Rica ederim canım Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahNe güzel anlatmışsın sağolasınbende sağdan yum olunca denemek istiyorum.cok inanıyorum kızlarım soldan oldu.
Amin canım sağolasın.insallah kızına yoldaş olur yine rabbim sana da gönlünün muradını versinRica ederim canım Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallahben de iki kız annesi olacaktım ama Rabbim nasip etmedi bir kızımı 23 haftalıkken kaybettim kızlarıma ben de soldan kalmıştım...
Ben dediğim gibi ph yüksek su içtim saka su tüketiyordum hatta günde iki bardak karbonatlı içiyordum suyun içine İngiliz karbonati atıyordum. Her gün bir muz yiyordum kırmızı pancar tam bir potasyum kaynağı çok yiyordum. Tuzlu yiyordum sodyum açısından... Asitli şeyler hiç içmedim süt ve süt ürünleri yumurta yemedim asidik olduğu için....Diyetinizden bahseder misiniz. Neler yediniz ve yemedinizözellikle yediğiniz şeyler nelerdi
Kızım tuttu oglan tutmadı canımKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Benim 3ü de tuttu nerden buluyorsunuz böyle şeyleri helal olsun vallaKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Maşallah canım sağlıkla büyüsün oğluşunCanım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdimama öncesinde altı gün ncinsel perhiz yaptım... Alkali beslenmeye dikkat ettim altı ay boyunca ph yüksek su içtim potasyum yüksek yiyecekler yedim tuz oranını artirdim... Bir de o ay sağdan yumurtlamistim.... Ve bolca dua ettim
Benim bu takvimde ikiside kız gözüküyor vede kız.bu ay erkek gözüküyor.esimi ikna edebilirsem bu ay denicem ben.Kızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Bu ay kalıp 24 eylül cuma günü doğurmayı planlıyorum3. Gebelikte bunu degiştir derim
Bana x düşüyor ama bakalım netleşmedikKızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Sağdan yada soldan olduklarını nereden biliyoruz yumurtlama takibi yaptırmadıysakNe güzel anlatmışsın sağolasınbende sağdan yum olunca denemek istiyorum.cok inanıyorum kızlarım soldan oldu.
Yıllardır bu konuda kafa patlatıyorum canımBenim 3ü de tuttu nerden buluyorsunuz böyle şeyleri helal olsun valla
Canım ben hep kendimi takip ediyorum.adetim düzenli 28 günde bir olurum.yumurtlamadan iki gün önce uzayan akıntı geliyor hafif ağrı başlıyor. Venimy nadir sağdan yum oluyor genellikle sol kasığımda ara ara ağrı giriyor baya hissediyorum. Doktora da gittim.soldan yumurtlamissin dedi.hatta sordum ben hep soldan yumurtluyorum dedim sağ yumurtalık sağlıklı sorun yok dediSağdan yada soldan olduklarını nereden biliyoruz yumurtlama takibi yaptırmadıysak
Hadi inşallah gönlündeki olur.rabbim büyükBana x düşüyor ama bakalım netleşmedik
Ayy heyecan basıyor beni inşallah ogullarimiz olur müjdesini burda paylaşırız.Benim bu takvimde ikiside kız gözüküyor vede kız.bu ay erkek gözüküyor.esimi ikna edebilirsem bu ay denicem ben.
Aminnnnnn çok aminnnAyy heyecan basıyor beni inşallah ogullarimiz olur müjdesini burda paylaşırız.
Canım okadar çok mu inanıyorsun o takvime. Bana çok inandırıcı gelmiyor.Yıllardır bu konuda kafa patlatıyorum canımbende de tuttu Şubat erkek gösteriyor sonrası hep kız ya Şubat yada bı sene bekleyeyim diyorum
Maşallah canım sağlıkla büyüsün oğluşunamin canım sağol Allah sizlere de nasip etsin inşallah en sagliklisindan ve de en yakışıklısından