Süper Anneler - 2011

kızlar bana yardımcı olurmusunuz bugun sağ kasıgımda bır agrı var ve regl oldugum tarıhten ıtıbaren 12 gunum sızce yumurtluyumuyum nıye agrı olurkı kasıkta...

ya bende ınankı anlamıyorum benım regl 3o gunde bır oluyo ve genelde 14 gun olması lazım ama benım o gunlerde tık yok bu gun 12 gunum ve kasıgım agrıyo evde testım vardı yumurtlama testı gıdınce bakıcam ama hıc umudum yok bırde bu kan takvımıde çok ılgınçmış forumlardan okudugum kadar bakalım artık hayırlısı...

36. saat olayi cok sacma bence en ideali 24. saatte olani benim eltim yum gunune gelmeden hamile kadi bir gun vardi sanirim oglu oldu
heem 36. saatte cook gec olmus oluyor birderahim asidiklesmis oluyor coktan deneyip kizi ollanlar cook gordumm

benim takvimim yarin diyor yum gunu ama ne bi belirti ne bir akinti tik yokkkk
iki gun once kasik agrim vardi acab erkenmi yumurtladim yada gec yumurtluycakta olabilirim gulen yuzu yarin yapicam bakalim neolucak

ya benım arkadaşım babystar kullanıyodu ovulasyon testı olarak ben ondan bulamadım adı aklıma gelmıyo turuncu ve f harfı ile başlıyo benım ovulasyon testı eczanede o vardı aldım zaten hçde çift çizgi görmedım şimdiye kadar
şimdı evde yapıcam eger ıkı çizgı çıkarsa bu akşam ilişkiye gırıyım mı yoksa yarını mı beklıyeyım şansımdan evdede yatıya mısafırım var ne yapsam kı ...

36. saat olayi cok sacma bence en ideali 24. saatte olani benim eltim yum gunune gelmeden hamile kadi bir gun vardi sanirim oglu oldu
heem 36. saatte cook gec olmus oluyor birderahim asidiklesmis oluyor coktan deneyip kizi ollanlar cook gordumm

Evet cok gec oluyo zaten olsa bile yumurtaligin omru 24 saatmis.Sperminde yumurtaya ulasmasi 7 saat suruyo buna gore en onemli sey catlama oldugunda orada sperm bulunmasiymis.yabanci bir sitede okudum. Bende yarin denicem testi ama pazar gunu yumurtlama gunum sanirim.

erkek günlerin
19 31 ağustos arası
15 22 eylül arası
19 24 kasım arası
12 22 aralık arası,
5 15 ocak 2012 arası...
gmt+4e göre baktım

elime kağıt kalem alıp sizin nasıl yaptığınız ders çalışır gibi çalıştım çözdüm grafiği okumayı keşke matemetik derslerinde uyumasaymışım bakın ne zaman lazım olacağı belli olmuyor

canim simdilk iyi ins iz kalmayacak gibi ya bakalim sonuclairn iyi cikmasina sevindim guzelim benim ins denemen saglikli gecer

sağlık olsun gurbetcim inşallah yeni yıl sana uğurlu gelir
amin main insALlahhhh

canim yaa bebk dustukten sonra 29. gun adet oldum sonra simdi de 19 gun uzerine adet oldum 10 gun once geldi benim hormonlar oturmadi herhal ole yaa rabbim eemanet sagigiz iyi olayim daolacak inaniyourm ben

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hoş geldiniz tarihlerimi önceki sayfada verdim hadi bana yardım edin 5 gün sonra başlıycam .ne zaman kesmeliyim ilişkiyi kız içintavsiyelerinizi bekliyorum.
canim adetin duzenli ise 11 gunden itibaren dinlemye bak kensini kasik agrilarin akintilarin falan yumurta beyazi akintisini gorunce iliskiye gir canim kiz icin

kızlar reglim çok ağrılı geçiyor hem belim hem kasıklarım çokkkkk ağrıyor ilaçta içemiyorum.bir tavsiyeniz varmı
canikm ebnim bol bol dinlen cörek otu ye söktürsünnn

aaa niyerken geldi ablcm acaba kurler mi yapti
kurtajda sonra ilk reglin mi bu sanki olmus gibiydin niye ekime kaliyoki eylulde dene istee
erken geldi orkidem yaaaa kür derken sadece incir kurü ictim o yaparmi acaba dusukten sonra bu ikini adet kanamam olacak canim normalde 10 gun sonra gelcekti olmadi bakalim bekliycem ben

kızlar bana yardımcı olurmusunuz bugun sağ kasıgımda bır agrı var ve regl oldugum tarıhten ıtıbaren 12 gunum sızce yumurtluyumuyum nıye agrı olurkı kasıkta...
kasiklarda 11.gunden 15. gune kadar kasik agrisi olur ve bu gunlerde akintin cogalir canim yumurtlamya yakin yumurta beyazi gibi akinti gelir ve tam 15. gun sarimtrak yapiskan akintiyi gorursun canim o gun iiski olmasini öneririm ben tam gunu cunku

cnm sen 30 gunden bir reql oluyosan senin yumurt gunun 15-16 - na denk dusuyor.Ama 13-den itibaren test yapmaya baslamalisin cift cizgiyi gorur gormez aksam gir iliskiye sonra cizgiler siliklesiryor ve hamilelik olmuyor ne yazikki.Ben de 30-gunden beri oluyorum.Ins vucut isisi ve yumurtlama kiti ile basliycam denemeye gelen ay ins
saygilar......

bu ay bende clearblue alicam, ben loop aldim ondanda cok memnundum eczaneden aldim. bir paket var evde ama genede clearblueda alicam. ben almanlarin sayfasinda onu alan cok okudum ama onlar günde iki kez yapiyorlar, sabah ve öglen. Bir de öyle dene.Ben bile yumurtlama gününde iliskiye girdim, ama tutmadi, ben kiz olsun diye girdim. O sayfada biri aya göre hesap ediyor yumurtlama gününü ve bana ne günleri gircegimi yazdi, kadini dinledim girdim ama cok korktum cünkü ben kiz istiyorum. Simdi adetim gelcek ve yumurtlamadan önce girmek istiyorum, hemen tutcak diye bisey yok zaten.Oglumda ben 6 ay hamile kalamadim..

gelincik sen 2009 hangi ayda doğum yaptın.ve kız bebek mi istiyosun

merhaba canim!! banada bakarmisin lüüütttffeeeennnn, bende kiz istiyorum.

benim dogum tarihim 7.8.1981, esimin 19.4.78

(oglumda dogrumu onada bkarmisin 29.02.2008 de adet olmustum)

simdiden cokk sagol buay basladik ama olmadi adetim gelmek üzere agrim var...

kızlar iyice okuyun.teravetcim ne sonuç çıkar bu makaleden...

mimoza banada biometreye bakarmisin... sinir etmek istemiyorum sizleri ama benimde dilegim var

benim dogum tarihim 7.08.1981 esimin 19.4.78 adet en son 31.7.2011 de oldum ve suan gene bekliyorum olmasini

mimoza banada biometreye bakarmisin... sinir etmek istemiyorum sizleri ama benimde dilegim var

benim dogum tarihim 7.08.1981 esimin 19.4.78 adet en son 31.7.2011 de oldum ve suan gene bekliyorum olmasini

nazcım meraba bende bugün adet oldum ama bişey yazan yok ben bernuru bekliyorum oda bugün hiç girmedi çocuğunun kulağı şişmişti nasıl oldu acaba merak ettim.bugün çok ağrılı oldu niyeyse adetim

evet bende cok memmun kaldim.gulen yuz cok kullanisli.bundan sonra bende gunde iki defa yapacam testi.ben erkek bebek icin aslinda.3 yasinda bir kizim var kizima ilk ay hamile kalmistim.bu da nasip artik.kiz icin adetten sonra yumurtlamaya kadar olan surede sIK iliski olmasi lazim...basarilar

nazcım meraba bende bugün adet oldum ama bişey yazan yok ben bernuru bekliyorum oda bugün hiç girmedi çocuğunun kulağı şişmişti nasıl oldu acaba merak ettim.bugün çok ağrılı oldu niyeyse adetim

ben adet dahah olmadim agrim var heran gelebilir....gelsede baslasak bizde...
belki yarin yazar ögreniriz cocugu nasil oldu.

iyi geceler herkese

kızlar iyice okuyun.teravetcim ne sonuç çıkar bu makaleden...

doğal lh yükselmesinden 24 saat sonra çatlar denilmiş. bence bu bilgiye güvenmemeliyiz. test pozitif görünce 36 saat sonra ilişki olmalı.
hcg iğnesinden sonra 38. saat zaten bence ideal bi zaman. 5-6 saatte yumurtaya ulaşıyorlar. 44. saatte yumurtlama olursa bile şans fazla bence.

mesela pervanede 36 saat sonra ilişki oldu. 24 te çatlama olmuşsa demkki o+12 diye bişey yok.

gelincik sende beim gibisin 2012 içinde doğurduğun sürece hep kız doğacak görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…