Hayırlısı olsun canımKızlar benim 2.deneme oldu
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız
Teşekkür ediyorum hemen bakayımİnternette biyolojik takvim otomatik cinsiyet hesaplama diye aratırsanız çıkıyor ve otomatik tarihleri söylüyor
60 tabletKizlar eşim icin ginseng baktim eczaneden 45 tl imiş 565 mg yukarda arkadas atmisti testesteron icin Iyimis almayi düşünüyorum nasil sizce arastiraniniz var mi
Canım benim bildiğim sperme en çok fayda sağlayanlar,60 tablet
Hayırlısı olsun, garanti olmuş bence iyi olmuş. Heyecanlı bekleyiş başladıKızlar benim 2.deneme oldu
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız
Ginseng de etkili. Ama bugün kullanılan ilaçların etkisi uzun vadede ortaya çıkıyor.Canım benim bildiğim sperme en çok fayda sağlayanlar,
Omega 3
Coq10
Çinko
Selenyum
E vitamini
D vitamini...
Giseng i pek bilmiyorum
Önümüzdeki ay deneme yapicam tabi tutar mi bilemem alip kullansa mi acabaGinseng de etkili. Ama bugün kullanılan ilaçların etkisi uzun vadede ortaya çıkıyor.
Bildiğin belli bi marka var mi canim yada kullaniyosan fotosunu atsanCanım benim bildiğim sperme en çok fayda sağlayanlar,
Omega 3
Coq10
Çinko
Selenyum
E vitamini
D vitamini...
Giseng i pek bilmiyorum
Ayyy sorma canım ne heyecanlı hemdeHayırlısı olsun, garanti olmuş bence iyi olmuş. Heyecanlı bekleyiş başladı
Eve gidince atarım canımBildiğin belli bi marka var mi canim yada kullaniyosan fotosunu atsan
1ayda fayda etmesi imkansız malesef en az 3 ayÖnümüzdeki ay deneme yapicam tabi tutar mi bilemem alip kullansa mi acaba
Tmm canim teşekkür ederimEve gidince atarım canım
Buraya da yazıyım ben katılırım canım
Bende varım
Nisan 2012 mayıs 2014 ikiside ocakta doğdu.2013 ve 2015Kızlarına hangi ay hamile kaldın canım
3. Gebelikte bunu degiştir derimNisan 2012 mayıs 2014 ikiside ocakta doğdu.2013 ve 2015
Canlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko takviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenierkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze