- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Aminn ecmain. .cnmAllah bağışlasın canm Rabbim uzun ömürler versin acılarını göstermesin bizlere inşallah hepimizin gönlüne göre versin canım inşallah
Sagol canlm kalktık bile hayırlı sabahlarTatliş ruyalar gör cnm iyi uykukar
Canım inşallah hiç bişey çıkmaz bu ay hamis kalıp bize katilirsiniz. Rabbim o günleri bize görmeyi nasip etsin inşallah bu cuma sabahının hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallahaaa biz ağır topuz öyle kolay kolay olmaz daha zamanı var şaka bi yana cok güzel olurdu bu ayPapatyam321 de bende doktora gitcez bakalım
5 kilo diyo kız 5 kilo ne güldüm 5 kilo için eziyet ediyor kendine bende en az 15 kilo fazla var ama ne yapayım yemeği seviyorum aman canım sağ olsun @nazlma kız 5 kilodan ne olacak o kadar kilonun günahı bile olmaz
Hayırlı sabahlar vede cumalar bacım size bu cumanın hürmetine dua ediyorum insallah bu ay gönlünüzdekini tutturursunuz aminnnHayırlı sabahlar kızlar. maşallah epey kaynatmissiniz akşam. ben erken kalktigim için erken yatıyorum.Hayatimsiniz121385 besirsu meleklerim benim2 çok teşekkür ederim. te tek yazamadım kusura bakmayın.
Amin canım hayırlı cumalar bacımKızlar Günaydın
Hayırlı Cumalar
Allah bizede hayırlı ve sağlıklı erkek evladı versin
Amiiiiiin canım. Allah razı olsun. Rabbim herkesin muradini versin inşallahHayırlı sabahlar vede cumalar bacım size bu cumanın hürmetine dua ediyorum insallah bu ay gönlünüzdekini tutturursunuz aminnn
Kız bende öyle yapıyorum arkadaş çevrem bile yok bak hava yağmurlu oldumu çocuklarımı arabayla hamburgerciye götürürüm yada alış verişe çıkarız çocuklarımla gezinip geliyoruz yazın hazırlanıp havuza gidiyoruz yada parka götürürüm çevremde ne akraba ne tanıdık var tek çocuklarım var onlar da yetiyor bana başka kimseye ihtiyacım yok Allahımdan başka. Ama nam kafam çok rahat sana öyle söyleyenler de seni çekemedilerinden söylüyor lar boş ver al çocuklarını gezmeye çık insanlar bu zamanda kafa karisitirip huzursuzluk vermekten başka hiç bişeyin peşimde değil valla sen sen ol çocuklarına bak hayatına bak boş ver hepsini
Amiiiiiin canım. Allah razı olsun. Rabbim herkesin muradini versin inşallah
Maşallah 3 yaş araları harika cnm bak şimdiden kızına alıştırma yaptır konuş onunla şöyle bakıcaz böyle yapıcaz inan yardımcı bile olacaktır hiç sıkılma rabbim kuvvetini veriyor ikizleri olanları düşün rahatlarsın
Allah güç kuvvet versin cnm kuzunada maşallah rabbim esirgesinAllahim güc sabir versin ben baska ne isterim isterim zaten. Kizim zaten karnima düstü düseli haberi yani bebek burada biliyor. Gelince sevecegiz diyorum. Ama gelin görün ki cok merhametli aglayan bebeklere cocuklara dayanamiyor. Büyük olsa sirtini sivazlar , bebeklere de annecim agliyo diye bana üzülüyor. Bakalim o dönemi nasil basariyla atlaticaz. Altin kalpli kizim derim bulantilarimda iki bucuk yasindaki bu kücük cocuk yanimda oldu düsünün gelip kolumu tutardi lavaboda annecim tamam derdi. Bu kücük kiza kardes yapmak hata mi simdi.
2017 hepimize hayirli olsun simdiden. Benim minik ocak ayinca geliyor bu arada. Su lohusaligi da atlatalim. Süper anneyiz de lohusalik zor =)
Hayırlı cumalar canımHerkese hayırlı Cumalar olsun inşallah
Ortakòye gecmisken baska bisey yemeyi unutma gecenki hamileligimde canım ordaki meshur seyden cekmisti cekmese esim o trafige girmek istemiyor benim hatırıma gittik bayada trafik vardi gidene kadar midem altüst olmustu bende ehliyete yazılıcaktım bu ay ama ögrenince kaldı neyse kocisler var özel şoförOhh ne güzel valla ben 3 Aydır kullanmıyorum eşim izin vermiyo bide İstanbul trafiği çok kötü babamlarda eşimle birlik oldu kesinlikle izin Yok yedek anahtarı bile vermiyo ama Bebek doğsun ilk işim arabamla emin önüne gidip balık ekmek yicem sonrada Ortaköy sahilde kocişimle karşılıklı kahve içicem ayy allahım bi tuhaf oldum
Ayyy ne guzel olur valla canim evet istanbulda araba kullanmak zor bén fransadayim burda cok kolay valla suruyom lisedeyken almistim ehliyetimi halada puanlarim ayni bi kez bole hatta yapmadim ama turkiyede cok zor vallahi kimse kural tanimiyo sanki tehlikeli bebis dogsun pratikles izin verirlerOhh ne güzel valla ben 3 Aydır kullanmıyorum eşim izin vermiyo bide İstanbul trafiği çok kötü babamlarda eşimle birlik oldu kesinlikle izin Yok yedek anahtarı bile vermiyo ama Bebek doğsun ilk işim arabamla emin önüne gidip balık ekmek yicem sonrada Ortaköy sahilde kocişimle karşılıklı kahve içicem ayy allahım bi tuhaf oldum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar gece bulantıdan uyuyamadım 3gündür cogaldı bulantılar bi yandan seviniyorum bebisim benimle bi yandanda zor oluyor gecenki hamileligimde bulantım birden kesilmisti önceki gebelikte hic bulantım olmadigı icin aklıma bile gelmedi megerse ogün bebegimin kalbi durmus simdi hamdolsun bulantı oluyor diye seviniyorum