Süper Anneler - 2011

yok canım o hamile kalmadı henüz...özelden sormuşsun kutun dolu burdan yazayım
bana bakmadn demi.benim hala yumurtlama testim negatif teravetcim..
31 temmuz saat 22
3 temmuz saat 22
2 haziran sat 15

iide teravetcim ateşi sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım.gün içinde ölçülen değeer olmaz.en az 6 saat vucudun yatmış olması lazım.hemde her gün aynı saatte.buda sabah 7-8 gibi en uygun zaman demek.ayrıca gece sahura kalkıp yiiyen içen birinin vucut ısısı değişir....
ay bu bacım deyişin bitiriyor beni teroşum

nası yanı erkek olsun dıye ne tarıhı aldınkı bızede sole yawww

karakedi ne haber canım neler yapıyorsunuz.
senin tarih alman için çok geç çünkü bernur hamişlikten önce ilişki tarihi almışla sanırım doktordan :)
sen neyaptın kırmızı lahana testi nasıl bir sonuç verdi?
ben bu ara aydın kadına girmiyorum çünkü ne zaman girsem bil.virüs bulaştı.bir değil iki değil üç
kere format atıldı,artık o siteye bağladım pes ettim, selam söyle kızlara...

yaw nereerdesin gülnisam canım ya.hoşgeldin...

cennetgozlu ben varim oyle hammile kalan ve kizim oldu
normlde 29 gunde bi regl gorurum cokk duzenliydi o donem
ve ben yum madan 2 gun sonra hmile kldimm :))

turkiyem hosgeldin nm kac cocugun var senin
canım onu bilemezsin.bence sen 16.gün yumurtladın.teroşunda dediği gibi 48 saatten sonra yumura ölür...bak benim hala yumurtlamam olmadı.inanırmısın bu ay yumurtam yok diye düşünmeye başladım.20 çubuktan 4 tane kaldı...ben bu ay kaan çubuklarla yakalayamasan eylülde kesinlikle dra giderim takip iğne başka çarem yok.tekrar test hayatta almam......

bernur osman yıldız varya scs diye bi saat satıyor.ondan aldı. dr değil....
oda clearblunun hamilelik monitorü gibi bişi.hesap yaparak yum saatini buluyor.oda o adamdan saat aldı...yani ilişki saatini aldı.scs saatini amadı sanırım...

orkidem sen yumdan 2 gün sonraki ilişki ilemi kızına hamile kaldın? Dr.Shetless methoduna göre % 95 yum dönemi ve sonrası erkek, öncesi kız oluyormuş, demek sen bu % 5 lik kısma giriyorsun:))

bu yöntem bende tutuyor
yumurtlama günümü hesapladım ogünden itibaren 2şer gün arayla beraberlık oldu ssağıma yattım sonuç erkek oğlumuz olsun istemiştik gönlümüze göre oldu şükür

yok canım o hamile kalmadı henüz...özelden sormuşsun kutun dolu burdan yazayım
bana bakmadn demi.benim hala yumurtlama testim negatif teravetcim..
31 temmuz saat 22
3 temmuz saat 22
2 haziran sat 15

bacım son siklus 28 ondan önceki 31 gün sürmüş.

bu ay 28 sürerse 16 sı

bu ay 31 sürerse 19 u yumurtlama günün.

15 inden yani bugünden itibaren testlere ağırlık ver.

Son düzenleme:

bacım sabah da ölçüyorum. günde 4-5 defa ölçüyorum. sabah ile aynı çıkıyor. ateşölçwerin sağlamsa ve vücudunu az çok tanıyosan anlıyosun zaten

Merhaba,açtığınız topik için teşekkürler.Normal yumurtlama döneminizde uzayan akıntınız oluyor muydu?Bu ay oldu mu o akıntı?Bir de benim bazı aylar o uzatan akıntı 2 gün üstüste de gelebiliyor bunun anlamı ne? normalde bir sefer mi gelir birden fazla da gelebilir mi?Bu konuda bilginiz var mI?

bacılar bir kitap aldım sadece 4,5 tl'ye. yazarı shetless. kitabın ismi Bebeğinizin cinsiyetini siz seçin. süper bir kitap. tüm bilgiler var içinde. satın almanızı tavsiye ederim . bacılarımmm

Nereden bulacağız bu kitabı? internet üzerinden satışı yapılıyor mu?

hosgeldin anim ne demek tabiiki katilabilirsin ben seni taniyorum yani ara ara takipliyodum insallahh oglun olur

Sağol canım,mutlaka görmüşsündür altta okuyup katılmadığımı,hem çekiniyordum hem de polemikler yaşanınca içine girmekten tedirgin oluyordum,hep beklemede kaldım,bir ara kapanan topikten sonra izinizi kaybettim nereye gittiğinizi bulamadım,umudumu yitirmiştim ama şimdi yeniden karşıma çıktınız,çok mutlu oldum.ALLAH İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA KIZ,İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA ERKEK NASİB ETSİN.Sana da arkadaşım,iyi dileklerine teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…