TabikiAmin inşallah. . Dün regl oldum bitince başlıcam bakalım inşallah bana fikir verirsiniz ne güzel
Benim zayıf narin bir bünyem var küçükten beri et yiyemem mesela. Sebze ağırlıklı beslenirim bol su meyve hazır bişey yiyemem asLa herşeyi evde kendim yaparım ekmek hariçTabikiBurda hepimiz birbirimize destek olmak için varız Sen neler yer içersin biraz bahseder misin?
Allah kolaylık versin.Benim eşimde aynıçok titiz ev hep derli toplu olsun ister Allahtan yardım ediyorBenim zayıf narin bir bünyem var küçükten beri et yiyemem mesela. Sebze ağırlıklı beslenirim bol su meyve hazır bişey yiyemem asLa herşeyi evde kendim yaparım ekmek hariç. Eşim ve ailesi pilav ev makarnası et tam tersim. Çocuklarda ben gibiler. Oğlum aşırı hareketli beni çok yordu uykusuz bir bebekti kızımda fazla hareketli abisini aratmıyor eşim ezgili insan çok ayrıntıcı herşeyi mükemmel ister ev hep temiz toplu olacak sık çamaşır yıkarım günlük 3 4 saat uykuyla yaşıyorum 8 yıldır filan. Aile apartmanında oturuyoruz haliyle laf söz eksik olmuyor sinir stres çok. Hareket çok. Vakit buldukça leslie yaparım bisiklet binerim yürürüm. Eşim de ayakta sürekli ağır kaldırır çok çalışır ama ona göre de yer.
Allah kolaylık versin.Benim eşimde aynıçok titiz ev hep derli toplu olsun ister Allahtan yardım ediyorAile apartmanında yaşamak zordur bilirim
hangi bölgedesin canım
Ege bölgesi canım ne güzel yardım etmesi benim işine gelirse yapar. Sen neredensin?Allah kolaylık versin.Benim eşimde aynıçok titiz ev hep derli toplu olsun ister Allahtan yardım ediyorAile apartmanında yaşamak zordur bilirim
hangi bölgedesin canım
Yumurta çatlamasına en yakın saatler canımYa şimdi aklım karıştı kızlar silinince mi yoksa pik günü mü oluyor erkek herkes birşey söylüyor
Kızlarına hangi ay hamile kaldın canımBenim biri 2013 ve biri 2015li iki kızım var.benim eşimde istemiyor.ben kendi kendime niyet ediyorum.bu ay soğan kuru yapicam.insallah olma edebilirsemde denicem.artik kız erkek ne olursa bu durumda ama iki kızdan sonra erkek olursa sahane olur
Canım ilk sayfada beslenme ile ilgili bilgiler yazıyor.Kızlar neler yapıyorsunuz hamile kalmak için şuan adet dönemimdeym ona göre bende başlayayım ovulasyon testimi aldım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama neler yemeliyim ? eşime destek vermelimiyim geçmişe dönüp gece okuyacağım daha okuyamadım yazılarınızı❤ hiç takviye almadım ben eşim de bu ay önerilerinizle alıcam bakalım.
Tmm canım benimCanım ilk sayfada beslenme ile ilgili bilgiler yazıyor.
Ahhh ben hiç beslenme ye dikkat etmedim çokta et ağırlıklı beslenmedik ama neyse bakalım hayırlısı hergün yeni yeni şeyler okuyorumCanım ilk sayfada beslenme ile ilgili bilgiler yazıyor.
O icindekileri cikarinca cÖp dimi kullanmiyorizHareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı kür
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Erkek Çocuk Diyet
1. meyve suyu (günde 3.5 bardak olmali, hazir kullanilacaksa %100 meyve olmalidir.
2. TUZ: yemeklerdeki tuz orani arttirilmali
3. ET: Hergün ögle ve aksam yemeklerinde et yemek gerekir
Arkadaslar cinsiyet belirlemede kadindaki testesteon hormonuda etkili.
Et asidik bi besin ama testesteronu yükseltici etkisi oldugundan erkek cocuk için kesinlikle önerilen bi besin.bu konuyada aciklik getirmis olduk.hep kafamizi karistiriyordu cünkü.
4. magnezyum veya kalsiyum kiz bebek için gecerli biliyorsunuz.erkek bebek içinde kalsiyum veya magnezyum alinabiliyor .tek sarti asidik katki birakmicak besinler tercih edilecek
Mesela maden suyundaki kalsiyum asidik etki birakmiyor içilebilir
Ama süt ve ürünleri asidik atik birakiyor o nednele tüketilmicek.
6. Günlük alinmasi gereekn mineral miktarlari
Na + + (Sodyum) 5000-6000 mg / gün
K + (Potasyum) 4,000-5,000 mg / gün
Ca (kalsiyum) 250-400 mg / gün
Mg (Magnezyum) 120-200 mg / gün
Burada dikkat edilecek sey fazla sodyum potasyum düsüge neden olabailir.o nedenle folik asiti ihmal etmeyin lütfen
Mümkünse folibiol kullanin.onun 1 tableti 5 mg.folik plusin mg si düsük. !
Içecekler:
1.Portakal suyu
2.Limon suyu yada limonata.tatlandirici olarakta stevia olursa ii olur.
3.günde en az 2 litre su
4.Karbonatli su.
5. Domates suyu:Çok yüksek sodyum ve potasyuma sahip,düsük magnezyum kalsiyuma sahip
6.Maden suyu.daha cok kocalariniz tüketsin,sizde için
7.Ananas suyu %100 meyve olanindan
8.Elma suyu %100 meyve olanindan
9.içebildiginiz kadar ph si yüksek su içinn
Hazir Meyve sularinin içinde jelatin etkisi var.jelatin maddeside testesteronu yükseltmede cok etkili.
*patates hem potasyum ve sodyum bakimindan iyi bi kaynak,hemde testesterona etkili.sik tüketilmeli
*sicak gidalar ph düsürür,soguk gidalar ph yükseltir
*iliski esnasinda vajen phsi 7,.5-9.5 arasi olmali.bunun için kestirme yol yumurta aki ile vajinal dus öenriliyor.*karpuzu bol yiyebilriisniz ama cekirdeklerinde yüksek magnezyum var onlari yemeyin)
yesil cay bol tüketin.cayini içemeyenler yesil cay tableti kullanabilir
kari koca balik yagi kullansa iyi olur.vajinal siviyi arttiriyor,alkali yapiyor
çinko,l-arginine,ginseng,vitamin e takviyeleri testesteronu yükseltiyor.kari koca kullanabilirisniz.
Kizlar super anneler 2011 den buldum belki yardimci olurrkadaslar burda alkalilik dereceleri yaziyor.potasyumdan zengin ve alkali bakimdan zengin gidalari dönüsümlü tüketirsiniz kafaniza göre
az asidik olanlarida cok sinirli miktarda tüketmeye gayret edin
ayrica keçi boynuzu kürünü lütfen eslerInize içirin.tahmin etmediginiz derecede önemli etkileri var.benim için en önemli etkisi sperm hizini arttirmasidir.sperm sayisi istediginiz kadar cok olsunn hizi yeterli degilsee erkek sansi düsükkk.
ayrica spermin hareketliligide cok önemli.yumurta hücresini dölleyebilmesi için harekettli olmasi lazimm.aksi takdirde hamile kalamazsiniz.
tüm bunlari keçiboynuzu kürüyle elde edebilriisnizz.gerekirse zorla içirin eslerinize
pekmezi ayni etkileri yapmiyorr ayricaa
bunun yaninda mutlaka zinco çinko hapi verin esinize günde 1 tane
folibiol günde 1 tane esinizve kendiniz içeceksiniz
ace plus selenyum diye bi takviye var ondanda verirseniz iyi olabilir.bu vitaminler spermler için önemli.
bide ben folibiol ile birlikte b12 vitamini aliyorum.folik asit emilimini arttiriyorr.esimede vercemm.onunda yorgunlugunu halsizligi alirr.bide cok unutkan
demir eksikliginiz varsa mutlaka simdiden takviye alin.ferro sanol gibi.
hamile kalamayan arkadaslar sorun sizde olmayabilir bunu unutmayin.spermleri güclendirmek için bu takviyeler sartt
ayrica yesil cayida tüketin bol boll.alkali bi içcekk ve cok faydalii
Evet canimO icindekileri cikarinca cÖp dimi kullanmiyoriz
Canım testin ne oldu pik ile çat arası kaç saat sürdü?Kizlar super anneler 2011 den buldum belki yardimci olur
Harikasın canım. Herkes böyle araştırsa keşke bir sürü şey var çünküKizlar super anneler 2011 den buldum belki yardimci olur
Cnm 01.04 pik gibi görünüyor 14.41 silinme baslamis gibi görünüyor ama hesaplama gore sure cok uzun olmus oluyor pikle cat arasi uzunmu sürüyor böyle yoksa testlerde yanlislik mi olduCanım testin ne oldu pik ile çat arası kaç saat sürdü?
Harikasın canım. Herkes böyle araştırsa keşke bir sürü şey var çünkü