" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İnşallah cnm ya gecen kız dedi büyük ihtimal bu hafta yüzde 50 dedi bakalım kızmı erkekmi kızlardada bu haftalarda cıkıntı oluyormuş ama kıza göre cıkıntı fazla diyo ama cizgi de var sanki diyo artık bilmiyorum kendide anlamadı dahada gitmem ona kendi kontrolümü beklicem
Daha kucuk canîm en net 16.haftalarda belli oluyor

Günaydın kızlar
Bende aralık annesi olacam inşallah
Usgde kesenin boyu bebeğin konumuna gore mi yorum yapıyorsunuz
Bi de kacıncı haftadaki usg önemli bunun için ?
8.hafta en ideali kese konumu icin,kesenin ne tarafta oldugu ve fetusun kese ici netarafda durduguna göre yorum yapiliyor kesenin yapisinada bakiliyor..tabi herkeste %100tutmuyor fakat cogunlukta tutuyor

canim kesen solda ,bebekte kese ici saga yakin duruyor ve kesede yuvarlak yani kiz bebekle uyumlu şuan icin
kese konumuna göre böyle tabi kesin kızdır diyemeyiz Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sağlıcakla

Saol cnm Yorumladığın için rabbim hayırlısı neyse onu versin:dua:

Arkadaşlar yorum yaparmısınız cinsiyetle ilgili 8 hafta olduk

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah cnm ya gecen kız dedi büyük ihtimal bu hafta yüzde 50 dedi bakalım kızmı erkekmi kızlardada bu haftalarda cıkıntı oluyormuş ama kıza göre cıkıntı fazla diyo ama cizgi de var sanki diyo artık bilmiyorum kendide anlamadı dahada gitmem ona kendi kontrolümü beklicem
Hayirlisiyla isalhh bekle randevunu hayirli haberlerle gelirisin islahh rabim gonlundekini versin
Kızlar göğüs uclarınızda kararma varmı kız ve erkek bekleyenler
Evet benimde baya karardi
Suan kapkara canım kizlarda olmaz diyorlardî ama benimki karardı bu arada benim gobegimde ilk zamanlar yana genisliyordu simdi hep one gitti yanlarim bos kaldi annem her geldiginde tam erkek karni var sende erkekmi acaba diyip duruyor cildinde guzellesti diyor ilk zamanlar sivilce dokmustu simdi bisey yok annemin hep lekelenirmis yuzu bende leke falan yok :)
vala benim kizimda leke oldu bunda yok karnim one dogru ama son aylarda buyidukleri icin normalnone cikmasi yana dogru cikacak degil sonucta en kolayi on bide topluyo kendini yeri dar oldugu ocin bénce oyle benimde yanlar bos hep onde

8.hafta en ideali kese konumu icin,kesenin ne tarafta oldugu ve fetusun kese ici netarafda durduguna göre yorum yapiliyor kesenin yapisinada bakiliyor..tabi herkeste %100tutmuyor fakat cogunlukta tutuyor
Evet oyle tutuyo genelde ama bence yanilma olanlarda utrasyon goruntulerinden dogru net poz verilmiyo bazen

Arkadaşlar yorum yaparmısınız cinsiyetle ilgili 8 hafta olduk
seninki bênce erkek coikkk benzetiyom erkege pek anlamam ama goruntu kese sekli bebek sekli yani utanmasam yuzde yuz erkek diyecem oyle geliyo ama benim gorunuse gore yani bilgim yok

Herkese gunaydin kizlar hamileyim. Bata 2 gun kala testle ogrendim zaten belirtilerim de vardi hissettim geldigini. Simdi belirtileri yazayim. Oncelikleyumurtlamadan 50 saat once son iliski oldu. Dondurma sut tatli cok tukettim. Yuzeysel iliski oldu sola yattim. İlk belirtim kasik agrisi hala arada devam ediyor. Sarimsi akintim oldu. Goguslerde hic degisiklik yok ayni boydalar. Uclari ayni koyulmadi sanki az buyudu gibiler agri yok. Cildim kurudur normalde kurulugu gecti sanki parliyor. Aklima gelen bunlar.

Herkese gunaydin kizlar hamileyim. Bata 2 gun kala testle ogrendim zaten belirtilerim de vardi hissettim geldigini. Simdi belirtileri yazayim. Oncelikleyumurtlamadan 50 saat once son iliski oldu. Dondurma sut tatli cok tukettim. Yuzeysel iliski oldu sola yattim. İlk belirtim kasik agrisi hala arada devam ediyor. Sarimsi akintim oldu. Goguslerde hic degisiklik yok ayni boydalar. Uclari ayni koyulmadi sanki az buyudu gibiler agri yok. Cildim kurudur normalde kurulugu gecti sanki parliyor. Aklima gelen bunlar.
Hayırlî olsun canım büyük ihtimalle kızın yola cıkmıs belirtilere takılma herkeste farklı en onemlisi yumurtlama zamanı 50 saat onceside cok cok.iyi saglıklı bir gebelik olsun insallah

Gunaydin kizlar mide bulantisi olanlar ne zaman gecti bulantilariniz. Ben 2kilo vermisim bile. Hicbir sey yemek istemiyorum.
Arkadaşlar üstte usg fotom var lütfen bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi çok önemli ve çok merak ediyorum lütfennnn
Canim senin kese de benimkine benziyor bana erkek demisti arkadas. Allah gönlüne gore versin

Gunaydin kizlar mide bulantisi olanlar ne zaman gecti bulantilariniz. Ben 2kilo vermisim bile. Hicbir sey yemek istemiyorum.

Canim senin kese de benimkine benziyor bana erkek demisti arkadas. Allah gönlüne gore versin
Canım çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah daha ilk çocuğum ve hiç anlamıyorum bunlardan çokta merak ediyoruz ailece sağliklı olsun tabiki aöa tecrübelilerden bilgi alayım istedim

Hayırlı olsun canım, inşallah gönlündeki nasip olur.

Merhaba canım çok sevindim gözin aydın inşallah gönlündeki kız bebek tutmuştur bende 2. Oğluma hamileyim senin cinsiyet kız olursa 3. Ye bende senin yöntemi denerim inşallah

Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla inşallah gönlündekidir

Canım bende 11 -12 inci haftalardan sonra geçmişti toplamda zaten bir ay falan sürmüştü ki her gün olmuyordu da bende iki günde bir falan oluyordu bulantılar inşallah sende de erken biter canım çok zor gerçekten Rabbim yardımcın olsun inşallah

Canım bende 11 -12 inci haftalardan sonra geçmişti toplamda zaten bir ay falan sürmüştü ki her gün olmuyordu da bende iki günde bir falan oluyordu bulantılar inşallah sende de erken biter canım çok zor gerçekten Rabbim yardımcın olsun inşallah
Sag ol canim. Valla bende 7 24 gecmiyor. Ozellikle sabahlari cok fena. Mutfaga hic giremiyorum yemek bile yapamiyorum. Insallah gecer bebise zarar gelmeden.

X