- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
iyiyim canım sen nasılsın senınde tosuncuğun yakın zamanda kollarında olsun
gulyhass vallaa tombilii ile sana hayranim hadi oglani buldum eyvallhh yapmadinizz
sefioruum sizi canlarrr
kiz ben o+12 gore hamile kaldim cnm bence ccunki nasil desem o zamanlar babaychoice zikkimi vardi ona uymak icin
ne zaman kalirsam diye denemistimm hicc umut yoktu ama kaldim
nasil olur deme
kaldimm valla kizim yanimdaaa:90:
çocuklar iyi şimdi çok şükür, bir bakmışım akşma olmuş bir bakmışım sabah olmuş her saati dolu dolu yaşıyoruz ,bazen kendimden geçiyorum yorgunluktan:))diş çıkarıyoıruz yine bu aralar hiç uyumuyor benimki düzelir inşallahh , ohh send e kafanı dinle azıcık keyfine bak:))
ayy senle herşeyimiz aynı oğlanların isimleri bile uyumlu yaaaa:)) seviyorum seniiii :))
kız orkidem çok alemsin valla beni güldürüyorsun, ya sen neden herşeyi anlatıyorsun ki kocana, ben hiçbişey anlatmadım haberi yok valla, her şeyi yeni bebek için yaptığımız sanıyor erkek bebek için değilde, desem ooo herkese anlatır benle dalga geçerdi o yüzden demedim valla, doktora hep yalnız gittim o olmadan takip yaptırdım takvimleri onun haberri olmadan aldım, ilaçları bile ondan habersiz içtim:))
canim simdi takviyeleri oda kullancak yaa bide mesela suan nerde hangi konu hakkinda yazistigimi coook iyi biliyoo
yetti senin erkek bebek sevdan der hepp :))
bide yeterince kendimi ifade edemiyorum lisan konnusunda hryere beraberrrrr
yok yavrum o gebelik belirtilerini sormuss kizz
dusunsene teravet 29 gunde regl olan bi adin 17. gun yumurtlarmi usletik kuruydum e ben nasil hamile kaldimmmmm
saol canım bizde seni seviyoruzzz, aaa olurmu hiç nereye gideceğiz daha sizler varsınız sırada meraktan çatlarım haber alamazam , inşallah sizlerde alın sağlıcakla paşalarınızı kucağınıza sonra yeni konularda yeni başlıklarda yazışırız, valla sizler beni bırakmadığınız sürece ben sizi bırakmam:))
kızlar inş.denemelerınız hayırlısıyla tutarda sonra benım gibi rahat kafayla oturursunuz
valla bacım ben sana bişi söylim
ben 25 günde bir adet olurum.
24-14=11. gün yumurtlama yaşadığımı sanardım.
monitörü aldım ve şok oldum
13. gün yumurtlama gösteriyor.
yanii kasik agrisi akinti bunlar oldugu haldemi oyle saniyodun test falan yapmismiydinn
evet kasık ağrısı falan bazen olurdu. akıntı zaten 3-4 gün boyunca oluyo.
bacılar bir kitap aldım sadece 4,5 tl'ye. yazarı shetless. kitabın ismi Bebeğinizin cinsiyetini siz seçin. süper bir kitap. tüm bilgiler var içinde. satın almanızı tavsiye ederim . bacılarımmm
benim fikrim hosunuza gitmedi sanirim kizlar :26::26::26::26::26:
kizim agliyo cnm yazamadim
sahsen bana babychoice deme artik onunda ipi cekildii
ama dedigin gibi elektrik rol oynuyo onda yani iyon meseesi odaa bioda var dedigin gibi aynenn
canim ben biraz erkenciyim galiba, seninki normal yaa.sen kac yillik evlisin.
6yıllık evlıyım canım sen kaç yıllık maşallah benden önce evlendiğin belli 10 yasında oğlun olduğuna göre bayamı erken evlendın.bizim memlekette erken çıkan yol alır erken evlenen döl alır derler ne kadar doğruymuş
bacılar bir kitap aldım sadece 4,5 tl'ye. yazarı shetless. kitabın ismi Bebeğinizin cinsiyetini siz seçin. süper bir kitap. tüm bilgiler var içinde. satın almanızı tavsiye ederim . bacılarımmm