-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.641
olsun canim yaa bulustuk ya oda yeter evt deli gibi oglan isterken sen simdi kiz icin cirpinmanda ayri bi guzel
demek ucuncuyude dusunuyosun
benim ikincim erkek olursa eger ucuncuyu belki 35 yaslarinda elkide hic yapmam
sen vajinal dus yapmismiydin cnm
ay insallahh sen kizini bizde ogullarimizi aliriz kuca+gim-+izaa
merhaba canım senınde kız istemene bayıldım desem yeridir bayaa çoğaldık ne güzell
ayrıcada sen bızden rütbelisin bilgin fazla senden öğrenceklerımız var yanii
kaç yasındasın 3.ye zaman kalıyormu :) benımde oğlum 2 yasında artık zamanı dıye düşünüyorum
bu yukarda yazdığın rahım kontrolunü yıne yapacakmısın kız bebektede neler denıyorsun ne olur aydınlat benıde sen ne yaparsan takıp edeyım.bugün adetımın gelme günü ekımde bende kız bebek için temel atmayı düşünüyorum inş. folıkasıt kullanıyorum şuanda sadece sende alıyormusun takvıyelerden falan ?
buarada çok geçmiş olsun bıdaha yasatmasın rabbım.
kızlar reglim çok ağrılı geçiyor hem belim hem kasıklarım çokkkkk ağrıyor ilaçta içemiyorum.bir tavsiyeniz varmı
folik asit kullanıyorum.kız için inan bende ne yapacağımı bilmiyorum hani oğlan için bu testi yapıyodum test 2 çizgi çıktıında çalışmalara başlıyodum. bundada tersini yaparım heralde ama tahmini olacak . yumurtlama yaklaştıında ilişkiyi keserim.o iki gün girmem yani ovulasyon günü ve ertesi günü. şu yeme içme diyetini okumaya çalışıyuorum yapan kimseler varsa onuda deneyeyim. bide kan tazeleme ye göre 2012 tüm aylar kız bebek gösteriyo. bakalım nolacak.
yelicim benim kan takvimine bakarmisin
benim d tarihim 6/ 1989
esiminki 9/1978
umarim onumuz aylar erkektir
birde dogum buyuk kan kayiplari etkiliyo diyolar dogrumu acabaa
magnezyum ve kalsıyum ağırlıklı beslenmelıyız bılhassa süt ve süt ürünleri ph 3-4-4, arası olacak.vajınal duş olacak o gün ve öncekı günler.ilişkiden sonra zıpla demişti bi arkadasgalıba fazlası aksın spermın dıye
ymurtlama gününü tam bılıyomusun yıne cnm ben ateş ölçuyorum henüz almadım ovülaasyon testı falan almalımıyım bılmıyorum.rahım testı yanı kontrolunu yıne yaparmısın bundada bızımde yapmamız gerekırmı
GÜNLERİNİDE yaz da tam bakayım burdan yazmak istemezsen mesaj at. Ama kasım aralık ocak ve şubatta hamile kalırsan erkek görünüyo.
GÜNLERİNİDE yaz da tam bakayım burdan yazmak istemezsen mesaj at. Ama kasım aralık ocak ve şubatta hamile kalırsan erkek görünüyo.
Yaparım bundada rahim testi. bide mesela hamilemisin değilmisin diye son 1-2 gün idrar testi yapıyoruz ya işte bu rahim testide bilgi veriyo gene rahim aşağıya inerse ve ağzı açılırsa adet yaklaşıyo demek oluyo.
kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins
subattan sonrasi ne gosteriyo cnm zaen bende ekim kasimda diyet yaparsam aralikta denem olur ama ilk ayda kaamazssaam martaa kalmak istemiyorum kizim martta kalmistim dogumum kisin gobeginde olmustuu
orkidem ben seninkini eve geçince hesaplıyayım .akşam hesaplar tam olarak yazarım buraya. yanlış bilgi vermeyeyim .
saaolasin cnm ya riske atmadigin icin aralik 15 inde dogumum oldu 2008 de eger etki edyorsa
eşin 10.19 yazmışsın mesajda?
Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
Biorhythm Chart Form
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
buda matematikten alıntıdır