Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Maşallah ya bizimkiler kıpır kıpır bakalim bana ne diyecek kalcam falan büyüdü ben diyorum bu da kiz galiba sen yine iyisin 2. Benim 4.
Cnm vucud yapısı ıle cinsiyetin baglantısı oldugunu düşünmüyorım
Benim eltimin karnı hep yayvandı kalcası buyurdu her gebeliğinde hep te erkek cocukları
Umarım senınkı erkek olur

A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım

Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarım inşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Yaa canim arkadaşım hayirla saglikla kucağına alirsin insllah mis kokulunu dualarim seninle zaman su gibi akip gidiyor daha dün test yapiyordun rabbim güzel doğumlar nasip etsin yavrunla evinize sağlıkla dönün inşallah

Amin kuzum Allah razı olsun, zaman çok hızlı gerçekten nasıl geçti hiç anlamadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdekileri ömrümüzde görmeyi nasip etsin hayırlısıyla güzel Allah'ım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…