Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Seymanur53 Seymanur53 hayırlı olsun bebişin Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canım bizlerede tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah çok sevindim önceki mesajlara baktım ama gözümden kaçmış olabilir belki de unuttum. Belirtilerin varmıydı ilk andan itibaren ? Şuan neler yaşıyorsun ?Yumurtlamadan sonraki Kaçıncı gün görmüş oldun testte? beklemede olanlara yardımcı olmuş olursun hem 😇💙🥰

R rana20 cnm okudum 48 taneyi rabbim hayirlisi ile B Beybipattis e erkek evladi nasip etsin🤲
Kizlar duayi okurken icimden hep birlikte hamile kalmissiz 🤰🏼bebislerimizin cinsiyetleri erkekmis diye hayal kurdum👶🏼 💙rabbim insallah dualarimizi yaşamayi nasip etsin hayali bile böyle guzelse gerçekte olunca nasil olacak cok merak ediyorum🥰
Ayy ciğerim benim ya amiiin bin kere amiin.bende burada kim hamile kaldı kimin bebegi erkek inan ki kendim gibi seviniyorum.Allahim çok şükür nasip oldu deriz inşallah

Merhaba arkadaşlar testim bole çıktı acaba gebelik olabilr mi
IMG-20210302-WA0000.jpeg

Kızlar ben ultrasonla baktırdım. Sol yumurtam 22.8 mm olmuş.yarina falan çatlar muhtemelen. Ve benim sağ yumurtalık küçükmüş ebat olarakta.cok mutsuzum.hep soldan yumurtam oluşuyor.gecen ay sağda büyümüştü ama sol daha büyüktü doktor daha baskın sol demişti.zaten deneme de tutmadı.kizlara soldan hamile kaldığım için bunu sağ yumurtamdan olsun istiyorum.bu ay deneme yapmayacağım.cok üzgünüm sanki hiç bir zaman oğlum olmayacak gibi hissediyorum

Kızlar ben ultrasonla baktırdım. Sol yumurtam 22.8 mm olmuş.yarina falan çatlar muhtemelen. Ve benim sağ yumurtalık küçükmüş ebat olarakta.cok mutsuzum.hep soldan yumurtam oluşuyor.gecen ay sağda büyümüştü ama sol daha büyüktü doktor daha baskın sol demişti.zaten deneme de tutmadı.kizlara soldan hamile kaldığım için bunu sağ yumurtamdan olsun istiyorum.bu ay deneme yapmayacağım.cok üzgünüm sanki hiç bir zaman oğlum olmayacak gibi hissediyorum
Canım yapma lütfen yaa tek tüple hem oğlu hem kızı olan var bak benim kızların ikisi de sağdan ne olur kendine böyle stres yapma. Nasip edecek Rabbim her türlü eder sen Allaha güven yap denemeni. 🤲🏻💙

Canım yapma lütfen yaa tek tüple hem oğlu hem kızı olan var bak benim kızların ikisi de sağdan ne olur kendine böyle stres yapma. Nasip edecek Rabbim her türlü eder sen Allaha güven yap denemeni. 🤲🏻💙
Evet biliyorum tek tüple oğlu da kızı da olanlar var ama kendime söz geciremiyorum.boyle bir takıntı var.aksam eşimle konuşayım da o ne diyecek..kayinvalidem de sağdan hamile kal aman bu ay es geç dedi.eskilerde hep sağ sol anlatır ya etkileniyorum

Canim cok guzel büyümüş bence deneme yap nasibinde yoksa sagdanda yum olsa yine olmaz cnm bol bol dua et denemeni yap hakkinda hayirlisi olsun benimde hep sol yum oluyor

Duami hep ediyorum canım.Allah im büyük o dilerse olur. Senin kızlar hangi taraftan hatırlıyor musun
Yok cnm hatirlamiyorum inan kardeşim ve kuzenimin oğlu oldu onlarda soldan demişlerdi hayirlisi bilemiyorum ki cnm doktorlar sordugumda oyle bisey yok diyorlar

Evet biliyorum tek tüple oğlu da kızı da olanlar var ama kendime söz geciremiyorum.boyle bir takıntı var.aksam eşimle konuşayım da o ne diyecek..kayinvalidem de sağdan hamile kal aman bu ay es geç dedi.eskilerde hep sağ sol anlatır ya etkileniyorum
Benim de sol taraf hiç ağrımaz mesela hep sağdan ağrım olur. Bazen insanın elinde olmuyor haklısın ama işte bunlara da fazla takılmamak lazım bence. İnşallah Allah kalbine ferahlık verir canım 🤲🏻😘🤗

X