- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 41
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.661
gelincik sen 2009 hangi ayda doğum yaptın.ve kız bebek mi istiyosun
kızlar bana yardımcı olurmusunuz bugun sağ kasıgımda bır agrı var ve regl oldugum tarıhten ıtıbaren 12 gunum sızce yumurtluyumuyum nıye agrı olurkı kasıkta...[/QUOTE
yumurtlama zamanında kasık ağrısı olur dıye bılıyorum akıntın fazlalaşır bence olabılır
keske bendede o ağrıdan olsa ben tahmın edemıyorum
kizlar clearbluenun ovalasyon testi gulen adami kullaniyorum.gecen ayda kullandim.ama gulen adami gordukten 36 saat sonra iliskiye girdim erkek bebek icin ve hamile kalamadim.sali sabahi testi saat 8 de yaptim ve pozitifti. aksam yapmam lazimdi galiba degilmi?ben carsamba aksam saat 22.00 de girdim ve tutmadi.3 yasinda bir kizim var.cok gec kaldim sanirim...simdi dusunuyorumda pazartesi oglen yukseldi galiba lh bende...ama pazartesi sabah test negatifti.ve ben carsamba testi yaptigimda yine negatifti ve ben bile bile iliskiye girdim.bu gunlerde ovalasyon testini gunde 2 defa yapayim mi?yani kesin emin olmak icin...ve de pozitiften kac saat sonra gireyim iliskiye lutfen yardim edin...:44::44:
ya bende ınankı anlamıyorum benım regl 3o gunde bır oluyo ve genelde 14 gun olması lazım ama benım o gunlerde tık yok bu gun 12 gunum ve kasıgım agrıyo evde testım vardı yumurtlama testı gıdınce bakıcam ama hıc umudum yok bırde bu kan takvımıde çok ılgınçmış forumlardan okudugum kadar bakalım artık hayırlısı...
36. saat olayi cok sacma bence en ideali 24. saatte olani benim eltim yum gunune gelmeden hamile kadi bir gun vardi sanirim oglu oldu
heem 36. saatte cook gec olmus oluyor birderahim asidiklesmis oluyor coktan deneyip kizi ollanlar cook gordumm
erkek günlerin
19 31 ağustos arası
15 22 eylül arası
19 24 kasım arası
12 22 aralık arası,
5 15 ocak 2012 arası...
gmt+4e göre baktım
canim simdilk iyi ins iz kalmayacak gibi ya bakalim sonuclairn iyi cikmasina sevindim guzelim benim ins denemen saglikli gecerhayırlısı olsun gurbet ablam kızın iyimi ok üzüldüm geçmiş olsun
ben dün doktordaydım yıllık kontrele gittim rahim yumrtalık herşey iyiçıktı
çok sevindim iki tarftada yumurtalar var dedi 11. günümdü bidahaki ay deniycem inşallah
amin main insALlahhhhsağlık olsun gurbetcim inşallah yeni yıl sana uğurlu gelir
canim yaa bebk dustukten sonra 29. gun adet oldum sonra simdi de 19 gun uzerine adet oldum 10 gun once geldi benim hormonlar oturmadi herhal ole yaa rabbim eemanet sagigiz iyi olayim daolacak inaniyourm ben10 gün önce nasıl adet oldun yaaa çok fazla erken olmuşsun. Bu ay bende erken oldum ama 2 gün sadece olduğum gün çok üzülmüştüm
,çok umutlanmıştım bu sefer ilk denemde olcak diye ama olmadı işte.( sende fazla üzülme istediğin zamanda olur inşallah
canim adetin duzenli ise 11 gunden itibaren dinlemye bak kensini kasik agrilarin akintilarin falan yumurta beyazi akintisini gorunce iliskiye gir canim kiz icinKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hoş geldiniz tarihlerimi önceki sayfada verdim hadi bana yardım edin 5 gün sonra başlıycam .ne zaman kesmeliyim ilişkiyi kız içintavsiyelerinizi bekliyorum.
canikm ebnim bol bol dinlen cörek otu ye söktürsünnnkızlar reglim çok ağrılı geçiyor hem belim hem kasıklarım çokkkkk ağrıyor ilaçta içemiyorum.bir tavsiyeniz varmı
erken geldi orkidem yaaaa kür derken sadece incir kurü ictim o yaparmi acaba dusukten sonra bu ikini adet kanamam olacak canim normalde 10 gun sonra gelcekti olmadi bakalim bekliycem benaaa niyerken geldi ablcm acaba kurler mi yapti
kurtajda sonra ilk reglin mi bu sanki olmus gibiydin niye ekime kaliyoki eylulde dene istee
kasiklarda 11.gunden 15. gune kadar kasik agrisi olur ve bu gunlerde akintin cogalir canim yumurtlamya yakin yumurta beyazi gibi akinti gelir ve tam 15. gun sarimtrak yapiskan akintiyi gorursun canim o gun iiski olmasini öneririm ben tam gunu cunkukızlar bana yardımcı olurmusunuz bugun sağ kasıgımda bır agrı var ve regl oldugum tarıhten ıtıbaren 12 gunum sızce yumurtluyumuyum nıye agrı olurkı kasıkta...
ya benım arkadaşım babystar kullanıyodu ovulasyon testı olarak ben ondan bulamadım adı aklıma gelmıyo turuncu ve f harfı ile başlıyo benım ovulasyon testı eczanede o vardı aldım zaten hçde çift çizgi görmedım şimdiye kadar
şimdı evde yapıcam eger ıkı çizgı çıkarsa bu akşam ilişkiye gırıyım mı yoksa yarını mı beklıyeyım şansımdan evdede yatıya mısafırım var ne yapsam kı ...
kizlar clearbluenun ovalasyon testi gulen adami kullaniyorum.gecen ayda kullandim.ama gulen adami gordukten 36 saat sonra iliskiye girdim erkek bebek icin ve hamile kalamadim.sali sabahi testi saat 8 de yaptim ve pozitifti. aksam yapmam lazimdi galiba degilmi?ben carsamba aksam saat 22.00 de girdim ve tutmadi.3 yasinda bir kizim var.cok gec kaldim sanirim...simdi dusunuyorumda pazartesi oglen yukseldi galiba lh bende...ama pazartesi sabah test negatifti.ve ben carsamba testi yaptigimda yine negatifti ve ben bile bile iliskiye girdim.bu gunlerde ovalasyon testini gunde 2 defa yapayim mi?yani kesin emin olmak icin...ve de pozitiften kac saat sonra gireyim iliskiye lutfen yardim edin...:44::44:
gelincik sen 2009 hangi ayda doğum yaptın.ve kız bebek mi istiyosun
kızlar iyice okuyun.teravetcim ne sonuç çıkar bu makaleden...
mimoza banada biometreye bakarmisin... sinir etmek istemiyorum sizleri ama benimde dilegim var
benim dogum tarihim 7.08.1981 esimin 19.4.78 adet en son 31.7.2011 de oldum ve suan gene bekliyorum olmasini
bu ay bende clearblue alicam, ben loop aldim ondanda cok memnundum eczaneden aldim. bir paket var evde ama genede clearblueda alicam. ben almanlarin sayfasinda onu alan cok okudum ama onlar günde iki kez yapiyorlar, sabah ve öglen. Bir de öyle dene.Ben bile yumurtlama gününde iliskiye girdim, ama tutmadi, ben kiz olsun diye girdim. O sayfada biri aya göre hesap ediyor yumurtlama gününü ve bana ne günleri gircegimi yazdi, kadini dinledim girdim ama cok korktum cünkü ben kiz istiyorum. Simdi adetim gelcek ve yumurtlamadan önce girmek istiyorum, hemen tutcak diye bisey yok zaten.Oglumda ben 6 ay hamile kalamadim..
nazcım meraba bende bugün adet oldum ama bişey yazan yok ben bernuru bekliyorum oda bugün hiç girmedi çocuğunun kulağı şişmişti nasıl oldu acaba merak ettim.bugün çok ağrılı oldu niyeyse adetim
kızlar iyice okuyun.teravetcim ne sonuç çıkar bu makaleden...
rica etsem banada bakarmısn cnm yaa
benım doğum tar. 08.11.1982
eşim 27.02.1983
2009da normal doğum yaptım cnm hanı doğum falan etkılıyse dıye
adet tarıhlerım 28 hazıran 2011 saat 21.00
27 temmuz 2011 saat 12.00
24 ağustos 2011 henüz tam saatı belli değil geldı gelıyo :)
bakarsan çok memnun olurum teşk ederım