Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Benim kizda 2015 li canim vala bilemiyorum ki bende tutacak mi onuda bilmiyorum
Benim biri 2013 ve biri 2015li iki kızım var.benim eşimde istemiyor.ben kendi kendime niyet ediyorum.bu ay soğan kuru yapicam.insallah olma edebilirsemde denicem.artik kız erkek ne olursa bu durumda ama iki kızdan sonra erkek olursa sahane olur

Canım ben ikinci kızıma iki ilişki ile hamile kaldım
Ben eylul ayinda bos gebelik gecirdim tek iliski ile olmaz dedigim zaman kaldim hamile ama kismet degilmis olmadi cnm bunda tek dusunuyorum insallah olur busefer

Sırrtım çok ağrıyor canım ya iyiydim aslında ama birkaç gündür ayakta fazla durduğum zamanlarda sırt ağrım oluyor yatakta bile sağa sola dönmekte zorlanıyprum
Bol bol dinlen cnm insallah kolaylıkla geçirirsin hamileliğini vitamin eksiklerinden olur cnm belki

Bende geldim Allah gönlümüze göre versin inşallah hep birlikte takibimizi, müjdeli haberimizi vermeyi , sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu ay çok umutluydum ovulasyon testi ile denedim 2 aydır ama olmadı çok canım sıkkındı sanki hiç olmayacak gibi geldi artık umutsuzluğa kapılmadan sabırla bekleyip aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak iyi gelir diye düşündüğüm için yeni üye oldum..

Hoş geldin canım Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah Kaç kızın var.

Oğlumda her gün olduğu halde hamile kaldım sık iliski ile. kızımda da tek ilişki ile kaldım vücut sıcaklığım en düşükken akıntım yenice geldiği gün bi kere denedik. Ama şöyle bişey var kızımda yumurtlama 2 gun sonra oldu ağrı ve sıcaklık arttı ordan biliyorum. BEkledi yani. 3. De düşündüğümüzde 7 sinde yumurta akıntısı geldi ama eşim yoktu 12 sinde geldiği gün tek sefer denedik ve kaldım oğlum olacaktı ama ömrü yokmuş 15 haftalık kalbi durdu . 5 ay önce idi 3 ay dinlendim 2 aydır deniyorum ovulasyon testi aldım ama bilemiyorum kalamadım ilkinde çatlama da denedik tutmadı. 2. De pikken ve çatlama da 1 gün arayla denemiş oldum olmadı. Bu sefer hepsini mi değerlendirsem bilemedim..

Insaallah canim gönlündeki versin Allah

Hoş geldin canım Rabbim gönlümüzdekini nasip eder inşallah Kaç kızın var.
2 çocuğum var ilki oğlan 2. Si kız. Kızda bilerek isteyerek kız olsun istedim. Eşimin tarafında hiç kız yok 3 erkek ve hepsininde oğlu var .. yumurtlama belirtileri varken bi kere yapıp durdum bekledim allah nasip etti. Ama 3.çocuk Oğlum ölünce yerine koymak gibi değilde onunla yaşayamadıklarımı yaşamak isterim ve bide babamla aynı anda öldüler babamın adını koyucam allah nasip ederse yoksa kız erkek fark etmez rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla da.. biz çocuk çok seviyoruz herşeyimizi onlara göre 4 lemeyi düşünüyorum inşallah Allahım önce 3. Versin de herkese gönlüne göre versin inşallah. Çocuk evin altın topu

Rabbim yerini doldursun inşallah Burada testlerini paylaşırsan, hep birlikte yorumlarız kızlarla.

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin Oğullarına nasil hamile kaldın canım

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin Oğullarına nasil hamile kaldın canım
İlki işte yeni evli iken ilk ayda kaldım eşim hep et yer beslenme olarak ağır yemekler yiyorlar ben hiç sevmem ama alıştım artık. Her gün yapardık ne zaman kaldım bilmiyorum yaşım da küçüktü. 2. Oğlumda burda okudum tek ilişki ile kaşınıyor diye ama hiç umudum yoktu yumurtlama geçti sandım ben 7 sinde ağrı akıntı oldu ama 12 sinde yaptık bi kere haa birde yapıp yüz üstü yattım 15 dk kadar kalmam herhalde dedim yumurtlamam bitti.diye ama oldu. Eşim kahve çok içer bide et siz yemek yemez. Ailelerinde hep erkek var süt kendi çiftliklerinden yumurta çift sarılı gelir hep ve et bile kendileri verir ineği . Meyve sebze herşey çiftlikten bal da kendi yerlerinden belki onun etkisi. Hazır gıda yemeyiz

Evet. Erkeğin beslenmesi çok önemli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…