- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.501
ayyy inşallahAllah razi olsun tabiki yarar inşallah en yakın zamanda senin de işine yarar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy inşallahAllah razi olsun tabiki yarar inşallah en yakın zamanda senin de işine yarar canım
hadi güzel haberlerle gel cnmKızlar hepinize hayırlı sabahlar birazdan randevum var kızımı okula bırakıp çıkıcam birazdan ordan çıkar çıkmaz yazarım size grsz canlar
bak ondan olabilir içerde ne var ne yok bilemiyoz cnm fitil temizliyor olabilir inşallah öyledir yumurtlamadada bazılarında olabiliyomuş cnm ama öyle leke falanİlişki anında yanma oluyordu dolayısıyla acı da oluyordu.doktor fitil vermisti bir kullanimlik.o fitilde mantar içim mis.daha kadın dogumcuya gitmedim.acaba ondan dolayı mı diye dusundum.
cnm bulantı için bişeyler paylaştım bir kac sayfa geride bi bak istersen iyi gelen sevdiğin bişeyler olabilirCanım troid ilacina basladim kahvaltidan yarim saat once onu iciyorum sonra biseyler yiyebiliyorum zaten gözümü acıyorum bulantîyla yatana kadar devam bazen uykudan uyaniyorum bulantıdan
tmm okumuşsun cnm sizdende allah razı olsun cnm inşallah işinize yararAllah razı olun canım sağol
Burdayım canım sen nasılsın bulantılarin varmı benim sabah bulantilarim başladı bile sen nasılsınKiz Hayatimsiniz121385 nerdesin
Yok canim sag solu sordum cunku acaba hangi tarafimiz agiriyorsa ordan mi oluyo diye merak ettim benim hep sag agridi sol az agridi ama utrasyonda bilgisayara baktigimda bilgisayarin solunsaydi ondan sordum canim foto varsa baska topiklerde kese ye Gore cinsiyet tahmini yapiliyo ata bilirsin oralara suan 1 aylik mi hamilesinbesirsu canım sağ sol olayını kadına sordum rahmin içinde dedi bunlar öyle şeylere takmıyor ya. Alttan baktı resim çıkarttı sağ tarafta sanırım solda ama doktor diyor tamamen bebeğe bağlı bazen o tarafa bazen o tarafa kayıyor. Ama alttan baktığın da sağdaydi yani solda oluyor canım. Tam yumurtlama gününü de söylemedi adet günüm 19 ekim di ona göre hesapladı 14 gün sonra yumurtlama oluyor dedi ve kese de öyle yani tam doğru gösteriyor yani ne geriden nede fazla önden gidiyor dedi gününe uyuyor dedi bilmiyorum artık canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Valla sabah erken cok az oluyo ama geciyo tekrar sende cok zorlanmiyormusun kusarken dikat etmek gerek bebek yerinden oynamasin diye sabah mide bosken zor oluyo cok karnim kasiliyo agriyoBurdayım canım sen nasılsın bulantılarin varmı benim sabah bulantilarim başladı bile sen nasılsın
Kalp atimini niye soylemediler ya burasi niye boyle soyleseler ne olur sankibesirsu canım sağ sol olayını kadına sordum rahmin içinde dedi bunlar öyle şeylere takmıyor ya. Alttan baktı resim çıkarttı sağ tarafta sanırım solda ama doktor diyor tamamen bebeğe bağlı bazen o tarafa bazen o tarafa kayıyor. Ama alttan baktığın da sağdaydi yani solda oluyor canım. Tam yumurtlama gününü de söylemedi adet günüm 19 ekim di ona göre hesapladı 14 gün sonra yumurtlama oluyor dedi ve kese de öyle yani tam doğru gösteriyor yani ne geriden nede fazla önden gidiyor dedi gününe uyuyor dedi bilmiyorum artık canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
hayir canm 1 ay sonraki randevuda soylicek insallah 3lu testteM meryemim40 senin çinsiyet belli olmadımı olduysa listeyi güncelleyelim cnm
cok şükür cnm her şey yolundaymış duymuşsun minik kalbi hepinizin bebişlerini merak ediyorum inanki hayırlısıyla doğsunlar inşallahKızlar ben geldim ıyiz çok şükür herşey çok iyi geçti Kalp atışları da başlamış. Ama ne kadar diye sorduğumda makinada göstermez ne kadar olduğu ama böyle bakınca çok hızlı atıyor tahminen 170-180 arası dedi ama dedim bazen 120 140 falan oluyor yok o başlarda öyle çıkmaz küçük diye kalbi çok hızlı atar yavaş yavaş düşer dedi yani sonra azalıyormuş doktorun dediğini göre. Valla bişey anlamadım artık. Ama kalbi baya hızlı çarpıyordu bende gördüm kızlar artık hayırlısı olsun inşallah
cnm sende varmıydı foto acile gittiğinde alabildinmi varsa sende at bakalım anlayanlara ne diyeceklerYok canim sag solu sordum cunku acaba hangi tarafimiz agiriyorsa ordan mi oluyo diye merak ettim benim hep sag agridi sol az agridi ama utrasyonda bilgisayara baktigimda bilgisayarin solunsaydi ondan sordum canim foto varsa baska topiklerde kese ye Gore cinsiyet tahmini yapiliyo ata bilirsin oralara suan 1 aylik mi hamilesin
tmm cnm bekliyoruz haberini inşallah istediğini der doktorhayir canm 1 ay sonraki randevuda soylicek insallah 3lu testte
Kalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir yani ilk atistan kasit buydu ilk duydugun yani oncesini soylemiyorlar zaten hizli diye.sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin banaSagol canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza da alırız allahin izniyle inşallah. Valla normalde burda arkadaşlar ilk atislar önemli demişti ama doktorum ilk atislar çok hızlı olur diyor yeni pompalamaya başlıyor zaten yeni dogduklarinda da çok hızlıdır giderek yavaşlar doktor da öyle dedi daha küçücük kalbi yeni atmaya başladığı için çok hızlı atıyor ilerki zamanlarda giderek iniyor kalp atmaları dedi
cnm inşallah gönlündeki haberle dönersin hayırlısıyla heyecan bastı şimdi heeKalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin bana
İnşallah cnm bende cook heycanliyim bu aksam gene uyuyamam gece kusu olurum heycandancnm inşallah gönlündeki haberle dönersin hayırlısıyla heyecan bastı şimdi hee