Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ne güzel anlatmışsın sağolasın ❤️ bende sağdan yum olunca denemek istiyorum.cok inanıyorum kızlarım soldan oldu.
Rica ederim canım Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏 ben de iki kız annesi olacaktım ama Rabbim nasip etmedi bir kızımı 23 haftalıkken kaybettim kızlarıma ben de soldan kalmıştım...

Rica ederim canım Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏 ben de iki kız annesi olacaktım ama Rabbim nasip etmedi bir kızımı 23 haftalıkken kaybettim kızlarıma ben de soldan kalmıştım...
Amin canım sağolasın.insallah kızına yoldaş olur yine rabbim sana da gönlünün muradını versin🤲😍

Diyetinizden bahseder misiniz. Neler yediniz ve yemediniz😊 özellikle yediğiniz şeyler nelerdi
Ben dediğim gibi ph yüksek su içtim saka su tüketiyordum hatta günde iki bardak karbonatlı içiyordum suyun içine İngiliz karbonati atıyordum. Her gün bir muz yiyordum kırmızı pancar tam bir potasyum kaynağı çok yiyordum. Tuzlu yiyordum sodyum açısından... Asitli şeyler hiç içmedim süt ve süt ürünleri yumurta yemedim asidik olduğu için....

Canım ben sadece yumurtlama günümü bilmek adına testle takip ettim çatlama anını ayarlamadim biraz şansa bıraktım yani... Pik olduğu gün ve ardından üç gün değerlendirdim 🙈ama öncesinde altı gün ncinsel perhiz yaptım... Alkali beslenmeye dikkat ettim altı ay boyunca ph yüksek su içtim potasyum yüksek yiyecekler yedim tuz oranını artirdim... Bir de o ay sağdan yumurtlamistim.... Ve bolca dua ettim🙂
Maşallah canım sağlıkla büyüsün oğluşun🤲🏻💙🥰

Nasıl yapıcaz dua etkinliğini katılmak istiyorum sanki

Sağdan yada soldan olduklarını nereden biliyoruz yumurtlama takibi yaptırmadıysak
Canım ben hep kendimi takip ediyorum.adetim düzenli 28 günde bir olurum.yumurtlamadan iki gün önce uzayan akıntı geliyor hafif ağrı başlıyor. Venimy nadir sağdan yum oluyor genellikle sol kasığımda ara ara ağrı giriyor baya hissediyorum. Doktora da gittim.soldan yumurtlamissin dedi.hatta sordum ben hep soldan yumurtluyorum dedim sağ yumurtalık sağlıklı sorun yok dedi

X