- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.681
SLM KIZLARRR MIMOSSSS
NERDESIN ANACIM
bernurcum orkide teravet nirdesinizzzz gizlarr
doğal lh yükselmesinden 24 saat sonra çatlar denilmiş. bence bu bilgiye güvenmemeliyiz. test pozitif görünce 36 saat sonra ilişki olmalı.
hcg iğnesinden sonra 38. saat zaten bence ideal bi zaman. 5-6 saatte yumurtaya ulaşıyorlar. 44. saatte yumurtlama olursa bile şans fazla bence.
mesela pervanede 36 saat sonra ilişki oldu. 24 te çatlama olmuşsa demkki o+12 diye bişey yok.
CANIM SPERMLERIN YASAMA ömrü rahimde 72 saat yani 3 gun yasarlar disarida bu daha az o nedenle kizlar hizli oldugu icin 9.10 gunler iliski normal henuz yumrta catlamamis oluyor kizlar yumurtaya daha cabuk gitmis oluyorlar sen o gunler iliskiye gir ve birak görelim mevlam neyler neylerse guzel eylergurbetcim sana bişey sorcam bacım.ben yıkandıktan sonra 10. güne kadar deniyip bırakıyımmı.yoksa sade iki gün yani 9 ve 10 . günlerdemi olsun ilişki.çünkü bana sık ilişki saçma geliyor.7. gün içerde kalan sipermlerden 8,9ve 10.gündeki sipermler yol bulup nasıl gidecekler cevap verirrsen sevinirim:26:
bayagi bir erken geldi anacim buda yaa 3 gun falan olsa neysee sende oldumu bole erken gelmeler gunum sasti vallaaa yaa karnim agriyor cörek otu ve adacayi iciyorum iyice söksun madem geldigurbetcim regl olmuşsun
bu ay artık düzene girer belki.bak ben kürtaj oalı kaç zaman oldu haa düzenim bozuk...21.gün yumurtlama odu.hayatımda ilk defa...34.gün regl olurum herade.inşallah olmam:)
iltahap yok.maydonozu öneririm şiddetle.çok ii temizledi akıntımı...
akıntısı olanlara öneririm kızar maydanoz kürü uygulayın 3-4 gün ...
bakalım bir dahaki ay benim için önemli...
bu ay gebe kalırım inşallah...iğnesizde olsa kamayı çok istiyorum.kız erkek farketmez inşallah sağlıklı bi evladım olur....
bayagi bir erken geldi anacim buda yaa 3 gun falan olsa neysee sende oldumu bole erken gelmeler gunum sasti vallaaa yaa karnim agriyor cörek otu ve adacayi iciyorum iyice söksun madem geldi
ne edeyim ben simdik hele bir de bana yaaafazla söktürme rahim duvarın incelmesin..gereği kadar sökülür zaten.fazla uğraşma şimdilik bence.daha rahmin toparlanma sürecinde..bak ben hala düzene giremedim.....ben çörek otu kullandıktan iki ay sonra gebe kalmıştım.
ne edeyim ben simdik hele bir de bana yaaa
kiz bizim mahalleye geldinmiki sen hicccccc
bşka bi makale okudum.lh artmaya başladıktan 36 saat sonra pik yaptıktan 16 saat sonra yani 20 saat önceden artmaya başlıyor.20.saat pik yapıyor sonrada 16.saat çatlıyor.şimdi biz test yapıyoruz ama ilk artışı yakalayamıyoruz.tamam kanda ani artış oluyor ama idrara geçmeside zaman aıyor.ben gülenyüzden sonraki 30.saat civarı deneme yapmıştım gebe kaldığğımda tabi olmadı ama 36.saat kandaki artış idrara ne zamandaki geçiş yapar bilmiyorum.pervane 30.saat ilk denemeyi yaptım yazmıştı hatırladığım kadarıyla....
orda dikkatli okursanız kandaki lh başlamadan hcg iğnesi yapılırsa 36 saat sonra yum toplama işlemi yapıır yazıyo.yumurta küçükken iğne yapılırsada içinde olgunlaşmış yumurta hücresi olmayabilirmişş.eğer kanda artış başlarsa dikkatle geç kalınmadan toplama yapılmalı deniyor.zaten ben üç defa iğne oldum.iğne olduğum akşama çatlamayı hissediyordum ama 36 saati bekledim hep ve gebe kalamadım.klomende içmiştim.benim kandaki artıştan sonra iğne oluyordum gaiba..çok güzel en az üç yumurtam oluyordu...ama hamie kalamadım.alakası olabilir.bana drum hep iğneden 12 saat sonra ilk ilişki osun diyordu. bi arkadaş vardı yum 22mmdi iğneden 24 saat sonra gebe kaldı kızı olacak.zaten yumurtası çatladı çatlıycakmış...yani yum en az 18 19mmkeen iğne omak lazım ama lh artışı başlamamış omalı.iğneden önce bi lh test yapmak lazım.bu ay gebe kalmazsam bundan sonraki denelerimi yaparken iğneden önce bi test yaparım.lh artışı başlamışsa iğne olurum ama 36 saati bekemem...24 30 saat civarı denerim
çatlatma iğnesi ile mi kız oldu? hasankeyften başka yok diyodun?
CANIM SPERMLERIN YASAMA ömrü rahimde 72 saat yani 3 gun yasarlar disarida bu daha az o nedenle kizlar hizli oldugu icin 9.10 gunler iliski normal henuz yumrta catlamamis oluyor kizlar yumurtaya daha cabuk gitmis oluyorlar sen o gunler iliskiye gir ve birak görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler