Tamam canımBende istiyorum cnm
Amin cnm hayirlisi ileİnşaallah canım Allah’ın izniyle nasip olsun erkek bebekler hepimize
Özel mesaj at canım20 aralik batim cnm
Senin erkek çıkıyor ama döngün kısa ya emin olamıyorum. Öğrenince hemen yaz banaYa baksana iki kız bir anne herşeyi yapmıştı ama nasip işte artık pekte yumurtlama takibine de inanamıyorum
Sağol canım benim ☺Tabiki canım özelden yazarsın
Canım sen bu ay deneyeceksinya sıkı takip et. Sana tavsiyem çift çizgi koyu olunca doktora gidip yumurtana baktır kaç ml ne zaman çatlar. Doktor az çok tahmin eder. Sende ona göre plan yaparsın.Kızlar 12.gün bugün 30 günlük döngüm teste göre yumurta yakın mı bugün devam edeyim mi teste?
Canım sen bu ay deneyeceksinya sıkı takip et. Sana tavsiyem çift çizgi koyu olunca doktora gidip yumurtana baktır kaç ml ne zaman çatlar. Doktor az çok tahmin eder. Sende ona göre plan yaparsın.
O zaman sadece sabahları yap. Tahmini yumurtlama gününe yakın iki kere yaparsın. Yani 14,15,16,17,günler günde iki kere yaparsın pik olunca da 4 saat sonra tekrar yaparsın. Çatlama zamanını bulmak içinBu ay deneme yapmıyorum takip amaçlı yapıyorum, Ocak’tan sonraki adetimde deneme nasipse o zaman doktor kontrolünde olacak inşaallah
Kuzum bence yarın sabah yine aynı saatte yap t ile c aynı koyuluğa gelince sıkı takip yaparsınKızlar 12.gün bugün 30 günlük döngüm teste göre yumurta yakın mı bugün devam edeyim mi teste?
Bu topigu takip edin yeni erkek topigu inşallahMerhaba kızlar buradaki yazışmaları zaman zaman okuyorum fakat ilk defa bu topiğe yazıyorum . Bende sizlerle aynı niyet için çaba gösteriyoruminşallah rabbim duamı yaşamayı nasip eder
Erkek bebeklerle dolar inşallahBu topigu takip edin yeni erkek topigu inşallah
Her yerde farklı bir diyet var. Hepsi birbirine tezatBen diyete pek inanmıyorum ama, yine de bakın tabi
Alkali Beslenme-Erkek Çocuk Olması İçin
Alkali Beslenme-Erkek Çocuk Olması İçin,Erkek,Çocuk,Alkali,Beslenme,tıparge7.com
Ben diyete pek inanmıyorum ama, yine de bakın tabi
Alkali Beslenme-Erkek Çocuk Olması İçin
Alkali Beslenme-Erkek Çocuk Olması İçin,Erkek,Çocuk,Alkali,Beslenme,tıparge7.com
En mantıklısı protein ağırlıklı beslenmek ve eşi beslemekBende yapmaya çalışıyorum kendimce ama zor oluyor ya istediğini yiyememekama her yerde farklı bir diyet var gerçekten