Süper Anneler - 2011

mimozacığım eğer niyetlemediysen gününe gün tutarsın.eğer niyetleyipte durduk yere bozarsan 61 tutarsın.gerçeği bu hangi hocaya sorarsan sor bunu söyler.mesela ikigün tutmadın o iki günün yerine iki gün tutarsın.niyetlemek önemli

canım sen eğer oruç tutacak durumdaysan yani herhangi bir manin yoksa ramazan orucunu mecburen tutmak zorundasın.yani bugün niyet etmedim tutmayayım demek gibi bi lüksümüz yok.gurbet abam daha ii bilir gelince cevaplar.ama benim bildiğim bu...sağlık yolculuk uzun misafirlik gibi bazı durumlar var onlardan herhangi bi sebep yoksa ramazan orucu her mümine farzdır...konu nnerden nereye geldi:KK9:
ama herşeyde olduğu gibi buda allahla kul arasındadır.....bakarsın ben tutarım kabul etmez sen tutmazsın seni daha makbul görür.... rabbim bilir.gönülerimizi o bilir o verir taktiri

sana ii geceer beyazmelekcim nasılsın.biz bebe işini bıraktık hacı hoca olcaz:KK9:

sağol tatlım iyim bende kızım uyuyor sizlere bakayım dedim...
hayırlısı canım kısmet böyleymiş sıkma canını herşeyde bi hayır vardır..hem eylülde erkek bebek olma olasılığı çok yüksek :)
bu sene hangi hamileyi görsem hep erkek erkek erkek ya erkek senesi galiba bu sene...
rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah

evet cnm ne tesadüf inşallah halırlısı olur sen ekimde düşünüyorsun takvimlemi alakalı

hayır cnım takvımle alakası yok.ben ramzandan dolayı dıyetımı ypamıyorum ramazan geçsın inş sıkı bır dıyet yapıcam onu beklıyorum.hemde yumurtlama günümü tam çözmüş olucm inş.ates ölçyorumda yoksa takvım son planda şimdilik

Demekki hoca kadere vesile oldu, belkide oğlunun gelecek ay yola çıkması gerekiyor (inşallah). Bilemeyiz...

Mimozacım hayırlısı olsun canım.Orucunu bozmanın dışında61 gün değil 1 gün tutulur diye biliyorum. Ama sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yapmışsın iyi olmuş. Sedu nun dediği gibi, Rabbim bebişinin doğum saatini kaderine yazmıştır inşallah önüüzdeki aya bekletmeden gelir oğluşun.

60 gün artı bozduğum gün 61 gün...
üstelik tutacak sağlığın varsa parayla sadakasını bile veremezsin mecburen tutman lazım dedi...artık geçti canım.bu yaşıma kadar(14 13yaşımdan beri) allah kabul etsin bir gün bile bozmadım bir gün bile aksatmadım.inanç meselesi..ama konuyu dini mevzu haline getirmek değil amacım ama ben öle inanıyorum.o sebepten erteledim.61 gün hayatta tutamam.regl borçlarımı bile tutarken çok zorlanıyorum...
cnm senın hıcada bı tuhaflık varya olurmu öle sey nıyet etmedıysen gunune gun tutuyorsun egerkı nıyet edıp bozarsan 61 gerekıyo sen bunu kıme sorarsan sor böledır senın hoca bır garıp bence ..neyse gecmıs zaten hakkında hayırlı olsun gec olsunda guc olmasın cn m ıns

her tür ilaç yumurtlamayı etkiler.
ilişkiye ne zaman başladığının önemi yok. ilişki sıklığının da önemi yok. yeter ki yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olsun ve sonra ilişki yasak olsun.
evet canım....yumurtlama gününnün yakını ve uzağından kaçacaksınız :))))))))
yumurtlamadan önce olacak ilişki
yumurtlama zamanına kadar diye bişey yok canım bu risk olur
mutlaka öncesi olmalı

Mimozacım, benimde dinim kuvvetlidir çok şükür. Ancak şunu söylemek isterimki eğer sen orucunu bozarsan 60 gün borcun olur. Birgün oruç tutmayınca bozmuş olmuyorsunki! Geçen gün bir hoca tvde konuşuyordu, diyorduki " birgün orucunuzu yemişseniz (bozmuşsanız) her ne sebepten olursa olsun 60 gün tutacaksınız tutamazsanız o zaman sadakasını vereceksiniz". Bence her hoca kafasına göre yorumluyor.Neyse canım, inşallah Rabbim bir dahaki ay sana sağlıklı oğlunu nasip eder...

bende 1 güne 1 gün biliyorum eğer niyet etmezsen
ama niyet edip bozarsan 61 gün.
ama tutacak sağlığın varsa sadaka veremiyorsun illaki sen tutacaksın

kızlar selam....kayıplara karıştım hakkınızı helal edin:)
gelelim benim mevzuya iğnemi olmadım:KK30:....neden biliyormusunuz.hocaya danıştım.ertelenebilecek bi iğneyse orucunu bozamazsın dedisen biliirsin.ama cezasıyla tutarsın dedi....akşama yaptırsam geceye 24 saat 36 saat gündüze denk geliyordu.muhakkak sabah 10 12 arası olmak lazımdı.bende erteledim:KK59::KK59:yapamadım kızlar.o gece rahat uyuyamadım.drada gitmedim....napalım.eylüle kaldım:KK43:

canım bence de en güzelini yapmışsın
nasip gelecek aylaraymış demek ki
nasip olsa zaten olurdu
iyi yapmışsın iyiiiiiiiiiiiii ...öptüm canımmmmmmmmm

Son düzenleme:
cnm ümidini kesme bende 8 yıldır sipreyim vardı ocakta çıkarttırdım.şimdiye kadar korunmadık ama yumurtlama dönemine hiç denk gelmedi bazı sorunlardan dolayı.sadece haziranda 3 gün önce denedik ama tutmadı demekki sipermler öldü yumurta çatlayana kadar.bence olur çocuğun .sen hangi yöntemle korunuyordun.bu arada benim 2 oğlum var.şimdide kız istiyorum inşallahuteala

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız ????

canım bendede 8 yıl kaldı spral 1 senedirde olmuyo bebekşu an , drla hiç konuştunmu canım herhangi bi süre veriyomu
yani benim dr 1-1,5 sene olmaması çok normal dedi :KK43:

slm kızlar naber gurbet geçmış olsun canım kızına
iyiiym sagol sen nasilsin canim benim

cnm adet tarihlerimiz hemen hemen aynı heralde hep birlikte hamiş kalırız inşallah benim adetimede 2-3 gün var eğer hamile değilsem yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar deniycem.benim adetim 24 ü sizde yazrmısınız adet tarihlerinizi

kizlar diger topige bilgileri yollarsaniz sevinirim
kızlar selam....kayıplara karıştım hakkınızı helal edin:)
gelelim benim mevzuya iğnemi olmadım:KK30:....neden biliyormusunuz.hocaya danıştım.ertelenebilecek bi iğneyse orucunu bozamazsın dedisen biliirsin.ama cezasıyla tutarsın dedi....akşama yaptırsam geceye 24 saat 36 saat gündüze denk geliyordu.muhakkak sabah 10 12 arası olmak lazımdı.bende erteledim:KK59::KK59:yapamadım kızlar.o gece rahat uyuyamadım.drada gitmedim....napalım.eylüle kaldım:KK43:
iyi etmisin guzelim iyiki hocaya danistin......
bir müslümanin keyfi olarak oruç tutmaması
Bir müslümanın hastalık veya yolculuk gibi meşru sebepleri olmaksızın keyfi olarak oruç tutmaması haramdır. Bu davranış, Allah’a isyan anlamı taşır.
Bu kişi hasta veya yolcu olmadığı için keyfi olarak tutmadığı oruçları kaza etmesi gerekir. Zira Bakara sûresinin 184 ve 185. ayetlerinde sadece hasta ve yolcuların oruç tutmamaları halinde kaza edebilecekleri bildirilmiştir.
Yanlış davranışından dolayı bu kişinin Allah’a bol bol tevbe – istiğfar etmesi ve bir daha böyle bir şey yapmaması gerekir
Ramazan gününün orucuna hiç niyet etmemek, günü oruçsuz geçirmek ise keffareti gerektirmez. Çünkü keffaret, sözkonusu günahın cezasına katlanıp ondan kurtulmaktır. hiç niyet etmeme kabalığını keffaretin kaldırması mümkün değildir. Onu yıllarca süren göz yaşları ve büyük bir tevbe paklayabilir. Sonra da tutmadığı kadar orucu kaza eder.

Mimozacım, benimde dinim kuvvetlidir çok şükür. Ancak şunu söylemek isterimki eğer sen orucunu bozarsan 60 gün borcun olur. Birgün oruç tutmayınca bozmuş olmuyorsunki! Geçen gün bir hoca tvde konuşuyordu, diyorduki " birgün orucunuzu yemişseniz (bozmuşsanız) her ne sebepten olursa olsun 60 gün tutacaksınız tutamazsanız o zaman sadakasını vereceksiniz". Bence her hoca kafasına göre yorumluyor.Neyse canım, inşallah Rabbim bir dahaki ay sana sağlıklı oğlunu nasip eder...
61 gun oruc tutulur 60 gun kefferat 1 tanede bozdugun orucun yerine oruc
canım sen eğer oruç tutacak durumdaysan yani herhangi bir manin yoksa ramazan orucunu mecburen tutmak zorundasın.yani bugün niyet etmedim tutmayayım demek gibi bi lüksümüz yok.gurbet abam daha ii bilir gelince cevaplar.ama benim bildiğim bu...sağlık yolculuk uzun misafirlik gibi bazı durumlar var onlardan herhangi bi sebep yoksa ramazan orucu her mümine farzdır...konu nnerden nereye geldi:KK9:
ama herşeyde olduğu gibi buda allahla kul arasındadır.....bakarsın ben tutarım kabul etmez sen tutmazsın seni daha makbul görür.... rabbim bilir.gönülerimizi o bilir o verir taktiri
hic bir secenegimiz yok mecburuz tutmaya agir hastliklar haric yaslilar haric canim dogru diyorsun
gec olsun guc olmasin canim kafan dinc olur hic olmassa desene eylulde deneyecek cok masAllahh

slm kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınızz??
ayy kimler gelmisssssssssssssssss

Son düzenleme:
gurbetcimm benim oğlanlardan fırsat bulamıyorum pc açmaya bile inan :KK25: pervanecim söyledi burda toplanmışsınız bende inş takipdeyimm sizi...

oooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun:KK1:

kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger

canımın içi ben doktorla görüştüm kadın o kadarına gerek yok dedi içtigimiz sodayı 10 luk şırıngayla enjekte et yeterli dedi yoksa bende yumurta akını yapacaktım kafam bi milyon oldu KIZLAR DİKKAT BEN YUMURTANIN SAGDA OLASI OLAYINA İNANIYORDUM ALAKASI YOK SPERM TUPLERDEN GECİYO DEDİ İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARINI KARNINA ÇEK SOLA YAT DEDİ SOLA ŞOK OLDUM AYAKTA SEVİŞ DEDİ HADİ BAKALIM ŞİMDİ CIK İŞİN İÇİNDEN

canımın içi ben doktorla görüştüm kadın o kadarına gerek yok dedi içtigimiz sodayı 10 luk şırıngayla enjekte et yeterli dedi yoksa bende yumurta akını yapacaktım kafam bi milyon oldu KIZLAR DİKKAT BEN YUMURTANIN SAGDA OLASI OLAYINA İNANIYORDUM ALAKASI YOK SPERM TUPLERDEN GECİYO DEDİ İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARINI KARNINA ÇEK SOLA YAT DEDİ SOLA ŞOK OLDUM AYAKTA SEVİŞ DEDİ HADİ BAKALIM ŞİMDİ CIK İŞİN İÇİNDEN

evet doğru olabilir,erkek spermlerinin terse yüzdüklerini söylüyormuş bazı kaynaklar..

evet doğru olabilir,erkek spermlerinin terse yüzdüklerini söylüyormuş bazı kaynaklar..

Kizlar dünden beri kötüyüm. Hamile kalmak istiyorum kizim olsun istiyorum o kadar cok istiyorumki. Cok istiyorum ya, hadi olmazsa diye korkuyorum bu kezde.
Bi tanidik hamile, kocasini gördüm dün, esim cok kötü migde bulantisi felan yemek yapamiyor dedi, abartti biraz tabi konusmasindan belliydi. Hani derler ya dedi kiz cocugu cektirir diye, saglikli olsunda kizimiz olsun söyledi.Biliyorlar bizimde istedigimizi cocuk, böyle konusmasi cok zoruma gitti ya :KK59::KK59:
Arkadaslarimin cogu hamile, hepside taze hep, benimde istiyorum ogluma kiz kardes istiyorum:KK59:

Kizlar dünden beri kötüyüm. Hamile kalmak istiyorum kizim olsun istiyorum o kadar cok istiyorumki. Cok istiyorum ya, hadi olmazsa diye korkuyorum bu kezde.
Bi tanidik hamile, kocasini gördüm dün, esim cok kötü migde bulantisi felan yemek yapamiyor dedi, abartti biraz tabi konusmasindan belliydi. Hani derler ya dedi kiz cocugu cektirir diye, saglikli olsunda kizimiz olsun söyledi.Biliyorlar bizimde istedigimizi cocuk, böyle konusmasi cok zoruma gitti ya :KK59::KK59:
Arkadaslarimin cogu hamile, hepside taze hep, bende istiyorum ogluma kiz kardes istiyorum:KK59:

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız ????

canım bendede 8 yıl kaldı spral 1 senedirde olmuyo bebekşu an , drla hiç konuştunmu canım herhangi bi süre veriyomu
yani benim dr 1-1,5 sene olmaması çok normal dedi :KK43:

cnm ben zaten özel hastanede doktora çıkarttırdım rıamı.biz ilişkiye yakın hiç yapamadık sorunlar oldu ailevi .ilk aylar eşim yanımda yoktu sonrada başka ile taşındık sonra kaynanam geldi.sadece haziranda üçgün önce ilişkiyi kestik ama olmadı.ben kendim yumurtlama günümü bulduğum için daha sonra çatlamış olabilir.evet zaten doktorlar 1 yıldan önce bakmıyorlar

X