Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim rabbim bu mübarek günde sizlere nasip etsinHayırlı olsun canım. Rabbim sana hayırlı, sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşaAllah
inşallah canım güzel haberler alacağım günler aylar olsun cnmCanım arkadaşım kalbi güzelim ne yaptık ki keşke daha fazlası gelse elden ama takdir en güzel yerden geliyor inşallah Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazmıştır şükürler olsun ki bu güzel haberi aldık inşallah oldu haberini de alacağız inanıyorum ben
Canım inşallah güzel haberle geleceksinKizlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun, umutlarımız yeşersin inşallah. Ben yarın hastaneye gideceğim artık. Bugüne kadar herhangi bir kanamam olmadı çok şükür. 1 hafta gecikmem var inşallah hayırlı haberler ile dönerim sizlere
İnşallah canim benim insanın endiseleri hiç bitmiyor malesefCanım inşallah güzel haberle geleceksin
Amin insallah cnm guzel haberler alirsin insallah bu guzel gun hürmetineKizlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun, umutlarımız yeşersin inşallah. Ben yarın hastaneye gideceğim artık. Bugüne kadar herhangi bir kanamam olmadı çok şükür. 1 hafta gecikmem var inşallah hayırlı haberler ile dönerim sizlere
Bol bol dua oku canım merak etme bişey olmaz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimİnşallah canim benim insanın endiseleri hiç bitmiyor malesef
Benide ekler misin canım bende okumak isterim.Kandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım
Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte bizlere de gönül muratlarımızı yaşamayı nasip etsin inşallah, duası kabul olan kullarından eyleyip oldu sevinciyle müjdelesin her birimizi
Bu akşam için katılmak isterseniz her birimiz için 100 tane " Rabbi hebli mines salihin" çekelim dualarda buluşalım inşallah isteyen olursa yazsın bi liste yapıp okumaya başlayalım hemen
Yaa maşaallah mübarek gecelerde ne güzel haberler verdin sen rabbim sağlıklı bir erkek evlatla müjdelendirsin sizi sağlıkla kucağınıza nasip etsin. hamileler özellikle sizler dualarınıza bu gece bizi ekleyin olur mu ismimizlekızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallahKizlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun, umutlarımız yeşersin inşallah. Ben yarın hastaneye gideceğim artık. Bugüne kadar herhangi bir kanamam olmadı çok şükür. 1 hafta gecikmem var inşallah hayırlı haberler ile dönerim sizlere
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımAmin insallah cnm guzel haberler alirsin insallah bu guzel gun hürmetine
Allah razı olsun canım benim, Rabbim dualarımızı geri cevirmesin inşallah hepiniz dualarımdasınızBol bol dua oku canım merak etme bişey olmaz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Allah razı olsun canım benimHayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah