- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.301
slm fistiklar nasilsiniz misafirim var iftara kadayif sarmmami yaptim milföy cup tartari yaptim simdi zeytinyaglilari yapicam su böregini pisirsem tapsiye koysam servisten yarim saat önce firinda pisirsem olurmu ne dersiniz kzlar
cnm bir daha tebrik ederim.Bir de ovulasyon testi yaptinmi yaptiysan cift cizgiden hemen sonrami kaldin hamile
gurbet ablcm postani aldim coook saolasinn
boreginden bende isteremm :))))
kizlar potasyum hapi cook tehlikeli dikkatt
tr yede cok uygun fiyata her eczanede
calinor efervesan suda eriyen tabletler var
icerisinde yuksek oranda potasyum var ben ondan alicam insallahh
tavsiye ederim
hadi hayırlısı harekete geçin artık...kızlar geciktirici kullansam bu kadar denk gelmez.ilk defa bu kadar güzel denk geicek galiba bio ritim bugün erkek günerim başlamış 25e kadar erkek.ben yarın sabah yum kontrolune gitcem.inşallah 18 mm civarına gelmiştir.iğnemide yanıma alıcam.ramazan hayrına inşallah tuıtar bu ay....
Allah razı olsun canım...Amin.....mycupcafe ve karakedi canlarım allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tam belli olmadı ama ....cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim maşallah
eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...
bunu yumurtlama testini nasıl yaptığımı soran arkadaşlara yazdım ..
tavsiye n icin tesekkurler canim benimellereine sağlık gurbetcim...
olur tabiki.son ana bırakma.hemde biraz kendini toparlar börek.
gurbet ablcm postani aldim coook saolasinn
boreginden bende isteremm :))))
kizlar potasyum hapi cook tehlikeli dikkatt
tr yede cok uygun fiyata her eczanede
calinor efervesan suda eriyen tabletler var
icerisinde yuksek oranda potasyum var ben ondan alicam insallahh
tavsiye ederim
ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..
umarım yeni kurulan bu sitede samimiyet,dosluk,güven olur ...
birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..
ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..
umarım yeni kurulan bu sitede samimiyet,dosluk,güven olur ...
birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..[/QUOTE
merhabalar yazdıklarınızı çok beğendim bende aynı nedenlerle aylarca yazamadım
ama şimdi işilerden dolayı çok yazamasamda buradaki insanları sevdim çok sıcak bencce herkes. inşallah daimi dost oluruz.
kızlar bu arada ben diyet ve takviyelere başladım ama önümüzdeki aylar bioritimde hep kızz günlerim ne yapmalıyım bilmiyorum sizin fikriniz nedir