- 5 Mayıs 2010
- 1.539
- 5
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.581
hadi bakalim hayirlisi e peki akintilr ne durumdaydi biliyonmu
Allahim saglikl sihhatli hayuirli evlatlar nasip etsin sana guzelim
amin sağol canım isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalim hayirlisi e peki akintilr ne durumdaydi biliyonmu
Allahim saglikl sihhatli hayuirli evlatlar nasip etsin sana guzelim
vajinal duşu nasıl yaptın anlatır mısın?
canım benim
üzülme nolur...herşey nasip...olmuyorsa vardır bir hayır diyelim hepimiz de....
zaten nasip varsa olur kendiliğinden ....üzülme lütfen....
adet olunca tarih ve saatiyle yaz bacımmmmmmm....hepimiz fikir veririz inşallahhhhh
Sevgili Mimoza,petunya osman bey 14.gün dahil ondan sona hiç bir kadın gebe kalamaz diyen biriydi.sağıklı çocuk konusuna gelince allah bilir.............
Amin bernurcum sağolasın bende güzel duygular içerisindeyim umarım herşeyin hayırlısı olur
canım benim.....rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı evlat verir inşallahhhhhhhhh
ben senin samimiyetine çok inanıyorum....ve iyi niyetin için Rabbim da verecektir sana ...biliyorum.....
burdan yazarız canım beraber gelişmeleri....inşallahhhhhhhh.....hayırlısıyla bir hamile kalalım da....inşallahhhhh
petunya allah sana sağlıklı evatar nasip etsin canım hepimizede tabi...imkanın varsa neden tüp bebek merkezerine başvurmuyorsun orda pgtyi sana yaparlar.yani sağlıklı bebek için sağlıklı embriyoarı sana transfer edrler.imkanın varsa tabi.ama imkanlarını zorlamanı öneririm.yoksa rastgele bi iş yapma allah bilir muhakkak . yapılabiecek şeyler var.
sağolun cnm benmim ben zaten burayada takılmasam yanlızlıktan ölücem.çok yanlızım kimse yok.herkes başka ilde.oğullarımla eşim var onlar benim yanlızlığımı bir nebze gideriyorlar.buraya takılarak biraz vakit geçiriyorum.inanki sizide görmeden bile seviyorum .nasıl yardım etmeye çalışıyorsunuz.çok sağolun ALLAH gönlünüze göre versin
isteyen herkese nasip etsin mimoza sağolasın.
ben tüm imkanlarımı kullanarak Türkiyede ve yurtdışında yapılabilecek herşeyi yaptım benim konum çok farklı ve anlatmak istediğim bir konu değil iyi niyetli önerin için teşekkür ederim rastgele bir iş derken neyi kastettin anlamadım eğer 1-2 gün ilşkiye girmeyip 3. gün ilşkiye girmek ise hepimize rastgele :)
canım sen bilirsin tabi bu çok hassas bi konu.bende o siteyi baştan aşşağı kaç defa okudum emin ol....
ama küçük bi örnek vermek istedim.sonuçta adamın mantığa dayandırmaya çalıştığı şey çok basit gibi gözüksede maaesef o kadar basit değil.....
o kadar hastalık varki.bunun polemiğine girecek değilim.adam birşeyler için çabalamış.kafa yormuş helal olsun.ama bu onun işi değil.genetik onun işi değil.keşke tıp okusaydı.....allah sana bana hepimize sağlıklı evlat versin nediyim yani....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnn
mimoza petunya bizim gibi.........niyeti kötü değil..........
senin mesajın biraz ayıp olmış canım........lütfennnnnnnn.............konu dağılmasın.............
onu buraya ben çağırdım.........polemik olsun diye değil....
hayırlısıyla sağlıklı bir bebek peşinde..... araştırma peşinde....
lütfen sakin olalım.......
ben çok sakinim tatlım problem değil
dalga geçmedim ama öyle anlamış ve bir güzel de kıçından anladın falan yazmış ne diyeyim bundan sonra olumsuz hiç bir mesaja cevap vermeyeceğim dediğin gibi konumuz farklı umarım Allah herkesin gönlüne göre verir
mimosss seni msn e kaydettim bugun sabahh haberin olsun canooohesaplayın kızlar perşembe 15 mmdi yumurtam.ve pazar gecesi kaza oldu.bende bu gecede salıverdim sırf dün oldu diye....tahmin olan varmı.tutacağını sanmıyorum sanki cumaresi çatlama oldu diye düşünüyorum ama oldu bi kere
petunnya oncelikle hosgeldin osman bey hakkinda yazilarini okudum para isteyen yok demissin adam benden tam 1000 tl istedi ustelik garantisi bile yok
bunu hep dedim giden para geri gelirmi allah askina
ben onunla bizzaat konustum adresime kadar herseyi vereyim yine sizin verdiginiz gunlerde iliski olsun ama para sonra dedim
yani kac senedir sitedeyim adres tlf numarasi teklif ettim
adam nuh dedi peygamber demedi sonrasina bi kac kisi cikti tutmadi diyen bende iyice sogudum
kendisini gelistirmek icin cirpiniyo gercekten uzuldum ama once taninman gerek bunun icinde fedakarliklar yapman gerek
o sene cogu arkadas dediler ki ona verecegim paraya gider catlatma olurum yada bir dr a para teklifi ile cinsiyet belirttiririm deddiler
ya burda reklammı oluyo noluyo anlamadım konusanlar para ıstedı dıyo yalan soleyecek hallerı yok sızler bızden ıstemedı dıyosunuz cok karısık bır durum her neyse hersey gonlunuzce olsun cnm Rabbım sana saglıklı evlat nasıp etsın ama ınankı sadece gun vermeyle olacaıgına ınanmıyom eger öle bır seyın varsa mutlaka hekım gözetımınde denemelısın bence