Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende ikinci kızımda çin takvimi Rus takvimine göre yaptım.erkek gösteriyordu hepsi kızım oldu. Şimdi önümüzde ki ay düşünüyorum Eylül ekim gibi doğsa farklı mevsim olacak bakalim nasip

Bende ikinci kızımda çin takvimi Rus takvimine göre yaptım.erkek gösteriyordu hepsi kızım oldu. Şimdi önümüzde ki ay düşünüyorum Eylül ekim gibi doğsa farklı mevsim olacak bakalim nasip
Canım Rus takvimi kan yenileme oluyor sanırım pek şaşmazdı o kimsede, bir de Çin takvimine bir yaş ekleyip mi bakıyorsunuz ben öyle yapıyorum otomatik hesaplamada da bir yaş ekliyor

Kızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu

Kızıma tutmuş ama bu denemeyi Şubat düşünüyorum nasipse ama kız gösteriyor aksine Ocağı erkek gösteriyormuş bakalım nasip bütün takvimler sinir bozucu kafa karışıklığı hepsini istesekte denk getiremeyiz. Olmazları olduran Allah var ol desin inşaallah dualarımıza

Benimde Şubat erkek gösteriyor nasibimiZde ne varsa artık. Doğru dedin canım kün feyekün rabbim ne dilerse o

Canım hoşgeldin
Senin deneme nasıldı? Testin hangi hallerinde deneme oldu?
Canım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdim ama öncesinde altı gün ncinsel perhiz yaptım... Alkali beslenmeye dikkat ettim altı ay boyunca ph yüksek su içtim potasyum yüksek yiyecekler yedim tuz oranını artirdim... Bir de o ay sağdan yumurtlamistim.... Ve bolca dua ettim

Ne güzel anlatmışsın sağolasın bende sağdan yum olunca denemek istiyorum.cok inanıyorum kızlarım soldan oldu.

Diyetinizden bahseder misiniz. Neler yediniz ve yemediniz özellikle yediğiniz şeyler nelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…