Tmm cnmSağol canım okunuyor
Amin cnm cümlemize inşaAllah
Benim gebeliklerim hep adetim 10.12.gün geçinçe çıkar testte oda silik acaba geçmi döllenme oluyo
Bilemiyorum ki canım benim büyük kızımda adete 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı bir iki gün önce yapsam da çıkarmıştı meselaErkendir belki canım varsa da çıkmayabiliyor adet gecikmeden
Benim bildiğim kadarıyla yumurtanın geç olup çatlaması ve sperm ile birleştikten sonra oluşan evrelerin yavaş ilerlemesi sebebi ile geç döllenme oluyor canımBir de bu geç döllenme olayı nasıl oluyor onuda anlamış değilimİlişkiden günler sonra mı oluyor ee sperm yumurta vs nasıl oluyor
Amin cnm İnşaAllah
Sira bende mi canimTEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12
eflatun88
K Khvekokusu20
@Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
D dilek062
M Maviayyy
@Ecrin7325
L laylisho
SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥
Bende ama ben vereyim sana sıramı senden sonra bana okunurSira bende mi canim
Farketmez canim nasil derseniz orda @ vardiya ismimin önünde ondan sordum acelesi yok canim siz bilirsinizBende ama ben vereyim sana sıramı senden sonra bana okunur
Canım sen kıl namazını yaz buraya olur mu 2 arkadaş kaldı dilekten haber aldım bitirmek üzereymiş Cute-sugar da yazar gün içindeFarketmez canim nasil derseniz orda @ vardiya ismimin önünde ondan sordum acelesi yok canim siz bilirsiniz
Tmm canim ben aksam ancak kilabilirim ama çalışıyorum ya haber veririm kılıncaCanım sen kıl namazını yaz buraya olur mu 2 arkadaş kaldı dilekten haber aldım bitirmek üzereymiş Cute-sugar da yazar gün içinde
Tamam canım anca olur zatenTmm canim ben aksam ancak kilabilirim ama çalışıyorum ya haber veririm kılınca