Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar benim 2.deneme oldu
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız

Benimki temmuz doğumlu canim

Hayırlısı olsun Canim insaallah tutar

Cnm ben doktora gitmeyi düşünüyorum yum icin yoksa testte degisiklik oluyor yaniltiyor zaten cok susuz kaldimtest için bas ağrısı da yanina kâr kaldi

Dualarimdasin cnm insallah oğlusun seninledir

Valla bacım 1.çocuğumu yazın, 2.ve 3.yü kışın doğurdum. 4.yü ilkbaharda doğuracağım 3ayım kaldı. Hepsi kız. Doğurmadığım sonbahar kaldı onu da (şayet 5.yi yaparsam) sonbaharda doğurayım

Canim beyaz soğan olacak muhakkak kabuğunu soy 4 e böl 1 litre hazir suyla 10 dk kaynat ılıyınca iç sabah akşam taze yap günlük 15 gün boyunca devam et
Canım öyle değil ki. Bir adet kahverengi soğanı soyup 4 bölüp 1,5 su bardağı hazır suya koyup kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıp ılıkken içeceksin

Canım öyle değil ki. Bir adet kahverengi soğanı soyup 4 bölüp 1,5 su bardağı hazır suya koyup kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıp ılıkken içeceksin
Saracoğlu ve bi kac kisiden arastirdim beyaz soğan olacakmis özellikle daha etkiliymis

Canımsin ya demekki herşey nasip.. bizde çabalıyoruz ama rabbim neyi dilediyse o..hayırla sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…