Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
L laylisho canım burda ismi ve duası yazıyor arkaşımızın"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim!
Rahime kuluna hayırlı, sağlıklı takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"
Allah kabul etsin inşallah şimdiden
Pardon görememişim Amin cümlemizinki inşAllahAllah kabul etsin inşallah şimdiden
Ben bitirdim arkadaşım rabbim gönlündekini hayırlısıyla ömrüne nasip etsin inşallah"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
Rahime kuluna hayırlı, sağlıklı takvalı salih bir erkek evlat nasip eyle. Gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle, duasına amin diyen tüm dua kardeşlerinin de gönüllerinden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun ve selamun alel-mürseliyn velhamdülillahi Rabbil alemiyn el Fatiha measalavat"
Amin inşaAllahBen bitirdim arkadaşım rabbim gönlündekini hayırlısıyla ömrüne nasip etsin inşallah
Okudum cnm rabbim hayirlisi ile erkek evlat nasip etsin sana"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
Okudum Allah kabul etsin canım"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
Amin inşaAllah
Okudum Allah kabul etsin canım
Allah razı olsun canımOkudum Allah kabul etsin canım
Kuzum ben yarıladım bugün biter, haber veririmKızlar ne durumdayız
Ben ancak akşama canım işe başladım çok yoğunum yaKızlar ne durumdayız
Tamam canımBen ancak akşama canım işe başladım çok yoğunum ya
Canim benim son 100 aksama biter işten çıkıştaKızlar ne durumdayız
Tamam canımCanim benim son 100 aksama biter işten çıkışta