Canım testi yaptıktan sonra 10 dkk bekle öyle foto at. İdrar daha dağılmamış ki
Bende 1 hafta önce ögrendm hamile.oldugumu kizlar Rabbim hepimizin yavrularinida sag salim versin kuvagimiza
Yöntem degilde daha sık iliski oldu. Akintim oldugu an hergün hemen hemen sadece bir gün ara verdik. Birde jel yerine baska bir yag var spermi hizlandriyomus gidecegi yere ulastiriyomus onu kullandim pre seed ismi okadar allah hepinizede versin en kisa zamandaAmin gönlünüzdeki nasip olsun sağlıkla inşaallah. Yöntem denediniz mi?
Tamam canım bi daha test yaptım bakar mısnCanım testi yaptıktan sonra 10 dkk bekle öyle foto at. İdrar daha dağılmamış ki
Bende iki kızıma da zayıf hamile kalmıştım.simdi on kilo fazlayim inşallah oğlum olurKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız erkek ve kız bebeğe hamile olanlar? Erkek bebek için kalori artırın yazıyor bir diyette ama hem alkali beslenip hemde kilo alımı olmuyorKızıma zayıf hamile kalmıştım
Üç saatte bir diye biliyorum ama K Khvekokusu20 daha iyi bilirKızlar test pozitif çıktıktan sonra kaç saatte bi test yapılmalı
T daha koyu görünüyor istersen birazdan yine yap belki bugün çatlar hiç belli olmuyor bazen geç çatlıyor bazen de pikten hemen sonra açılıyor
Bu bozuk dikkate alma
Kıza zayıf oglana kilolu canımKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız erkek ve kız bebeğe hamile olanlar? Erkek bebek için kalori artırın yazıyor bir diyette ama hem alkali beslenip hemde kilo alımı olmuyorKızıma zayıf hamile kalmıştım