- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Aynen canım iki kız iki oğlan çok güzel bence ama işte tutturmak da zor yani aynen aramızda 15 sene var kız kardeşlerim le aramda da 8 ve 10 sene var hiç güzel değil ben sırf ondan çocuklarımin arasını fazla istemedim ben hep kendimi yanlız hissettim mesela ben 26 olucam şimdi kız kardeşim 17 diğeri 15 yani arkadaşlık bağı olmuyor onun için çocukların arası fazla olmamalı bence canım[/QUOTE]15 senemii.masaAllah.bende kizlarim büyüyor diye o yüzden olsami diyorum.
Allah ikisininde hayirlisini versin.Aminnn.ben cok severim kiz cocuga kiz kardes.erkegede erkek.sirdas olsunlar.iyi anlassinlar.
ay ne biliyimmm korkuyorummm.acaba tartimi etkilermi.taktim 5 kiloya vericem diye.bende dietde olunca böyle oluyor malesef.abartikca abartiyorumKız bi bardak ballı sütten ne olacak iç gitsin
Oy kıyamam valla hiç düşünmedim kız sen hamile ol o haberi bize ver varsın yaprak sarması yemeyelim inşallah o günleri gösterdim bize Rabbim en çok da sana dua ediyorum insallah sen veKız ayıptır yayapan var yapamayan var (ben gibi) hamile olup seven var bak şimdi cnm cekti cok severim iyiki hamile değilmişim afiyet olsun yarasın kuzuna
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin bacım ne diyeti bacım çok mu kilolusunki diyet yapiyon@besirsu gecmis olsun canim.hamileykende hstalik hic cekilmiyor.Cabuvak atlatirsin in Sa Allah.
kizlar bende cok hastayim.bogazim cok fena.sesim kisiliyor.en gicik oldugum yaa.dietteyim diye balli süt filanda icemiyorum..iyice uzuyacak hastalik.kizlar zten hastlr.
canim bayadir takdigim 5 kilom var.kilom 53 boyumda 1.62 ama takdim 48 47 kiloyaGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin bacım ne diyeti bacım çok mu kilolusunki diyet yapiyon
Kız benim boy 1.60 cm kilom 65 ve diyet düşünmüyorum yani üfff bacım canım sıkıldı yaw almış başını gidiyor göbüs nasıl. olucak bilmiyorumcanim bayadir takdigim 5 kilom var.kilom 53 boyumda 1.62 ama takdim 48 47 kiloya
öyle deme kiz.hamilelikte göbüs cok tatli.yeni hamile olsan bile tatli.ben hamileyken 5 haftamda ciksin isterdim.o kadar sabirsizdimki bu konuda.bebek olduktan sonra illaki verilicek.kosusturmadanKız benim boy 1.60 cm kilom 65 ve diyet düşünmüyorum yani üfff bacım canım sıkıldı yaw almış başını gidiyor göbüs nasıl. olucak bilmiyorum
Kız normal kilom o bundan sonra bakalım kaç olucaz 80 ni boylarız artıköyle deme kiz.hamilelikte göbüs cok tatli.yeni hamile olsan bile tatli.ben hamileyken 5 haftamda ciksin isterdim.o kadar sabirsizdimki bu konuda.bebek olduktan sonra illaki verilicek.kosusturmadan
hamilelikten sora veriliyor canim.benim eltim 86 la bitirdi.2 sene icinde 56 olduKız normal kilom o bundan sonra bakalım kaç olucaz 80 ni boylarız artık
Ooo Maşallah baya vermiş ama inşallah bizede nasip olur inşallah canımhamilelikten sora veriliyor canim.benim eltim 86 la bitirdi.2 sene icinde 56 oldu
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah@besirsu gecmis olsun canim.hamileykende hstalik hic cekilmiyor.Cabuvak atlatirsin in Sa Allah.
kizlar bende cok hastayim.bogazim cok fena.sesim kisiliyor.en gicik oldugum yaa.dietteyim diye balli süt filanda icemiyorum..iyice uzuyacak hastalik.kizlar zten hastlr.
Tatliş ruyalar gör cnm iyi uykukarKızlar benim uykum geliyor hepinize tatli uykular
CansınBuyrun gelin başımın üstünde yeriniz var canlarım benim
sagol canim...iyi geceler canlarGeçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inşallah
aaa biz ağır topuz öyle kolay kolay olmaz daha zamanı var şaka bi yana cok güzel olurdu bu ayOy kıyamam valla hiç düşünmedim kız sen hamile ol o haberi bize ver varsın yaprak sarması yemeyelim inşallah o günleri gösterdim bize Rabbim en çok da sana dua ediyorum insallah sen vePapatyam321 bu ay hamis kalırsınız da bize katilirsiniz topik hamişlerle dolsun allahin izniyle inşallah bu cuma gecesini hürmetine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlar
5 kilo diyo kız 5 kilo ne güldüm 5 kilo için eziyet ediyor kendine bende en az 15 kilo fazla var ama ne yapayım yemeği seviyorum aman canım sağ olsunGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin bacım ne diyeti bacım çok mu kilolusunki diyet yapiyon
Çok geçmiş olsun canımKiz vala nezle olmusum uzaniuom gozlerim acilmiyo yaa cok fena kizimda hasta olmus ugrasiyoz Oyle ust uste hapsiriyom valal hapsirikta karnim agiriyo belim agiriyo nerden cikti bi hastalik ya anlamadim halada kasik agrim Var benim
İyiyim canım. adetin üçüncü günü bugün. bitmesini bekliyorum isteSen nasilsin canim rabbim sanada nasip etsin