Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Allah razi olsun cnmamin tatlim.insallah rabbim salih erkek evlati bana ve sizlerede nasip edercnm isimini soyle isiminle dua edeyim inslllah
M Maviayyy canım kullandığın vitaminlerin ismini yazar mısın rica etsem?
Cnm Benexol(b12),D-Colefor(vitamin d3),Gynoferon(kan ilaci)
M Maviayyy canım degerin çok güzel çok mutluyum.insallah hayırla sağlıkla oğlun olur. Dualarimdasin.arkadaslarim hepiniz dualarimdasiniz.rabbim hepimize çok şükür oğlumuz oldu sevincini yaşatsın.
Ya Allah razi olsun şekerim Amin cnm rabbim hayirla salih erkek evladi bana ve sizlere nasip etsin cnm sende dualarimdasin isimin ver isiminle dua ediyim
M Maviayyy hayırlı bu uğurlu olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razi cnm benim darisi size olsun insllah

Kızlar ismini yazmak isteyen yazsın bu akşam duamızda ismimizle dua edelim
Kızlar benim adım Büşra.Allah cümlemizden razı olsun dua eder dua beklerim kardeşlerim

Kiminde tek ilişki tutuyor, kiminde tutmuyor, burada okumuştum, tek olmayınca uzun süre iki ilişki ile oğlu olanda var, kızı olanda, kısmet artık, Allah herkesin gönlündekini nasip etsin

Bende de tek ilişki tutmadı canım.iki sefer deneme yapmayı düşünüyorum.pikken ve ilk silinmede deneyeceğim.cunku benim pikten sonra hemen açıldı
Canım Benimde pikten sonra hemen açıldı. Arada 5-6 saat var neredeyse. Önceden öyle değildi. Reglimde gecikiyor bebek düşündüğümden beri. Pazartesi doktora gideceğim, İngilizce nasıl anlaşacağım bilmiyorum. Çok emek veriyoruz diyeti falan, hemen olsun da istiyoruz. Allahım inş sağlıklı hayırlı olarak nasip eder

Merhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Var bence
kızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Yaaa kuzum çok sevindimmm, çok yakın oldu gebeliklerimizzz oğluş haberinide birlikte alırız inşallah Hepinizin kandili mübareek oksun darısı bu ay deneme yapacakların başına inşallah hepinizden hayırlı haberler alırız

Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben birinde ultra pikten 2 saat sonra yani ilk açılmada denedim tutmadı, birinde ultra pikten önce ve ultra pikten 1 saat sonra denedim yine tutmadı adetim gelince bende Dr gideceğim hormon testi normal sende git iyi olur. Burda bir arkadaş var piki görüp çatlaması hepsinin toplamı 4 5 saat anca sürüyordu tam pikken Dr gitmiş Dr yum görememiş belki bazı kişilerde ilk pik yaptığı an çatlama olabilir bizde onlardan olabiliriz hiç belli olmaz yani belki de t nin tamemen silindiği vakitte tam çatlama oluyor biz çok silindiği için riskli diye denemiyoruz. Son zamanlarda t açıldıktan sonra deneyenler hamile kaldı inşallah cinsiyette erkek olur

Ya inşallah tatlım rabbim o günleri görmeyi nasip etsin oğluslarimiz geliyor demeyi Aynen cok yakin oldurabbim topikteki bacilarimin başınabizleri yanliz koymasinlar seninde kandilin mübarek olsun cnm

Canım okudum 490 tane Nurelifefe için Rabbim hayırlı, sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…