- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.481
Ayy inşallah canımCanım akıntıyı falan ben hiç anlamıyorum ama benim çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmuştu pik dahi olmamıştı ama oğlum olacak bence için rahat olsun, nasibinde erkek varsa erkektir zaten ki eğer tuttuysada bence erkek
Ben de bu ay eşim yok diye ara vermek istedim, geldiğinde amann nasıl olsa yumurtlama geçti diye yaptım geç çatlayacağı tuttu, benim ilk kez böyle oluyor hep düzenlidir aslında. Senin erken çatlamış benim ilişkiden sonra yirmidört saate yakın geçmiş oldu, benim de iki kızım var, hayırlısı bakalım. Saglıkla al bebeğini kucağına inşallah canımCanım ben kız için takip ettim 3 ay ama olmayınca amaaan dedim olmuyor nasılsa bu ayda olmaz dediğim ay oldu :) gece 12 de testi yaptığımda çift çizgi eşitti ilişki oldu, sabah saat 10 gibi tekrar test yaptığımda 2. Çizgi silikleşmişti, yani benim yumurta çok çabuk çatlamış, bi önceki ayda o kadar erken çatlamamıştı, 2 günde bir sık ilişki olmuştu içerde x ler vardır onlar tutunur dedim ama bizim y ler baskın çiktı ve oğlum oluyor, 3. Yü yaparsam çok sıkı takip yapmam gerekiyor