La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
Cnm vucud yapısı ıle cinsiyetin baglantısı oldugunu düşünmüyorımMaşallah ya bizimkiler kıpır kıpır bakalim bana ne diyecek kalcam falan büyüdü ben diyorum bu da kiz galiba sen yine iyisin 2. Benim 4.
Yarın gideceğim bilmem ki söylerse haber veririmCanım sen pazartesi mi gidecen devlet söyler mi Ankara da devlet pek söylemiyor cinsiyeti
Hadi hayırlısıyla inşallah bizlere de nasip olsunCnm vucud yapısı ıle cinsiyetin baglantısı oldugunu düşünmüyorım
Benim eltimin karnı hep yayvandı kalcası buyurdu her gebeliğinde hep te erkek cocukları
Umarım senınkı erkek olur
Evet canım aynen yandi beynimiz bakalim ya nasip ne gelecekse hayırla gelsin sağlıkla doğsun inşallahVala kafalar karisiti sorma
Yarın canım bakalim durumum nasil kan vereceğim degerlerimi merak ediyorum
Hadi iNşallah güzel haberlerle gelirsin. Hiç tahlil yaptırmadın mı?Yarın canım bakalim durumum nasil kan vereceğim degerlerimi merak ediyorum
Ayy hadi İnsallah güzel haberleri bekliyorum canımYarın gideceğim bilmem ki söylerse haber veririm
Canım t c den koyu olduğunda ilk silinme c ile t eşit olunca oluyırmus sende mi öyle denedin acabaBenim iki ay tutmadı 3. Ay tuttu ben tek ilişki ve ilk silinmede kaldım hamile bakalım ne olacak
Yok canım t c den silikken denedim ben pik i gece 11 de gördüm sabah ezanında kalktığımda silikleşmişti o zaman denedikCanım t c den koyu olduğunda ilk silinme c ile t eşit olunca oluyırmus sende mi öyle denedin acaba
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinA annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım
Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarıminşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum
Amin canım Allah razı olsunRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Yaa canim arkadaşım hayirla saglikla kucağına alirsin insllah mis kokulunuA annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım
Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarıminşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum
Amin kuzum Allah razı olsun, zaman çok hızlı gerçekten nasıl geçti hiç anlamadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdekileri ömrümüzde görmeyi nasip etsin hayırlısıyla güzel Allah'ım inşallahYaa canim arkadaşım hayirla saglikla kucağına alirsin insllah mis kokulunudualarim seninle zaman su gibi akip gidiyor daha dün test yapiyordun rabbim güzel doğumlar nasip etsin yavrunla evinize sağlıkla dönün inşallah
Test yapmaya devam edicem. Deneme için de bilemedim. Gecen ay ilk silinmede denedim
İnşaAllah cnmmHadi hayırlısıyla inşallah bizlere de nasip olsundört gözle bekliyorum