Süper Anneler - 2011

ne kadar güzel bilgiler paylasilmis.. konu sahibi arkadasa tesekkürler

Allah kiz isteyene kiz, erkek isteyene erkek bebek verir insallah... ve herkese de her ikisini de tatmayi nasip eder :97::97::97::97:

slm kizlar benim oglum ve kizim var 3.bebegi dusunuyorum ve kiz olsun istiyorum bunun içinde ozel biseyde yapmiyorum insallah bir kizim daha olur Allahim herkesin gonlune gore versin.

maşallah hem çiçek hem böceğin var
dikkatımı çeken 1kızı ve 1oğlu olan çoğu kişi 3.yü kız istıyor sanırım daha uyumlu oldukları için
çocuklar büyükmü türkiyem

canim 29 yasindayim oglum 10 kizim 8 yasinda buyudu sayilirlar, kizlar daha uyumlu erkek cocuklari biraz zor gibi geliyo bana.:)

canim 29 yasindayim oglum 10 kizim 8 yasinda buyudu sayilirlar, kizlar daha uyumlu erkek cocuklari biraz zor gibi geliyo bana.:)

aman yarabbii bende 29 yasındayım 2 yasında 1 oğlum var
ne kadar tembelmişim ben yaaa
resmen erkenden kyınvlıde olacaksın :44:
nazarlardan ırak
napalım bizde çok fazla gecıkmeden 2.yı yapayım dedık hayırlısı

gurbetimmmmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiii
büyüyüncede devam edicekmi bu yaramazlıklar
aman TANRIMMMMMMMMMMMMM
markette yerde efeyi düşünemiyorum:))))))))

kiz yapacak yapacak bu dedgimi sakin unutma erkek cocuklari biraz daha yaramaz oliyyyy
canim benim sen al derim ovulasyon kitinden

kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim
canim zaten yumurtalamadan bir gun sonra da sansin var hamile kalmak icin kalinabilir cunku

Allahim nasip etisn ins

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Son düzenleme:
cennetgozlu ben varim oyle hammile kalan ve kizim oldu
normlde 29 gunde bi regl gorurum cokk duzenliydi o donem
ve ben yum madan 2 gun sonra hmile kldimm :))

turkiyem hosgeldin nm kac cocugun var senin

ya şüpelenmeye başladım.bende hamile kalırmıyım acaba.sende nasıl belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim

slm fistiklar nasilsiniz benim yarin yimirtlama gunum kasiklarim agriyor ins eylulde de bu sekilde hissederim incir kurune aynen devam insAllah

selamm kizlaaaar ben gulnisaaa
bensiz olurmu yaaa
orkidem mimozam sagolun kizlar mesajinizi aldim yoksa haberim olmazdi
artik yazarim umarim diger kizlarda yazar
bugun pek yazamiycam yarina gorusuruz
teravetciim canim yeni bebek calismalari baslamiss kolay gelsiin
cok sevindim senin icin
minik kurbagan nasil buyumusturr

slm fistiklar nasilsiniz benim yarin yimirtlama gunum kasiklarim agriyor ins eylulde de bu sekilde hissederim incir kurune aynen devam insAllah

merhaba..
Almanyadasin sanirim.. tickerin almanca da ordan farkettim.. ben de almanyadayim.. buralarda benden baska insanlar da oldugunu ögrenince cok seviniyorum

aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimlerrrrr gelmissssssssssssssssssss inanmiyorummm
canim ablamm herseyimm yaaa muthis bi topikk olacakk insallahhhhh
ayyy yasasinn yaaa nasilsin ablalarin bitanesi toppigimizin ablalari gulnisa ve gurbettt

ya şüpelenmeye başladım.bende hamile kalırmıyım acaba.sende nasıl belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim

teravett anam ben kaldimm hamileee 2 gun sonraa

belirtilerim soyleydi
yogun akinti sivilcelenme kucuk ama aci veren minik sivilce idi dudak etrafimda cok cikmisti
goguslerde gerginlik vardi ama cok deil
ve en cok belirtisi mide bulanmasi bas donmesiydi

ilk dusurdugum bebegimde kasiklarimdan ceken vvardi sanki acaba o erkk miydi ki :44:

merhaba..
Almanyadasin sanirim.. tickerin almanca da ordan farkettim.. ben de almanyadayim.. buralarda benden baska insanlar da oldugunu ögrenince cok seviniyorum

yok canim almanya da deil
nerde oldugunu yazmiyim belki istemez kendisi ama sinirda yaniii

yok canim almanya da deil
nerde oldugunu yazmiyim belki istemez kendisi ama sinirda yaniii

hmm anladim canim, sagol.. valla burda yalniz olmak zor, onu bilir onu söylerim.. belki bi bebisim olursa daha iyi olur sanirim :97::97::97::97: insallah sizlerin de gönlünüzden gectigi gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…