- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.481
Öncelikle Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin insan elbette her ikisinden de tatmak ister ama lütfen çevrenin lafına bakmayın çünkü kusur bulmak isteyen her şekilde bulur. Bir kızım bir oğlum var "ama kıza kız şart bak senin kız yalnız kaldı" diyorlar,ben 2.erkek olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum çünkü ben de olmadığı için kızıma mutlaka bir kız kardeş istiyordum,hala da istiyorum çünkü erkek kardeşle paylaşımlar daima sınırlı olur. Bir arkadaşım 3.oğluna hamile,sokağa çıkmak istemez oldum ilk oğlumda koca bir maşallah çekenler şuanda bana acıyarak bakıyor neymiş gelinler beni istemeyecekmiş ama kız evlat öz evlat olduğu için bana bakarmış yani insanlar ona öyle diyormuş çünkü toplumumuza yaranmak çok zordur,kimse kendi haltlarını görmez birbirine sarar. Sordunuz ya hani erkek doğurmakta bu kadar ne varmış diye cevap vereyim;koca bir hiç. Erkek ve kız sahibi olmak arasında zerre kadar fark yok,erkek doğurdum diye gururlanan kadın gitsin psikolojik tedavi olsun veya tövbe etsin Allah'ın verdiği ile bu kadar övünülmez çünkü verdiği gibi almasını da bilir. Size laf söyleyenleri de ayıplayın,unutmasınlar kız çocuğunun olduğu evden rahmet eksik olmazmış bunu da buyuran yüce Rabbimiz'dir. Kız çocukları tarih boyunca çok eziyet gördü,kürtajla alınan bebeklerin çoğu kız,sırf cinsiyeti erkek değil diye canice öldürüldüler,erkek olduğunu öğrendiklerinde kurbanlar kesildi ama kız çocuklara bu sapkınlar dudak büktü lütfen bunları hatırlayın ve kendinizi erkek çocuk uğruna heba etmeyin kendi cinsiyetinize sahip çıkın. İstemeniz çok doğal ve inşallah nasip de olur ama kendinizi şu kendini bilmez insanlar yüzünden üzmeyin.merhaba kızlar,
şimdi ben bütün sayfalara ne yazık ki bakamadım. Benim de iki kızım var. şimdiden erkek bebeğe kafayı takmış durumdayım. Takmasam da bu toplum bir şekilde taktırıyor. ben de merak ediyorum erkek doğurunca ne oluyormuş herkes halime bu kadar acıdığına göre vardır herhalde bir özelliği dedim kendime.
tabi ki önce sağlık. şimdi birileri koşup iki kızın var, bebek sahibi olamayanlar var falan diye koşa koşa gelebilirler. o konulara hiç girmek istemiyorum.
burada erkek bebeğe hamile olanlar sadece yumurtlama günü takibi mi yaptılar? ben en fazla 3 çocuk sahibi olabilirim. hatta 3. de çok zor benim için ama 35 yaşını geçmeden yaparsam Allah da nasip ederse bir tane daha olsun isterim ama artık erkek olsun o da. işimi şansa bırakmak da istemiyorum. kıbrıs'a gitmeyi bile düşündüm. ama sanırım orada da yasakmış artık.
aşılama ile falan türkiye'de yardımcı olan doktor var mı ki? gerçi hiçbir doktor böyle bir şeyin içine girmek de istemez. sonuçta yasal değil. ama bence iki ya da 3 çocuğu da aynı cinsiyette olanlar için yasal olabilir. ilk çocukta benim aklımda yoktu. ikincisinde de hiçbir çaba harcamadım. çok önemli olsaydı ikincisinde uğraşırdım ama üçüncü farklı olsun istiyor insan. biraz da eşim için istiyorum.
iki kızı olup üçüncüyü denemek isteyenler gelin konuşalım yaa. ne yapsak nasıl yapsak acaba?
meleklerim benim2 sen nasıl yaptın? sadece yumurta takibi mi?