- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Canım sen kızına hangi ay hamile kaldın? Bir de oğluna tekli günlerde mi gece mi gündüz mü oldu?Kızlarına hangi ay hamile kaldın canım
Kızıma temmuz canım oglana 18 i 19 a baglayan gece şubattaCanım sen kızına hangi ay hamile kaldın? Bir de oğluna tekli günlerde mi gece mi gündüz mü oldu?
Sağol canım inşallahBol bol dinlen cnm insallah kolaylıkla geçirirsin hamileliğini vitamin eksiklerinden olur cnm belki
Beni unutmuşsun canım..inşallah Şubat'ta deneyecegim.Merhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy
@buketxxx
@Ecrin7325
@Expresso
eflatun88
Tazeanneeee
R rana20
@Kahverengitoka
K Khvekokusu20
Hayallerimmm3
@Ruveydam2015
@benminikbirtavsanim
İyiyim canım sağol sen nasılsın evet Şubat bana çok uğurlu geldi kadim ayında oğlumu kucağıma aldım iki aylık olduk bile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım
Maşallah canım saglıkla büyüsün paşaİyiyim canım sağol sen nasılsın evet Şubat bana çok uğurlu geldi kadim ayında oğlumu kucağıma aldım iki aylık olduk bile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım
Ben hep yorgunum bak iki kızım varCanlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko takviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenierkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze
Iki kizimida temmuzda doğum yaptim cnm bende cok dincim ama esim cok yorgun bu teoriyi doktorda onayladi eslerin stresiz ve yorgun olmamasi gerekerirmis ama nasil olacak benim esim yorgun hepCanlar bende önümüzdeki ay deneyecegim inşallah.diyete uymaya çalışıyorum.saka su içiyorum.yum takibi yapıyorum aylardır artık vücudumu tanıyorum.esime çinko takviye keçiboynuzu özü.. rabbim inşallah hepimize nasip etsin gönlümüzden geçenierkek bebek için kadın daha yorgun olmaliymis.benim eşim her zaman benden daha yorgun bide kız çocuklariniz hangi ayda doğdu.farkli mevsimde olursa erkek olur demişti bi teyze
Cnm bende kurtaj oldum eylul ayinda dr bana dedi istersen hemen kalabilorsin hic bir sorunu yok dedi ama iste nasip olmayinca deneme bile yapamadik ocak ayina kaldi insallah 2021 bize uğurlu gelir oğullarımızı sağlıklı şekilde kucagimiza alirizKızlar baştan sona okudum bilmeden erkek bebek için beslenmişiz biz ki sülalesi erkek eşimin de.. Mesela okuduklarım arasında sağ yumurta kız bebek yazan olmuştu benimde kızım sağ taraftan oldu dr patlayan yumurtam sağda dedi. Oğullarımda sol yumurtadan kaldım eminim onları da gösterdi. Bu ay sol çatladı ama olmadı. Benim iki aydır önce ikisi eşit oluyor ertesi gün aynı saate pik hatta ultra pik t çok koyu oluyor 12 saat sonra baktığımda hafif t açılmış oluyor hepsi 3 gün sürüyor ve 2 aydır böyle idi. İlkinde çatlama olduğunda denedim tutmadı. Bu ay ultra pik ken ve çatlama olduğun da denedim yine tutmadı. Ama aşırı stres yaşadım ona mi bağlı yoksa tüplerim mi tıkandı acaba diyorum 5 ay önce kürtaj yaşadığım için korkuyorum kalamam diye. Dr sorun görünmüyor dedi kalabilirsin 3 ay dinlendikten sonra dedi. Nasip demekki sizlerle takip yapmam gerekiyormus sizlerin uğuruyla kalırım inş bu ay..
Evet canım nasip kısmet artık dua demişken cumaları sela ezan arasında 41tane kevser okuyun ben kızıma niyet ederek okudum Rabbim kabul etti arkadaşım erkek niyet ederek okudu 2 tane oğlu oldu. Ne niyet için okunursa kabul oluyormuş..Cnm bende kurtaj oldum eylul ayinda dr bana dedi istersen hemen kalabilorsin hic bir sorunu yok dedi ama iste nasip olmayinca deneme bile yapamadik ocak ayina kaldi insallah 2021 bize uğurlu gelir oğullarımızı sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz
insallah olacak stres yapma bol bol dua oku
Tesekkur ederim cnm okuyacagam inşallahEvet canım nasip kısmet artık dua demişken cumaları sela ezan arasında 41tane kevser okuyun ben kızıma niyet ederek okudum Rabbim kabul etti arkadaşım erkek niyet ederek okudu 2 tane oğlu oldu. Ne niyet için okunursa kabul oluyormuş..
İnternette biyolojik takvim otomatik cinsiyet hesaplama diye aratırsanız çıkıyor ve otomatik tarihleri söylüyorBizide hesaplar mısın canımeşim 1986 benim 1990. Hayırlısı canım hem gönlümde rüyalarıma giriyor
Kahvaltıda peynir falan yemiyorum canım.süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum.muz, kuru kayısı, kuruyemiş,yeşil çay.. genellikle etli yemek yapıyorum.Ben hep yorgunum bak iki kızım varCanım diyetinden bahseder misin biraz. Çok soruluyor. Ben henüz tam başlamadım. Eşimi besliyorum Bu arada banaada bi teyze demişti. Farklı mevsimde yap erkek olur diye. Ben kızlarıma ocak ve martta hamile kaldım. Şimdi yaz olması gerekiyor
Amiin çokça amiinn.Iki kizimida temmuzda doğum yaptim cnm bende cok dincim ama esim cok yorgun bu teoriyi doktorda onayladi eslerin stresiz ve yorgun olmamasi gerekerirmis ama nasil olacak benim esim yorgun hepinsallah saglikla hayirla oğlumuz olur rabbim nasip eder
Peki suyunu dolaba mi koyayım yoksa disarda mi kalsinEvet canim
Canım pik ve çat süresi kişiye göre değişir. Birde her ay aynı şekilde olmadığı da oluyor mesela benim bu ay daha uzun sürdü normalde 22 24 saate olup bitiyordu bu ay testim daha uzun sürede açıldı değişiyor yaniCnm 01.04 pik gibi görünüyor 14.41 silinme baslamis gibi görünüyor ama hesaplama gore sure cok uzun olmus oluyor pikle cat arasi uzunmu sürüyor böyle yoksa testlerde yanlislik mi oldu
Canım hoşgeldinİyiyim canım sağol sen nasılsın evet Şubat bana çok uğurlu geldi kadim ayında oğlumu kucağıma aldım iki aylık olduk bile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım