Süper Anneler - 2011

inşallah alırız valla gene beraber hamile kalırız buralarda ve beraber aynı heycanı yaşarız.Ben vajinal duş yapmamıştım cesaret edemedim.

folik asit kullanıyorum.kız için inan bende ne yapacağımı bilmiyorum hani oğlan için bu testi yapıyodum test 2 çizgi çıktıında çalışmalara başlıyodum. bundada tersini yaparım heralde ama tahmini olacak . yumurtlama yaklaştıında ilişkiyi keserim.o iki gün girmem yani ovulasyon günü ve ertesi günü. şu yeme içme diyetini okumaya çalışıyuorum yapan kimseler varsa onuda deneyeyim. bide kan tazeleme ye göre 2012 tüm aylar kız bebek gösteriyo. bakalım nolacak.

kızlar reglim çok ağrılı geçiyor hem belim hem kasıklarım çokkkkk ağrıyor ilaçta içemiyorum.bir tavsiyeniz varmı

cnm gecmis olsn o cok zor olur
adetin az geliyodur muhtemelen sokemedigine agri yapiyodur
ben ilcala durdururum sancisinni
biberiye varsa ondan ic yada corek otu ye bir avuc ama bana ilactan baska bisey fayda etmiyodu

yelicim benim kan takvimine bakarmisin
benim d tarihim 6/ 1989
esiminki 9/1978

umarim onumuz aylar erkektir
birde dogum buyuk kan kayiplari etkiliyo diyolar dogrumu acabaa

magnezyum ve kalsıyum ağırlıklı beslenmelıyız bılhassa süt ve süt ürünleri ph 3-4-4, arası olacak.vajınal duş olacak o gün ve öncekı günler.ilişkiden sonra zıpla demişti bi arkadas galıba fazlası aksın spermın dıye
ymurtlama gününü tam bılıyomusun yıne cnm ben ateş ölçuyorum henüz almadım ovülaasyon testı falan almalımıyım bılmıyorum.rahım testı yanı kontrolunu yıne yaparmısın bundada bızımde yapmamız gerekırmı

yelicim benim kan takvimine bakarmisin
benim d tarihim 6/ 1989
esiminki 9/1978

umarim onumuz aylar erkektir
birde dogum buyuk kan kayiplari etkiliyo diyolar dogrumu acabaa

GÜNLERİNİDE yaz da tam bakayım burdan yazmak istemezsen mesaj at. Ama kasım aralık ocak ve şubatta hamile kalırsan erkek görünüyo.

Son düzenleme:

Yaparım bundada rahim testi. bide mesela hamilemisin değilmisin diye son 1-2 gün idrar testi yapıyoruz ya işte bu rahim testide bilgi veriyo gene rahim aşağıya inerse ve ağzı açılırsa adet yaklaşıyo demek oluyo.

GÜNLERİNİDE yaz da tam bakayım burdan yazmak istemezsen mesaj at. Ama kasım aralık ocak ve şubatta hamile kalırsan erkek görünüyo.

subattan sonrasi ne gosteriyo cnm zaen bende ekim kasimda diyet yaparsam aralikta denem olur ama ilk ayda kaamazssaam martaa kalmak istemiyorum kizim martta kalmistim dogumum kisin gobeginde olmustuu

rica etsem banada bakarmısn cnm yaa
benım doğum tar. 08.11.1982
eşim 27.02.1983
2009da normal doğum yaptım cnm hanı doğum falan etkılıyse dıye

adet tarıhlerım 28 hazıran 2011 saat 21.00
27 temmuz 2011 saat 12.00
24 ağustos 2011 henüz tam saatı belli değil geldı gelıyo :)
bakarsan çok memnun olurum teşk ederım

e peki biz ne zaman ilişkiye girmelıyız rahım ne durumdayken mesela?

kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins

aaa niyerken geldi ablcm acaba kurler mi yapti
kurtajda sonra ilk reglin mi bu sanki olmus gibiydin niye ekime kaliyoki eylulde dene istee

subattan sonrasi ne gosteriyo cnm zaen bende ekim kasimda diyet yaparsam aralikta denem olur ama ilk ayda kaamazssaam martaa kalmak istemiyorum kizim martta kalmistim dogumum kisin gobeginde olmustuu

orkidem ben seninkini eve geçince hesaplıyayım .akşam hesaplar tam olarak yazarım buraya. yanlış bilgi vermeyeyim .

kizlar clearbluenun ovalasyon testi gulen adami kullaniyorum.gecen ayda kullandim.ama gulen adami gordukten 36 saat sonra iliskiye girdim erkek bebek icin ve hamile kalamadim.sali sabahi testi saat 8 de yaptim ve pozitifti. aksam yapmam lazimdi galiba degilmi?ben carsamba aksam saat 22.00 de girdim ve tutmadi.3 yasinda bir kizim var.cok gec kaldim sanirim...simdi dusunuyorumda pazartesi oglen yukseldi galiba lh bende...ama pazartesi sabah test negatifti.ve ben carsamba testi yaptigimda yine negatifti ve ben bile bile iliskiye girdim.bu gunlerde ovalasyon testini gunde 2 defa yapayim mi?yani kesin emin olmak icin...ve de pozitiften kac saat sonra gireyim iliskiye lutfen yardim edin...:44::44:

günlerdir uğraşıp kafa patlattım ben bu bioritmi çözemedim bana da yardımcı olur musunuz?
SAT:21.08.2011
DT:19.12.1975
EŞİMİN DT:23.10 1973 Bakacak zamanınız yoksa nasıl yorumluyorsunuz onu anlatabilir misiz?
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…