Benimki temmuz doğumlu canimCanlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko takviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenierkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze
Hayırlısı olsun Canim insaallah tutarKızlar benim 2.deneme oldu
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız
Aminn canım inşallah inşallah kaderimize yazılanı yaşayacağız Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahHayırlısı olsun Canim insaallah tutar
Aynen canim elimizden geleni yapip tevekkül edicezAminn canım inşallah inşallah kaderimize yazılanı yaşayacağız Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
Tabi ki canım elimizden geleni yaptık takdir AllahımınAynen canim elimizden geleni yapip tevekkül edicez
Cnm ben doktora gitmeyi düşünüyorum yum icin yoksa testte degisiklik oluyor yaniltiyor zaten cok susuz kaldimCanım pik ve çat süresi kişiye göre değişir. Birde her ay aynı şekilde olmadığı da oluyor mesela benim bu ay daha uzun sürdü normalde 22 24 saate olup bitiyordu bu ay testim daha uzun sürede açıldı değişiyor yani
Sen deneme yapacağın ay adet biter bitmez hemen başla teste sıvıya çok dikkat et gerçekten çok etkiliyor testi.
Dualarimdasin cnm insallah oğlusun seninledirKızlar benim 2.deneme oldu
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız
Daha garanti olur canım gitme şansın varsa Dr a git bence deCnm ben doktora gitmeyi düşünüyorum yum icin yoksa testte degisiklik oluyor yaniltiyor zaten cok susuz kaldimtest için bas ağrısı da yanina kâr kaldi
Her defasında taze yapılacak ılıkken içilecek. Sabah akşam aç karnınaPeki suyunu dolaba mi koyayım yoksa disarda mi kalsin
Allah razı olsun canım benim inşallah inşallahhhhhDualarimdasin cnm insallah oğlusun seninledir
Canim beyaz soğan olacak muhakkak kabuğunu soy 4 e böl 1 litre hazir suyla 10 dk kaynat ılıyınca iç sabah akşam taze yap günlük 15 gün boyunca devam etKizlar soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz adete 2 haftam falan var simdi başlasam olur mu
Sabah 6 da ise gidiyor esim biraz sikinti yaHer defasında taze yapılacak ılıkken içilecek. Sabah akşam aç karnına
Valla bacım 1.çocuğumu yazın, 2.ve 3.yü kışın doğurdum. 4.yü ilkbaharda doğuracağım 3ayım kaldı. Hepsi kız. Doğurmadığım sonbahar kaldı onu da (şayet 5.yi yaparsam) sonbaharda doğurayımCanlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko Valiliğinetakviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenierkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze
Sen içicen eşin değilSabah 6 da ise gidiyor esim biraz sikinti ya
Canım öyle değil ki. Bir adet kahverengi soğanı soyup 4 bölüp 1,5 su bardağı hazır suya koyup kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıp ılıkken içeceksinCanim beyaz soğan olacak muhakkak kabuğunu soy 4 e böl 1 litre hazir suyla 10 dk kaynat ılıyınca iç sabah akşam taze yap günlük 15 gün boyunca devam et
Saracoğlu ve bi kac kisiden arastirdim beyaz soğan olacakmis özellikle daha etkiliymisCanım öyle değil ki. Bir adet kahverengi soğanı soyup 4 bölüp 1,5 su bardağı hazır suya koyup kaynat. Kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıp ılıkken içeceksin
Tmm canim teşekkür ederimYouTube'da videoyu izledim. Ordan bakın kızlar
Canımsin ya demekki herşey nasip.. bizde çabalıyoruz ama rabbim neyi dilediyse o..hayırla sağlıkla kucağına al inşallahValla bacım 1.çocuğumu yazın, 2.ve 3.yü kışın doğurdum. 4.yü ilkbaharda doğuracağım 3ayım kaldı. Hepsi kız. Doğurmadığım sonbahar kaldı onu da (şayet 5.yi yaparsam) sonbaharda doğurayım