Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar 12.gün bugün 30 günlük döngüm teste göre yumurta yakın mı bugün devam edeyim mi teste?

Eklentiler

• 7F1D75B0-C43E-408D-96D9-CFAFE9DB9901.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar 12.gün bugün 30 günlük döngüm teste göre yumurta yakın mı bugün devam edeyim mi teste?
Canım sen bu ay deneyeceksinya sıkı takip et. Sana tavsiyem çift çizgi koyu olunca doktora gidip yumurtana baktır kaç ml ne zaman çatlar. Doktor az çok tahmin eder. Sende ona göre plan yaparsın.

Canım sen bu ay deneyeceksinya sıkı takip et. Sana tavsiyem çift çizgi koyu olunca doktora gidip yumurtana baktır kaç ml ne zaman çatlar. Doktor az çok tahmin eder. Sende ona göre plan yaparsın.

Bu ay deneme yapmıyorum takip amaçlı yapıyorum, Ocak’tan sonraki adetimde deneme nasipse o zaman doktor kontrolünde olacak inşaallah

Bu ay deneme yapmıyorum takip amaçlı yapıyorum, Ocak’tan sonraki adetimde deneme nasipse o zaman doktor kontrolünde olacak inşaallah
O zaman sadece sabahları yap. Tahmini yumurtlama gününe yakın iki kere yaparsın. Yani 14,15,16,17,günler günde iki kere yaparsın pik olunca da 4 saat sonra tekrar yaparsın. Çatlama zamanını bulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…