Süper Anneler - 2011

slm fistiklar nasilsiniz misafirim var iftara kadayif sarmmami yaptim milföy cup tartari yaptim simdi zeytinyaglilari yapicam su böregini pisirsem tapsiye koysam servisten yarim saat önce firinda pisirsem olurmu ne dersiniz kzlar

slm fistiklar nasilsiniz misafirim var iftara kadayif sarmmami yaptim milföy cup tartari yaptim simdi zeytinyaglilari yapicam su böregini pisirsem tapsiye koysam servisten yarim saat önce firinda pisirsem olurmu ne dersiniz kzlar

ellereine sağlık gurbetcim...
olur tabiki.son ana bırakma.hemde biraz kendini toparlar börek.

gurbet ablcm postani aldim coook saolasinn
boreginden bende isteremm :))))

kizlar potasyum hapi cook tehlikeli dikkatt
tr yede cok uygun fiyata her eczanede
calinor efervesan suda eriyen tabletler var
icerisinde yuksek oranda potasyum var ben ondan alicam insallahh
tavsiye ederim

yelizcim bioritim erkek günlerin
22 30 aust
19 21 eylül
25 31 ekim
18 27 kasım
12 22 Aralık,
9 15 ocak
18 20 şubat
12 19 mart

kızlar geciktirici kullansam bu kadar denk gelmez.ilk defa bu kadar güzel denk geicek galiba bio ritim bugün erkek günerim başlamış 25e kadar erkek.ben yarın sabah yum kontrolune gitcem.inşallah 18 mm civarına gelmiştir.iğnemide yanıma alıcam.ramazan hayrına inşallah tuıtar bu ay....

cnm bir daha tebrik ederim.Bir de ovulasyon testi yaptinmi yaptiysan cift cizgiden hemen sonrami kaldin hamile

eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...

bak canım başka bi sayfaya yazmıştım,buraya yapıştırdım..

tavsiye ederim

öylemi ben bunu bilmiyodum.Ama yine de dikkat yüksek potasyum düşüğe sebep olur.Aman diyim....

kızlar geciktirici kullansam bu kadar denk gelmez.ilk defa bu kadar güzel denk geicek galiba bio ritim bugün erkek günerim başlamış 25e kadar erkek.ben yarın sabah yum kontrolune gitcem.inşallah 18 mm civarına gelmiştir.iğnemide yanıma alıcam.ramazan hayrına inşallah tuıtar bu ay....
hadi hayırlısı harekete geçin artık...:KK52:

mycupcafe ve karakedi canlarım allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK62::KK64:
Allah razı olsun canım...Amin.....:KK34:

cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim maşallah
tam belli olmadı ama ....:KK43:

eczanelerde satılan gebelik testlerine benzeyenlerden aldım....markası:galenik one step ovulasyon testi...aynı markayı bulamazsan da zaten bi dolu marka var..
nasıl ölçtüğüme gelince daha yumurtlama günüme 3 gün vardı,o sabah ateşimi ölçmeyi unutmuştum(ateş ölçmeyi de yaptım).ateşimi yüksek hissettim.hemen ölçtüm 35-36 olan ateşim 38 di.hemen testide yaptım.iki çizgi biri daha silik çıktı.bende 5 saat sonra ikinci testi yaptım.iki çizgi net çıktı.sonraki 5 saat sonrada ilşki oldu.sabahta sağ kasığımda müthiş bi batma hissi vardı.sanırım yumurta çatlıyordu...

bunu yumurtlama testini nasıl yaptığımı soran arkadaşlara yazdım ..

erkek bebek için:

potasyum ağırlıklı beslenme.vucudu önemli ölçüde alkali olan besinlerle depolama ve vajeni alkali yapmak..
mukus ph ı 8-8,30 u geçerse işiniz kolaylaşır..bu da diyet ve alkali yiyeceklerle oluşur...

yumurtlama günü tek ilişki...öncesinde ve sonrasında tüm ilişkiler kondomla olmalı.ilişkiden önce 3-4 gün ilişki olmamalı sperm sayısı ve kalitesi için...

erkek ,sperm sayı ve kalitesini arttırmak için keçiboynuzu kürü,evicap,zinko,l-arginine,balık yağı,b12,folic asit,ve çeşitli meyve suyu kürleri uygulamalı özellikle havuç suyu kürü...

kalsiyum içeren ve asidik tüm yiyecek ve içeceklerden uzak durulmalı...

yumurtlama mutlaka kitlerle veya yumurtlama takibi ile kesin tespit edilmeli...geç yumurtlama kız şansını arttırır..kesin yumurtanın çatladığından emin olmalısınız..

ilişkiye 15-20 gün kala karbonatlı su içmek yararlıdır vajen ph ı yükseltmek için..
ilişkiye yarım saat kala yumurta akı veya karbonatlı su ile vajinal duş yapılmalı..

erkek sert kahve veya enerji içeceği içmeli...

derin birliktelik yaşanmalı..

ilişkiden sonra sağ tarafa dönüp en az 1-2 saat kalkmadan yatılmalı..
ve olabildiğince sağ tarafınıza doğru dönerek uyuyun..

tüm bunların yanında namaz ve duayı da eksik etmeyin..
erkek bebek için okunacak duaları okuyup bol bol dua edin..

aklıma gelenler şimdilik bunlar..inşallah rabbim gönlünüze gçre veriri.....

kız bebek için .

genellikle kalsiyum ağırlıklı ve asidik yiyecek ve içecekler tüketilmeli...

yumurtlama dönemi ilişkiden uzak durulmalı..sık birliktelik olmalı..

ilişkiler genellikle yüzeysel olmalı ve sola yatarak uyunmalı

tüm bunların yanında bol bol kızınız olması için dua edin
rabbim dileyene veriri inşallah

erkek bebek isteyenler bu yiyecekleri sıklıkla tüketmeli...

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen SEBZELER:
Balkabağı
Bamya
Biberler (Tatlı)
Brokoli
Brüksel lahanası
Domates
Enginar
Havuç
Ispanak
Kabak
Kara lahana
Karnabahar
Kereviz Sapı
Kestane
Kıvırcık lahana
Lahana
Mantar
Marul
Maydanoz
Pancar
Patlıcan
Pazı
Pırasa
Roka
Salatalık
Sarımsak
Semizotu
Soğan
Şalgam
Tatlı patates
Taze Bezelye
Tere
Turp
Yeşil kıvırcık salata (her tür)
Yeşil otlar (maydanoz, dereotu, nane, fesleğen, ısırgan otu vb)
Yeşil Fasulye
Yer elması

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen MEYVELER:
Ananas
Armut
Çilek
Dutsu meyveler (frambuaz, böğürtlen vb)
Elma tatlı
Greyfurt
Hurma
İncir
Karpuz
Kavun
Kayısı
Kiraz
Kivi
Kuru incir
Kuru üzüm
Kuş üzümü
Limon
Mandalina
Misket limonu
Muz (olgun)
Nar
Nektarin
Portakal
Şeftali
Üzüm tatlı
Vişne
Zeytin

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen PROTEİNLİ GIDALAR:
Çiğ badem
Çiğ -kavrulmamış- ay çekirdeği
Çiğ -kavrulmamış- balkabağı çekirdekleri
Çiğ -kavrulmamış- kabak çekirdeği
Darı
Filizlendirilmiş çekirdekler (ay çekirdeği gibi)
Kestane
Keten tohumu
Yumurta sarısı

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen DİĞER GIDALAR:
Alkali iyonize su
Arı poleni
Bitkisel çaylar
Elma sirkesi
Doğal maden suyu
Yeşil çay
Taze sıkılmış yeşil sebze ve meyve suları

Vücudu ALKALİ yönde destekleyen BAHARAT ve SOSLAR:
Acı kırmızı biber
Deniz tuzu
Her tür ot (kekik, nane vb)
İsot
Tarçın
Zencefil

kız bebek isteyenler bu yiyecekleri sıklıkla tüketmeli ücudu ASİDİK yönde destekleyen YAĞLAR:
Fıstık yağı
Hamur işleri için özel yağlar
Keten tohumu yağı
Susam yağı

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen MEYVELER:
Erik
Kızılcık
Kuru erikler

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen TAHIL ve UNLAR:
Yulaf
Buğday
Beyaz un
Mısır
Arpa
Kepekli ve beyaz pirinç
Çavdar
Kepekli ekmek
Hamur işleri
İrmik
Mısır unu
Yulaf unu
Patates nişastası

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ:
Dondurma
Her tür peynir
Süt
Tereyağ

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen KURUYEMİŞ ve YAN ÜRÜNLERİ:
Ceviz
Tahin
Yer fıstığı
Fındık
Şamfıstığı
Amerikan fıstığı

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen HAYVANSAL PROTEİNLER:
Dana eti
Her tür av eti
Her tür balık
Hindi
Kuzu eti

Vücudu ASİDİK yönde destekleyen TAHILLAR:
Mercimek
Nohut
Kuru fasulye
Bezelye
[/COLOR]

Son düzenleme:
ellereine sağlık gurbetcim...
olur tabiki.son ana bırakma.hemde biraz kendini toparlar börek.
tavsiye n icin tesekkurler canim benim
canim senin msn adresin bende yok ya verirmisin sana zahmet

tavsiye ederim

canim sende sagol Allah kotulerin serrin den krousun seni ve bizleri
yollim kiz mulhouse neresi gelurum anacm

ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..
umarım yeni kurulan bu sitede samimiyet,dosluk,güven olur ...

birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..

ben biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar.uzun zamandır kadınlar kulubune uyeyim..28 yaşındayım.bir süre sitede editörlük yaptım.dünya güzeli bir kızım var.ilk bebeyim 2 yaşında şu anda ve kızım olmasını çok istemiştim çok şükür nasip oldu..asla cinsiyet ayrımım yok ama bu konu ilgimi çekti...istemek başka bişey ama bunu saplantı yapmak başka bişey bana göre..üniversite mezunuyum ,araştırmayı okumayı çok severim..su anda doğumdan sonra işimi bıraktım ve ilk 3 yılımı kızıma adamaya karar verdim onu kreş çağına kadar ben yeteiştirmeliydim.yaklaşık 7-8 ay önce bu topiğe benze cinsiyet belirleme topiğine katıldım..konu sahibi benden pek haz etmedi..:)) kırgınlımız oldu sonra zaten uzun zamandır o topik dağıldı ne oldu bilmem...sonra bu süre zaafında konuyu çok araştırdım çok okudum çok bilgi edindim..şimdi kimseye ihtiyacım yok bu konularda eminim bu konuda şu an eski sahibinden çok daha bilgiliyim...
insanları ve insanlığı çok seviyorum..bilgilerimi asla sır gibi saklamam dileyen herkezle paylaşırım ve bundan büğük mutluluk duyarım..

birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..

hoşgeldin canım.Bilgiler için teşekkürler.İnşallah ikinci bebeğinde gönlüne göre olsun...
bu arada cinsiyet beli....topiğinin sahibi kimseden haz etmezdi çünkü kendinden haz etmiyodu zannımca.
Neyse güzel paylaşımlar olsun inşallah...

birbirimizi kırmadan güzel dostluklar kurmak ümidi ile..[/QUOTE
merhabalar yazdıklarınızı çok beğendim bende aynı nedenlerle aylarca yazamadım
ama şimdi işilerden dolayı çok yazamasamda buradaki insanları sevdim çok sıcak bencce herkes. inşallah daimi dost oluruz.

kızlar bu arada ben diyet ve takviyelere başladım ama önümüzdeki aylar bioritimde hep kızz günlerim ne yapmalıyım bilmiyorum sizin fikriniz nedir

kızlar bu arada ben diyet ve takviyelere başladım ama önümüzdeki aylar bioritimde hep kızz günlerim ne yapmalıyım bilmiyorum sizin fikriniz nedir

diyet ve takviyelerin tam olsun...vajinal duşlardan birini yap yumurtlama günü tek ilişki yap ph ını mutlaka ölç...8,5 ve üstü ise bence biyoritme çok takılma...

Son düzenleme:
X