Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Tabiki Burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız Sen neler yer içersin biraz bahseder misin?
Benim zayıf narin bir bünyem var küçükten beri et yiyemem mesela. Sebze ağırlıklı beslenirim bol su meyve hazır bişey yiyemem asLa herşeyi evde kendim yaparım ekmek hariç . Eşim ve ailesi pilav ev makarnası et tam tersim. Çocuklarda ben gibiler. Oğlum aşırı hareketli beni çok yordu uykusuz bir bebekti kızımda fazla hareketli abisini aratmıyor eşim ezgili insan çok ayrıntıcı herşeyi mükemmel ister ev hep temiz toplu olacak sık çamaşır yıkarım günlük 3 4 saat uykuyla yaşıyorum 8 yıldır filan. Aile apartmanında oturuyoruz haliyle laf söz eksik olmuyor sinir stres çok. Hareket çok. Vakit buldukça leslie yaparım bisiklet binerim yürürüm. Eşim de ayakta sürekli ağır kaldırır çok çalışır ama ona göre de yer.

Allah kolaylık versin.Benim eşimde aynıçok titiz ev hep derli toplu olsun ister Allahtan yardım ediyor Aile apartmanında yaşamak zordur bilirim
hangi bölgedesin canım

Allah kolaylık versin.Benim eşimde aynıçok titiz ev hep derli toplu olsun ister Allahtan yardım ediyor Aile apartmanında yaşamak zordur bilirim
hangi bölgedesin canım
Ege bölgesi canım ne güzel yardım etmesi benim işine gelirse yapar. Sen neredensin?

Kızlar neler yapıyorsunuz hamile kalmak için şuan adet dönemimdeym ona göre bende başlayayım ovulasyon testimi aldım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama neler yemeliyim ? eşime destek vermelimiyim geçmişe dönüp gece okuyacağım daha okuyamadım yazılarınızı❤ hiç takviye almadım ben eşim de bu ay önerilerinizle alıcam bakalım.

Canım ilk sayfada beslenme ile ilgili bilgiler yazıyor.

O icindekileri cikarinca cÖp dimi kullanmiyoriz

Kizlar super anneler 2011 den buldum belki yardimci olur

Canım testin ne oldu pik ile çat arası kaç saat sürdü?
Cnm 01.04 pik gibi görünüyor 14.41 silinme baslamis gibi görünüyor ama hesaplama gore sure cok uzun olmus oluyor pikle cat arasi uzunmu sürüyor böyle yoksa testlerde yanlislik mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…