Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhabalar bir şey danışmak istiyorum
Uzun zamandır gebelik için uğraşıyorum
Klomen kullandım ama netice alamadım
Geçen ay ilaçlı usg yapıldı tüpler açık dendi
Son adet tarihim 7/12/2020
Bugün test yaptım pozitif çıktı dr gittim
Bhcg 239.9 çıktı sizce normal mi hesaplamalara göre 4+3 gözüküyor gebelik haftası endişeliyim

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325
L laylisho

SoLeiL12 SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 341

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah

SoLeiL12 canım namazını kılınca senin için başlıyoruz
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Rahime kuluna hayırlı, sağlıklı takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"

Kuzum bnm yerime başka bir arkadaş girsin gruba. Kızım rahatsız bu saat olmuş uykusuzuz hâlâ sağlıklı bir kafayla okuyamam fırsatım yok aceleye getirmekte iyi değil kusura bakmayın olur mu

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
E Ecrin7325
L laylisho

SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 341

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…