" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
the craysy the craysy cinsiyeti merakla bekliyoruz..kızlar bişe sorcam ben daha doktora gitmedim ya doktora gitmek dert değilde folik asit kullanmadım bu hafta gidicem inşallah da acaba sorun olurmu ya folik asit kullanmamam
Cnm keske gitseydin folik asit cok onemli birak 8haftayi drlar gebelik dusununce 3ay oncesinden icin diyorlar bir an evvel git bence ihmal etme

the craysy the craysy cinsiyeti merakla bekliyoruz..kızlar bişe sorcam ben daha doktora gitmedim ya doktora gitmek dert değilde folik asit kullanmadım bu hafta gidicem inşallah da acaba sorun olurmu ya folik asit kullanmamam
kullansan cok iyi bebek gelişimi için ihmal etme hemen kullan bence cnm zaten gebelik düşündüğünüzde 3 ay öncesin den kullanılıyor ve 3 aylık hamilelik boyunca

şu deneme faslından cıkıp bizde hamileler kervanına katılabilseydik süper olurdu yavv kızlar bu ay diyorum koyu cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üste deneme yapayım kız oğlan artık rabbim ne verirse hayırlısıyla sağlıkla ne dersiniz ben öyle yapayım mı ya bu ayda tutmazsa bebiş defterini kapatmayı düşünüyorum artık cok sıkıldım çünki çok şükür 2 tane evladım var rabbim onlara ve cümlesininkilere uzun ömür versin
Canım pikten sonraki koyuluksa kastin olabilir ama oncesi risk almak ona gore biliyorsun

Canım pikten sonraki koyuluksa kastin olabilir ama oncesi risk almak ona gore biliyorsun
pikten sonra zaten benim testler 3 gün koyu kalıyor ilk gün aynı koyuluk ikinçi gün pik 3 günde anca acılma oluyor 2 ci geceden başlayayım diyorum artık şuan öyle diyom bilmiyorum yine o gün gelsinde haftaya pazartesi doktora giderim yine bi bakarım yumurta varmı varsa ne durumda diye

Kızlar ben geldim ıyiz çok şükür herşey çok iyi geçti Kalp atışları da başlamış. Ama ne kadar diye sorduğumda makinada göstermez ne kadar olduğu ama böyle bakınca çok hızlı atıyor tahminen 170-180 arası dedi ama dedim bazen 120 140 falan oluyor yok o başlarda öyle çıkmaz küçük diye kalbi çok hızlı atar yavaş yavaş düşer dedi yani sonra azalıyormuş doktorun dediğini göre. Valla bişey anlamadım artık. Ama kalbi baya hızlı çarpıyordu bende gördüm kızlar artık hayırlısı olsun inşallah
Hadi gözün aydın sağlıkla mutlulukla devam etsin ve hayırlısı ile kucağina al cnm

şu deneme faslından cıkıp bizde hamileler kervanına katılabilseydik süper olurdu yavv kızlar bu ay diyorum koyu cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üste deneme yapayım kız oğlan artık rabbim ne verirse hayırlısıyla sağlıkla ne dersiniz ben öyle yapayım mı ya bu ayda tutmazsa bebiş defterini kapatmayı düşünüyorum artık cok sıkıldım çünki çok şükür 2 tane evladım var rabbim onlara ve cümlesininkilere uzun ömür versin
Al işte aynı benim kafa :)) baktım olmadı tam dedim bu ay son artık bu defteri kapatıyorum ne işime zaten bu yaştan sonra, vık vık vık kafamda kaldırmaz zaten, eşimede dedim artık korunuyoruz ben vazgeçtim çocuk işinden.. baktım gelen giden yok bi test yaptım pozitif, heeehh dedim hadee geçmiş olsunnnnn :)))
sen şimdi kafadan çıkart bak bu ay nasıl gebeş oluyosun :))

Al işte aynı benim kafa :)) baktım olmadı tam dedim bu ay son artık bu defteri kapatıyorum ne işime zaten bu yaştan sonra, vık vık vık kafamda kaldırmaz zaten, eşimede dedim artık korunuyoruz ben vazgeçtim çocuk işinden.. baktım gelen giden yok bi test yaptım pozitif, heeehh dedim hadee geçmiş olsunnnnn :)))
Sizin cinsiyet belli oldu mu?

Yok canim sag solu sordum cunku acaba hangi tarafimiz agiriyorsa ordan mi oluyo diye merak ettim benim hep sag agridi sol az agridi ama utrasyonda bilgisayara baktigimda bilgisayarin solunsaydi ondan sordum canim foto varsa baska topiklerde kese ye Gore cinsiyet tahmini yapiliyo ata bilirsin oralara suan 1 aylik mi hamilesin
Benim de hep sağ tarafım ağrıyordu solda agriyor ama genellikle sağ ama kese solda çıktı canım. Ben ona inanmıyorum canım kese istediği yerde duruyor bacım bence hani ilerki zamanda 10 uncu haftasından sonra gelişimine göre olabilir çünkü erkek çocukları kızlara göre daha çok gelişiyor ama şimdi birşey belli olmaz gülüm. Bebek döllenmeden sayarsan bir aylık oluyor çünkü çatlama 31 ekim di hemen hemen bir aylık ama adet e göre bir buçuk aylık oluyor canım doğum tarihi de 26 temmuz dediler

Valla sabah erken cok az oluyo ama geciyo tekrar sende cok zorlanmiyormusun kusarken dikat etmek gerek bebek yerinden oynamasin diye sabah mide bosken zor oluyo cok karnim kasiliyo agriyo
Yok canım o kadar aşırı yok sadece bulantı var şimdilik allaha şükür inşallah fazla olmaz ama the craysy the craysy arkadaşımız sabah ilk kalktığında leblebi yersen bulantı ya iyi gelir dedi bende öyle denicem inşallah bakalım artık

Kalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir yani ilk atistan kasit buydu ilk duydugun yani oncesini soylemiyorlar zaten hizli diye.sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin bana
İnsallah gonlundekini söyler sana doktor :dua:

Kalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir yani ilk atistan kasit buydu ilk duydugun yani oncesini soylemiyorlar zaten hizli diye.sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin bana
Valla doktorun dediğine göre git gide azalıyor yani sende şimdi yine 130 karda falan olması gerekiyor canım. Tek doğuma yakın artış yapıyor atislar dedi bir ilk atmaya başladığın da birde doğuma yakın. Ama benim tahminim atislar 150 de falandı kadın tahminen abarttı yani atmaları göre ben dakkada bir bakıyorum 150 civarı sanırım hayırlısı olsun inşallah canım

Birde zaten bende 6 inci haftanın sonu canım yarın 7 inci hafta başlıyor bende

Canım folik asit en çok bu zamanda önemli başlarda bebeğin gelişimi için çok yararlı bence hiç aksatma çok önemli çünkü

Aminnnnn canım zaten bende yum gününden başla iki gün üst üste oldu 3 gün arayla yine korunmasız oldu gerçi tutarsa ilkinde tutuyor zaten canım inşallah bu ay tutar canım hayirlisiyla

kız 1 yıldır uğraşıyorum sıkıldım cok artık ne olacaksa olsun ama yine testimin pik yapacağı akşamdan başlıcam diyorum bakalım artık 2 veya 3 deneme yaparım diye düşünüyorum içimde kalmasın diye yine yum günü ama cnm benim derdim şu yum günü yum günü tutsunda isterse kız olsun baş göz üstüne cnm içimde acaba kalmasın diyee:kahve::kahve::kahve:

X