ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..
umarım yeni kurulan bu sitede samimiyet,dosluk,güven olur ...
birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..[/QUOTE
merhabalar yazdıklarınızı çok beğendim bende aynı nedenlerle aylarca yazamadım
ama şimdi işilerden dolayı çok yazamasamda buradaki insanları sevdim çok sıcak bencce herkes. inşallah daimi dost oluruz.