- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Kızlarrrrrr @Zeyno19 dua etkinliği yapalım diyor katılmak isteyenler yazabilir mi
Bende ikinci kızımda çin takvimi Rus takvimine göre yaptım.erkek gösteriyordu hepsi kızım oldu. Şimdi önümüzde ki ay düşünüyorum Eylül ekim gibi doğsa farklı mevsim olacak bakalim nasipBen kızıma Kasımda hamile kalmışım ve bütün takvimler kız gösteriyordu
Canım Rus takvimi kan yenileme oluyor sanırım pek şaşmazdı o kimsede, bir de Çin takvimine bir yaş ekleyip mi bakıyorsunuz ben öyle yapıyorum otomatik hesaplamada da bir yaş ekliyorBende ikinci kızımda çin takvimi Rus takvimine göre yaptım.erkek gösteriyordu hepsi kızım oldu. Şimdi önümüzde ki ay düşünüyorum Eylül ekim gibi doğsa farklı mevsim olacak bakalim nasip
Kızlarım tutmadı canımKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Kızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Canım yaş eklersem ikiside kız yaş eklemezsen ikiside erkekKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Kısmet böyle şeyler. Şansınızı deneyin isterseniz.Önümüzdeki ay deneme yapicam tabi tutar mi bilemem alip kullansa mi acaba
Ocakta düşünüyoruz ama her an erteleyebilirizAyyy sorma canım ne heyecanlı hemde
Bakalım tutacak mı bu sefer
Sen kesinn erteledin mi son durum ne?
Çin takviminden bak bide hesaplama yapmadan canımHep otomatik hesaplayiciyla baktım canım.tutmadi bende ya
Hadi ya hep mi fiyaskoKızlarım tutmadı canım
Benimde Şubat erkek gösteriyor nasibimiZde ne varsa artık. Doğru dedin canım kün feyekün rabbim ne dilerse oKızıma tutmuş ama bu denemeyi Şubat düşünüyorum nasipse ama kız gösteriyor aksine Ocağı erkek gösteriyormuş bakalım nasip bütün takvimler sinir bozucu kafa karışıklığı hepsini istesekte denk getiremeyiz. Olmazları olduran Allah var ol desin inşaallah dualarımıza
Şu takvimler de anca kafa karıştırıyor yavCanım yaş eklersem ikiside kız yaş eklemezsen ikiside erkek
Canım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdimCanım hoşgeldin
Senin deneme nasıldı? Testin hangi hallerinde deneme oldu?
Boş valla yaŞu takvimler de anca kafa karıştırıyor yav
Ne güzel anlatmışsın sağolasınCanım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdimama öncesinde altı gün ncinsel perhiz yaptım... Alkali beslenmeye dikkat ettim altı ay boyunca ph yüksek su içtim potasyum yüksek yiyecekler yedim tuz oranını artirdim... Bir de o ay sağdan yumurtlamistim.... Ve bolca dua ettim
Diyetinizden bahseder misiniz. Neler yediniz ve yemedinizCanım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdimama öncesinde altı gün ncinsel perhiz yaptım... Alkali beslenmeye dikkat ettim altı ay boyunca ph yüksek su içtim potasyum yüksek yiyecekler yedim tuz oranını artirdim... Bir de o ay sağdan yumurtlamistim.... Ve bolca dua ettim
Baktım tutmadı canimÇin takviminden bak bide hesaplama yapmadan canım