- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 33
Ayy ciğerim benim ya amiiin bin kere amiin.bende burada kim hamile kaldı kimin bebegi erkek inan ki kendim gibi seviniyorum.Allahim çok şükür nasip oldu deriz inşallahR rana20 cnm okudum 48 taneyi rabbim hayirlisi ile B Beybipattis e erkek evladi nasip etsin
Kizlar duayi okurken icimden hep birlikte hamile kalmissizbebislerimizin cinsiyetleri erkekmis diye hayal kurdum rabbim insallah dualarimizi yaşamayi nasip etsin hayali bile böyle guzelse gerçekte olunca nasil olacak cok merak ediyorum
Ağzına sağlık canım benim
ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.aLLAH YÜZÜNÜ GÖRÜP KUCAĞINA ALMAYI KISMET ETSİNÇok saol canımmm duam sizlere bugün kendimi öğrenince sizlerede çok dua ettimmmm hamileliklerimiz yakın olsun diyeee
VAR bence canımMerhaba arkadaşlar testim bole çıktı acaba gebelik olabilr miEki Görüntüle 2794120
Var gibi inşallahMerhaba arkadaşlar testim bole çıktı acaba gebelik olabilr miEki Görüntüle 2794120
Canım yapma lütfen yaa tek tüple hem oğlu hem kızı olan var bak benim kızların ikisi de sağdan ne olur kendine böyle stres yapma. Nasip edecek Rabbim her türlü eder sen Allaha güven yap denemeni.Kızlar ben ultrasonla baktırdım. Sol yumurtam 22.8 mm olmuş.yarina falan çatlar muhtemelen. Ve benim sağ yumurtalık küçükmüş ebat olarakta.cok mutsuzum.hep soldan yumurtam oluşuyor.gecen ay sağda büyümüştü ama sol daha büyüktü doktor daha baskın sol demişti.zaten deneme de tutmadı.kizlara soldan hamile kaldığım için bunu sağ yumurtamdan olsun istiyorum.bu ay deneme yapmayacağım.cok üzgünüm sanki hiç bir zaman oğlum olmayacak gibi hissediyorum
Var canım kaçıncı günün bugünMerhaba arkadaşlar testim bole çıktı acaba gebelik olabilr miEki Görüntüle 2794120
Evet biliyorum tek tüple oğlu da kızı da olanlar var ama kendime söz geciremiyorum.boyle bir takıntı var.aksam eşimle konuşayım da o ne diyecek..kayinvalidem de sağdan hamile kal aman bu ay es geç dedi.eskilerde hep sağ sol anlatır ya etkileniyorumCanım yapma lütfen yaa tek tüple hem oğlu hem kızı olan var bak benim kızların ikisi de sağdan ne olur kendine böyle stres yapma. Nasip edecek Rabbim her türlü eder sen Allaha güven yap denemeni.
Canim cok guzel büyümüş bence deneme yap nasibinde yoksa sagdanda yum olsa yine olmaz cnm bol bol dua et denemeni yap hakkinda hayirlisi olsun benimde hep sol yum oluyorKızlar ben ultrasonla baktırdım. Sol yumurtam 22.8 mm olmuş.yarina falan çatlar muhtemelen. Ve benim sağ yumurtalık küçükmüş ebat olarakta.cok mutsuzum.hep soldan yumurtam oluşuyor.gecen ay sağda büyümüştü ama sol daha büyüktü doktor daha baskın sol demişti.zaten deneme de tutmadı.kizlara soldan hamile kaldığım için bunu sağ yumurtamdan olsun istiyorum.bu ay deneme yapmayacağım.cok üzgünüm sanki hiç bir zaman oğlum olmayacak gibi hissediyorum
Duami hep ediyorum canım.Allah im büyük o dilerse olur. Senin kızlar hangi taraftan hatırlıyor musunCanim cok guzel büyümüş bence deneme yap nasibinde yoksa sagdanda yum olsa yine olmaz cnm bol bol dua et denemeni yap hakkinda hayirlisi olsun benimde hep sol yum oluyor
Yok cnm hatirlamiyorum inan kardeşim ve kuzenimin oğlu oldu onlarda soldan demişlerdi hayirlisi bilemiyorum ki cnm doktorlar sordugumda oyle bisey yok diyorlarDuami hep ediyorum canım.Allah im büyük o dilerse olur. Senin kızlar hangi taraftan hatırlıyor musun
Benim de sol taraf hiç ağrımaz mesela hep sağdan ağrım olur. Bazen insanın elinde olmuyor haklısın ama işte bunlara da fazla takılmamak lazım bence. İnşallah Allah kalbine ferahlık verir canımEvet biliyorum tek tüple oğlu da kızı da olanlar var ama kendime söz geciremiyorum.boyle bir takıntı var.aksam eşimle konuşayım da o ne diyecek..kayinvalidem de sağdan hamile kal aman bu ay es geç dedi.eskilerde hep sağ sol anlatır ya etkileniyorum
Bugün adet günün dimi canım yoksa da hayırlı olsun inşallahKizlar bugun test yaptim negatif cikti hayirlisi ya olsa cikardi demi ama
Adet günün mu bugün canım. Hayırlısı neyse o olsun ya belki vardır da erken yapmissindir.Kizlar bugun test yaptim negatif cikti hayirlisi ya olsa cikardi demi ama
Amin canım inşallah.Benim de sol taraf hiç ağrımaz mesela hep sağdan ağrım olur. Bazen insanın elinde olmuyor haklısın ama işte bunlara da fazla takılmamak lazım bence. İnşallah Allah kalbine ferahlık verir canım