- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
slm kizlar benim oglum ve kizim var 3.bebegi dusunuyorum ve kiz olsun istiyorum bunun içinde ozel biseyde yapmiyorum insallah bir kizim daha olurAllahim herkesin gonlune gore versin.
canim 29 yasindayim oglum 10 kizim 8 yasinda buyudu sayilirlar, kizlar daha uyumlu erkek cocuklari biraz zor gibi geliyo bana.:)
gurbetimmmmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiii
büyüyüncede devam edicekmi bu yaramazlıklar
aman TANRIMMMMMMMMMMMMM
markette yerde efeyi düşünemiyorum:))))))))
canim benim sen al derim ovulasyon kitindencanlar eczaneden herhangi br ovülasyon testi alsam önerirmisiniz acaba?
yoksa illa bi ovülasyon testi varmı güvenılır bildiğiniz.
karar verdım alıcam inş. böyle olmayacak zman geçiyor daha bulamadım yumurtldığım günü.
canim zaten yumurtalamadan bir gun sonra da sansin var hamile kalmak icin kalinabilir cunkukızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim
Allahim nasip etisn insDaha önceki cinsiyet topiklerini takip ediyor fakat katılmıyordum,bu topiğinizdeki samimiyetiniz ve paylaşımcılığınız çok hoşuma gitti,beni de aranıza alır mısınız?Ben de çok araştırmacıyım bu konularda sizlere faydam olursa ne mutlu bana.Ben de 18 aylık bir kız bebek annesiyim,çalışıyorum devlet memuruyum ve ben de sizler gibi sağlıklı ve hayırlı ,ömürlü bir oğlumun olmasını çok istiyorum.Bu topiği açan arkadaşlara da teşekkür ederim,umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.
cennetgozlu ben varim oyle hammile kalan ve kizim oldu
normlde 29 gunde bi regl gorurum cokk duzenliydi o donem
ve ben yum madan 2 gun sonra hmile kldimm :))
turkiyem hosgeldin nm kac cocugun var senin
kızlar yumurtlamadan iki gün sonra hamile olan varmı.cevaplarınızı ve deneyimlerinizi yazarmısınız .
yarın yumurtlama günüm bu gece veya yarın gündüz bommmmmm
slm fistiklar nasilsiniz benim yarin yimirtlama gunum kasiklarim agriyor ins eylulde de bu sekilde hissederim incir kurune aynen devam insAllah
selamm kizlaaaar ben gulnisaaa
bensiz olurmu yaaa
orkidem mimozam sagolun kizlar mesajinizi aldim yoksa haberim olmazdi
artik yazarim umarim diger kizlarda yazar
bugun pek yazamiycam yarina gorusuruz
teravetciim canim yeni bebek calismalari baslamiss kolay gelsiin
cok sevindim senin icin
minik kurbagan nasil buyumusturr
ya şüpelenmeye başladım.bende hamile kalırmıyım acaba.sende nasıl belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim
merhaba..
Almanyadasin sanirim.. tickerin almanca da ordan farkettim.. ben de almanyadayim..buralarda benden baska insanlar da oldugunu ögrenince cok seviniyorum
yarın yumurtlama günüm bu gece veya yarın gündüz bommmmmm
yok canim almanya da deil
nerde oldugunu yazmiyim belki istemez kendisi ama sinirda yaniii