Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Benim gebeliklerim hep adetim 10.12.gün geçinçe çıkar testte oda silik acaba geçmi döllenme oluyo

Evet canım benim adetim 5 gün gecikmişti test yapmıştım çıkmamıştı gittim kan testiyle öğrendim ve daha sonra doktorda dedi sata göre geç döllenme olmuş

Bir de bu geç döllenme olayı nasıl oluyor onuda anlamış değilim 🤷🏻‍♀️ İlişkiden günler sonra mı oluyor ee sperm yumurta vs nasıl oluyor

Erkendir belki canım varsa da çıkmayabiliyor adet gecikmeden
Bilemiyorum ki canım benim büyük kızımda adete 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı bir iki gün önce yapsam da çıkarmıştı mesela 🤷🏼‍♀️ hayırlısı olsun inşallah ama bence yok çünkü his olarak ta hissetmiyorum 😔

Bir de bu geç döllenme olayı nasıl oluyor onuda anlamış değilim 🤷🏻‍♀️ İlişkiden günler sonra mı oluyor ee sperm yumurta vs nasıl oluyor
Benim bildiğim kadarıyla yumurtanın geç olup çatlaması ve sperm ile birleştikten sonra oluşan evrelerin yavaş ilerlemesi sebebi ile geç döllenme oluyor canım 🧐

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12 ✔️
eflatun88 eflatun88 ✔️
K Khvekokusu20 ✔️
@Ruveydam2015✔️
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✔️
B Beybipattis ✔️
Nurelifefe Nurelifefe ✔️
D dilek062
M Maviayyy ✔️
@Ecrin7325✔️
L laylisho ✔️

SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️

TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12 ✔️
eflatun88 eflatun88 ✔️
K Khvekokusu20 ✔️
@Ruveydam2015✔️
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✔️
B Beybipattis ✔️
Nurelifefe Nurelifefe ✔️
D dilek062
M Maviayyy ✔️
@Ecrin7325✔️
L laylisho ✔️

SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️
Sira bende mi canim

X