Allah razi olsun cnmYaa maşaallahmübarek gecelerde ne güzel haberler verdin sen rabbim sağlıklı bir erkek evlatla müjdelendirsin sizi sağlıkla kucağınıza nasip etsin. hamileler özellikle sizler dualarınıza bu gece bizi ekleyin olur mu ismimizle
Cnm Benexol(b12),D-Colefor(vitamin d3),Gynoferon(kan ilaci)
Ya Allah razi olsun şekerim
Allah razi cnm benim
Aynen cnm isim olunca daha iyi olur benim aliyeKızlar ismini yazmak isteyen yazsın bu akşam duamızda ismimizle dua edelim
Canım ben okudum herkesinkini.. Gönlümüzden geçeni bilen Rabbim kabul etsinRabbi Hebli Mines Salihin
Her kişi için 100 tane okuyoruz
R rana20
B Beybipattis
M Maviayyy
SoLeiL12
@Ruveydam2015
Tazeanneeee
Allah razi olsun cnmamin tatlim.insallah rabbim salih erkek evlati bana ve sizlerede nasip eder cnm isimini soyle isiminle dua edeyim inslllah
Cnm Benexol(b12),D-Colefor(vitamin d3),Gynoferon(kan ilaci)
Ya Allah razi olsun şekerimAmin cnm rabbim hayirla salih erkek evladi bana ve sizlere nasip etsin cnm sende dualarimdasin isimin ver isiminle dua ediyim
Allah razi cnm benimdarisi size olsun insllah
Kızlar benim adım Büşra.Allah cümlemizden razı olsun dua eder dua beklerim kardeşlerimKızlar ismini yazmak isteyen yazsın bu akşam duamızda ismimizle dua edelim
Rabbi Hebli Mines Salihin
R rana20Rabia
B Beybipattis
M Maviayyy
SoLeiL12
@Ruveydam2015
Tazeanneeee
Ağzına yüreğine sağlık canım benim inşallah Rabbim cümlemize oldu sevinci yaşatsın sıra sıra kavuşalım oğluşlarımızaCanım ben okudum herkesinkini.. Gönlümüzden geçeni bilen Rabbim kabul etsin
Kiminde tek ilişki tutuyor, kiminde tutmuyor, burada okumuştum, tek olmayınca uzun süre iki ilişki ile oğlu olanda var, kızı olanda, kısmet artık, Allah herkesin gönlündekini nasip etsinBen de bu ay deneyeceğim tek ilişki düşünüyordum...Kızıma regl sonrası çokça ilişki ile hamile kalmıştım.Şimdi ovulasyonla takıp edip tek ılıskı düşünüyodum reglim suan da nasıl yapıcam acaba iyice kafa çorba
Canım Benimde pikten sonra hemen açıldı. Arada 5-6 saat var neredeyse. Önceden öyle değildi. Reglimde gecikiyor bebek düşündüğümden beri. Pazartesi doktora gideceğim, İngilizce nasıl anlaşacağım bilmiyorum. Çok emek veriyoruz diyeti falan, hemen olsun da istiyoruz. Allahım inş sağlıklı hayırlı olarak nasip ederBende de tek ilişki tutmadı canım.iki sefer deneme yapmayı düşünüyorum.pikken ve ilk silinmede deneyeceğim.cunku benim pikten sonra hemen açıldı
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşkızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Var benceMerhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Yaaa kuzum çok sevindimmm, çok yakın oldu gebeliklerimizzz oğluş haberinide birlikte alırız inşallahkızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Canım benim de öyle oluyor ultra pikten 2 saat sonra açılma başlıyor. Ben birinde ultra pikten 2 saat sonra yani ilk açılmada denedim tutmadı, birinde ultra pikten önce ve ultra pikten 1 saat sonra denedim yine tutmadı adetim gelince bende Dr gideceğim hormon testi normalCanım Benimde pikten sonra hemen açıldı. Arada 5-6 saat var neredeyse. Önceden öyle değildi. Reglimde gecikiyor bebek düşündüğümden beri. Pazartesi doktora gideceğim, İngilizce nasıl anlaşacağım bilmiyorum. Çok emek veriyoruz diyeti falan, hemen olsun da istiyoruz. Allahım inş sağlıklı hayırlı olarak nasip eder
Canım herkese okudum. Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı, ihlaslı, uzun ömürlü erkek evlatlar versin inşâAllahRabbi Hebli Mines Salihin
R rana20Rabia
B Beybipattis
M Maviayyy
SoLeiL12
@Ruveydam2015
Tazeanneeee
AminHayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahım bize de nasip eder inşallah
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul etsin inşallahCanım herkese okudum. Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı, ihlaslı, uzun ömürlü erkek evlatlar versin inşâAllah
Ya inşallah tatlımYaaa kuzum çok sevindimmm, çok yakın oldu gebeliklerimizzz oğluş haberinide birlikte alırız inşallahHepinizin kandili mübareek oksun darısı bu ay deneme yapacakların başına inşallah hepinizden hayırlı haberler alırız
Canım okudum 490 taneTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
@Ruveydam2015
@Cute-sugar
@Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
Nurelifefe canım sıra sende namazını kılıp haber verince başlayalım, dilersen duanı da paylaşabilirsin