Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar benim 2.deneme oldu 🤗
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı 🤷🏼‍♀️
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız 🤲🏻💙
Hayırlısı olsun canım 🙏

Kizlar eşim icin ginseng baktim eczaneden 45 tl imiş 565 mg yukarda arkadas atmisti testesteron icin Iyimis almayi düşünüyorum nasil sizce arastiraniniz var mi

Eklentiler

• 20210104_162942.jpg
    20210104_162942.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim 2.deneme oldu 🤗
Cuma günü sabah 07.10daki testim ultra pike yakındı saat 08.10 da deneme oldu sonra yattım uyudum 10.55 te tekrar bi test yaptım T baya silinmişti tamam dedim iyi oldu. Sonra öğlene doğru tekrar yapıyım ne durum da dedim bi baktım t tekrar koyulaşmış akşam üzeri saat 17.00 da ultra pik yaptı ve 18.30 da da ikinci deneme oldu artık kısmet dedim hiç hesapta yokken iki ilişki olmuş oldu ama yine de pikken ve çata geçince oldu bakalım tutacak mı 🤷🏼‍♀️
Dualarınızda beni unutmayın inşallah hayırlı haberler alırız 🤲🏻💙
Hayırlısı olsun, garanti olmuş bence iyi olmuş. Heyecanlı bekleyiş başladı🥰

Canlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko takviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçeni 🤲 erkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun🙁 bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze 😅

Ben kızıma Kasımda hamile kalmışım ve bütün takvimler kız gösteriyordu

X