Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım arkadaşım kalbi güzelim ne yaptık ki keşke daha fazlası gelse elden ama takdir en güzel yerden geliyor inşallah Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazmıştır 🤲🏻💙 şükürler olsun ki bu güzel haberi aldık inşallah oldu haberini de alacağız inanıyorum ben 🤲🏻
inşallah canım güzel haberler alacağım günler aylar olsun cnm

Kizlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun, umutlarımız yeşersin inşallah. Ben yarın hastaneye gideceğim artık. Bugüne kadar herhangi bir kanamam olmadı çok şükür. 1 hafta gecikmem var inşallah hayırlı haberler ile dönerim sizlere 🤲

Kizlar hepimizin kandili mübarek olsun inşallah. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun, umutlarımız yeşersin inşallah. Ben yarın hastaneye gideceğim artık. Bugüne kadar herhangi bir kanamam olmadı çok şükür. 1 hafta gecikmem var inşallah hayırlı haberler ile dönerim sizlere 🤲
Canım inşallah güzel haberle geleceksin 🤲🏻😘🥰

Amin insallah cnm guzel haberler alirsin insallah bu guzel gun hürmetine

Kandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım 🤲🏻🌺
Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte bizlere de gönül muratlarımızı yaşamayı nasip etsin inşallah, duası kabul olan kullarından eyleyip oldu sevinciyle müjdelesin her birimizi 🤲🏻
Bu akşam için katılmak isterseniz her birimiz için 100 tane " Rabbi hebli mines salihin" çekelim dualarda buluşalım inşallah 🤲🏻💙🤲🏻 isteyen olursa yazsın bi liste yapıp okumaya başlayalım hemen 🥰😘❤️
Benide ekler misin canım bende okumak isterim.☺️
kızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Yaa maşaallah 🥰🥰🥰 mübarek gecelerde ne güzel haberler verdin sen 😍 rabbim sağlıklı bir erkek evlatla müjdelendirsin sizi sağlıkla kucağınıza nasip etsin.🤲🏻😍💙🥰 hamileler özellikle sizler dualarınıza bu gece bizi ekleyin olur mu ismimizle 🥰

Hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah 😍🥰

X