Amin hayirlisi ile cnm gönlümüzdekini nasip etsinErkek bebeklerle dolar inşallah
Merhaba sizde 3. Dussunuyorsunuz galiba yeni erkek bebek topiğiHayirlisi olsun.gelecekte bizi ne bekledigini bilmiyoruz.3 kiz daha iyi olacak belki.olmadi 4.yu de dusunursunuz.ben de 3.yu istiyorum.4 aydir olmadi.siz hemen kaldiniz mi 3.ye.benim de 2 kizim var.hep icimden erkek istemistim.simdi iki kizim olduguna okadar mutluyum ki nazar degmesin.onlarin mutlulugu herseyden onemli.1 tane kardesleri daha olsun insallah.bekliyiruz.
Insan stres icinde kaliyor demi ya olmazsa diye ama iste nasipte varsa gelip seni buluyor.Bende oyleyim hayirlisi ya cnm birde insan okudukca akli karsiyor en iyisi kendi haline birakmakSelam kızlar ya benim modum çok düşüyor buralar. Bebek işinden vazgeçmemek için zor tutuyorum kendimi. Adet olacağım ondan mıdır nedir. Hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Ben de öyleyim. 2 ay tutmadı, corona kış vs derken vazgeçmek üzereyim. Zor tutuyorum kendimi.Selam kızlar ya benim modum çok düşüyor buralar. Bebek işinden vazgeçmemek için zor tutuyorum kendimi. Adet olacağım ondan mıdır nedir. Hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Aynen öyle canım. Ama bebek görünce içim gidiyor. Niye bilmiyorum ama özellikle kız bebekleri bağrıma basarım geliyor yaInsan stres icinde kaliyor demi ya olmazsa diye ama iste nasipte varsa gelip seni buluyor.Bende oyleyim hayirlisi ya cnm birde insan okudukca akli karsiyor en iyisi kendi haline birakmak
Vazgeçince uzayıp duruyor işte. Kızıma hamileyken buldum burayı dedim kızım doğsun yyaza başlarım ama olmadı işte 2sene geçti. Vardır diyorum bu dada bir hayır.Ben de öyleyim. 2 ay tutmadı, corona kış vs derken vazgeçmek üzereyim. Zor tutuyorum kendimi.
Önümüzdeki ay sıkı takip ya canım olmazsa oluruna bırakırsın kaç kızın vardıKızlar bu ay benim yum yine beni ters köşe yaptı bende öyle sıkıldım ki artık sanırım iyice de geriliyorum bu sebepten herşey daha da kötü oluyor bende testi falan bırakmak istiyorum kendi halinde olacaksa olsun diyorum bakalım nasip önümüzdeki ay oluruna bırakabilirim
Kuzum bu ay da sıkı takip yaptım 6 aydır test yapıyorum ama bir türlü yumu yakalayıp denk getiremedim herşeyde bi hayr vardırÖnümüzdeki ay sıkı takip ya canım olmazsa oluruna bırakırsın kaç kızın vardı
Ya bende ayni bebk gorunce benimde olsa diyorum kardesimkn oglu oldu 1 haftalik o kadar tatli ki rabbim bizede nasip eder inşallahAynen öyle canım. Ama bebek görünce içim gidiyor. Niye bilmiyorum ama özellikle kız bebekleri bağrıma basarım geliyor yaİçimde bir bebek hevesi var.sağlıklı olsun sen elinden geleni yap diyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Doktorla takibi yapsan canım daha iyi olurduKuzum bu ay da sıkı takip yaptım 6 aydır test yapıyorum ama bir türlü yumu yakalayıp denk getiremedim herşeyde bi hayr vardır2 kızım var canım
Ayy inşallah canımYa bende ayni bebk gorunce benimde olsa diyorum kardesimkn oglu oldu 1 haftalik o kadar tatli ki rabbim bizede nasip eder inşallah
Cnm benim bu ay yum 1 ocak olacak galiba bu ay denemeler baslasammi yoksa 15 ocak regli gunumAyy inşallah canım
Canım bence eşini iyi besle 27 ocağa kadar. Keçiboynuzu yesin sabah akşam bir kaşık. Proteine ağırlık verin. Baklagil yemekleri yap etli. Her gün kuru incir, kuru kayısı, muz ye. süt ürünlerini kesin saka su için bol bol karbonatlı da içebilirsin.Cnm benim bu ay yum 1 ocak olacak galiba bu ay denemeler baslasammi yoksa 15 ocak regli gunum
yum gunumde ocak 27 de yum gunumu yapsam oyle diyet falan yapmadik esim.iki gundur muz havuc yiyor bende alkali su iciyorum
Tamam cnm et ve tuz cokca tüketiyorCanım bence eşini iyi besle 27 ocağa kadar. Keçiboynuzu yesin sabah akşam bir kaşık. Proteine ağırlık verin. Baklagil yemekleri yap etli. Her gün kuru incir, kuru kayısı, muz ye. süt ürünlerini kesin saka su için bol bol karbonatlı da içebilirsin.
Evet cnm iki kizim var
Selam kızlar ya benim modum çok düşüyor buralar. Bebek işinden vazgeçmemek için zor tutuyorum kendimi. Adet olacağım ondan mıdır nedir. Hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Kızlar bu ay benim yum yine beni ters köşe yaptı bende öyle sıkıldım ki artık sanırım iyice de geriliyorum bu sebepten herşey daha da kötü oluyor bende testi falan bırakmak istiyorum kendi halinde olacaksa olsun diyorum bakalım nasip önümüzdeki ay oluruna bırakabilirim
Hepimiz aynı oluruz deseneAynı durum bendede oluyor deneme yaklaştıkça yapmasam mı vazgeçsem mi nasıl olur gibi düşüncelere dalıyorum.