Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba sizde 3. Dussunuyorsunuz galiba yeni erkek bebek topiği
kizlarla yardimlasiyoruz bu topikte

Selam kızlar ya benim modum çok düşüyor buralar. Bebek işinden vazgeçmemek için zor tutuyorum kendimi. Adet olacağım ondan mıdır nedir. Hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.

Selam kızlar ya benim modum çok düşüyor buralar. Bebek işinden vazgeçmemek için zor tutuyorum kendimi. Adet olacağım ondan mıdır nedir. Hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Insan stres icinde kaliyor demi ya olmazsa diye ama iste nasipte varsa gelip seni buluyor.Bende oyleyim hayirlisi ya cnm birde insan okudukca akli karsiyor en iyisi kendi haline birakmak

Ben de öyleyim. 2 ay tutmadı, corona kış vs derken vazgeçmek üzereyim. Zor tutuyorum kendimi.

Kızlar bu ay benim yum yine beni ters köşe yaptı bende öyle sıkıldım ki artık sanırım iyice de geriliyorum bu sebepten herşey daha da kötü oluyor bende testi falan bırakmak istiyorum kendi halinde olacaksa olsun diyorum bakalım nasip önümüzdeki ay oluruna bırakabilirim

Insan stres icinde kaliyor demi ya olmazsa diye ama iste nasipte varsa gelip seni buluyor.Bende oyleyim hayirlisi ya cnm birde insan okudukca akli karsiyor en iyisi kendi haline birakmak
Aynen öyle canım. Ama bebek görünce içim gidiyor. Niye bilmiyorum ama özellikle kız bebekleri bağrıma basarım geliyor ya İçimde bir bebek hevesi var.sağlıklı olsun sen elinden geleni yap diyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Önümüzdeki ay sıkı takip ya canım olmazsa oluruna bırakırsın kaç kızın vardı

Ya bende ayni bebk gorunce benimde olsa diyorum kardesimkn oglu oldu 1 haftalik o kadar tatli ki rabbim bizede nasip eder inşallah

Ayy inşallah canım
Cnm benim bu ay yum 1 ocak olacak galiba bu ay denemeler baslasammi yoksa 15 ocak regli gunum
yum gunumde ocak 27 de yum gunumu yapsam oyle diyet falan yapmadik esim.iki gundur muz havuc yiyor bende alkali su iciyorum

Cnm benim bu ay yum 1 ocak olacak galiba bu ay denemeler baslasammi yoksa 15 ocak regli gunum
yum gunumde ocak 27 de yum gunumu yapsam oyle diyet falan yapmadik esim.iki gundur muz havuc yiyor bende alkali su iciyorum
Canım bence eşini iyi besle 27 ocağa kadar. Keçiboynuzu yesin sabah akşam bir kaşık. Proteine ağırlık verin. Baklagil yemekleri yap etli. Her gün kuru incir, kuru kayısı, muz ye. süt ürünlerini kesin saka su için bol bol karbonatlı da içebilirsin.

Tamam cnm et ve tuz cokca tüketiyor
Canım M Maviayyy iki kızınmı vardı ksr bakma unutuyorum hep
Evet cnm iki kizim var

Aynı durum bendede oluyor deneme yaklaştıkça yapmasam mı vazgeçsem mi nasıl olur gibi düşüncelere dalıyorum.

Ne oldu ki canım kaçırdın mı çatlamayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…