TEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
@Cute-sugar
R rana20
@Hayallerimmm3
B Beybipattis
@Nurelifefe
@dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho
SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥
Amin inşaAllahSoLeiL12 Canım bende bitirdim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah gönlünden geçen tüm dualarını kabul etsin
K Khvekokusu20
Benimde 140 kaldı bitecek canım inşaallahKızlar ne durumdayız
Canim senin kac eksiğin varKızlar bana yardım eder misiniz tefriciye duasına.
Çok canım. Ne kadar okuyabilirsen. Bi yandan bende başlayayım. İşden geldim yemek felan ancak boşa çıktımCanim senin kac eksiğin var
Aynen bende öyleyim canim bende basliyorum şimdi senin için okuyabildiğim kadar yazarim sana üzerini tamamlarsinÇok canım. Ne kadar okuyabilirsen. Bi yandan bende başlayayım. İşden geldim yemek felan ancak boşa çıktım
Amin inşaAllahSoLeiL12 canim bitirdim Allah kabul etsin dualarımızı hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladin olsun insaallah
Canim 100 tane okudum senin içinÇok canım. Ne kadar okuyabilirsen. Bi yandan bende başlayayım. İşden geldim yemek felan ancak boşa çıktım
Amin inşaAllah canım
Çok teşekkür ederim canımCanim 100 tane okudum senin için
Cnm 30 tane okudum bir de regli iken okunuyormu duaÇok teşekkür ederim canım
Kızlar aranızda soğan kürü yapan var mı yada yapacak olan?
Faysdasını gören oldu mu?
Sağol canım okunuyorCnm 30 tane okudum bir de regli iken okunuyormu dua
Bende yum dışı akıntı olmuyor zaten canım fitil de kullanıyorum 3 4 kez her ihtimale karşı. Adet olmadım daha 3 gün var ama testler negatif tuhaf olarak aşırı bel ağrısı devam ediyor her an adet gelecek gibi bende acaba kist mi oldu diye düşünüyorum çünkü bazı anlar kasıkta hareket ettikçe yum büyürken bi sızlama olur ya öyle oluyorBen yaptım canım akıntıyı durdurdu sadece yumurtlama zamanı oluyor. Bu ay fazla yapmadım adet söktürücü etkiside varmış sanırım adet tarihimi öne çeksin istemedim. Sen adet oldun mu gebelik var mı?
Bende yum dışı akıntı olmuyor zaten canım fitil de kullanıyorum 3 4 kez her ihtimale karşı. Adet olmadım daha 3 gün var ama testler negatif tuhaf olarak aşırı bel ağrısı devam ediyor her an adet gelecek gibi bende acaba kist mi oldu diye düşünüyorum çünkü bazı anlar kasıkta hareket ettikçe yum büyürken bi sızlama olur ya öyle oluyor