Süper Anneler - 2011

hmm anladim canim, sagol.. valla burda yalniz olmak zor, onu bilir onu söylerim.. belki bi bebisim olursa daha iyi olur sanirim :97::97::97::97: insallah sizlerin de gönlünüzden gectigi gibi olur :KK61::KK61::KK61::KK61:

canim gercekten oyle ben tam 4 seneye yakin cocuk yapmadim gurbetlik cok zor hergun annem diye aglardim
kardeslerim cin aglardim n zaman kizimi ucagima aldim acim hafifledi
herseyim oldu hem annm hem babam hem kardeslerimm
birde hep annemler tarafina benziyoo cok sukurrrrr:KK61:

canim gercekten oyle ben tam 4 seneye yakin cocuk yapmadim gurbetlik cok zor hergun annem diye aglardim
kardeslerim cin aglardim n zaman kizimi ucagima aldim acim hafifledi
herseyim oldu hem annm hem babam hem kardeslerimm
birde hep annemler tarafina benziyoo cok sukurrrrr:KK61:

aaa bak ona cok sevindim.. benim bebegim de bana benzesin, diger tarafa benzemesin ay Allahim insallah benzemez.. :KK60::KK60::KK60::KK60:
insallah bir de oglun olur sonrasina da Allah kerim :KK1::KK1::KK1::KK1: Allahim özellikle erkek kardesi olmayan kadinlara erkek evlat versin, sonra kaynana dili cekmesinler insallah...

cnm bence yasın cok degıl ılerıde ıcınde kalacagına bence dusun bı tane daha ıns oglun olur cnm

missifa arkadaşım bende eşimde istemiyoruz çok yüksek ihtimalle 3. olmaz eşim 35 ben 30 yaşındayım...kendimizi de alıştırdık erkek çocuk sahip olmamadığımıza...ev hanımı olsam düşünwbilirdim ama annem bakıyo çocuklarıma o nedenle ona yük olmak istemem..

[

bence de düşünmüyorum demeyin....iki kız hemde üst üste gerçekten harika oluyor
kızkardeşimde öyle oldu...3.ye hamile kaldığında hepimiz erkke olsun istedik....çok şükür rabbimde verdi.
şimdi 2 kız bir erkek evladı var...ve diyor kiş iyi ki kızlarım üst üste olmuş.....

inşallah sizin de 3.erkek olur....yaşınız daha genç....ilerde düşünebilirsiiz....burayı takipte kalın :)))))))[/QUOTE]

2 kız kardewş bencede süper..inşallah birbiriyle anlaşan kardeşler olurlar..erkek bebek ile ilgili yöntem vs hepsini ezbere biliyorum..ama düşünmüyorum

selamm kizlaaaar ben gulnisaaa
bensiz olurmu yaaa
orkidem mimozam sagolun kizlar mesajinizi aldim yoksa haberim olmazdi
artik yazarim umarim diger kizlarda yazar
bugun pek yazamiycam yarina gorusuruz
teravetciim canim yeni bebek calismalari baslamiss kolay gelsiin
cok sevindim senin icin
minik kurbagan nasil buyumusturr

canım benim hoşgeldinnn ne güzel sende aramızdasın yine eskisi gibi ohhhh ne zevkli oluyor yazışmak , sabah akşam giriyorum ama maşallahh sayfalar akıp gidiyor yetişemiyorum arada okuyamadığım sayfalar da oluyor sanırsam:))

yarın yumurtlama günüm bu gece veya yarın gündüz bommmmmm :KK24:

hadi gazannn mübarek olsun şimdiden teravat, allah kolaylık versin Y lere kuvvet hız güç versin bolluk versin :)
Cidden sen neler denedin, neler yaptın tam olarak? bu baktığım tarihler takvimler tutuyormu genelde herkesde?

kızlar yumurtlamadan iki gün sonra hamile olan varmı.cevaplarınızı ve deneyimlerinizi yazarmısınız .:KK17:

ben yum çatladıktan 48 saat sonra hamiş kaldım, benim sağdaki yum 22 mm , soldaki 2 tane yumum 19 mm idi, doktor iğne verdi çatlatma iğnesi ,sağdaki çatlamak üzere şuan dedi soldakiler için verdi iğneyi ve 36 saat sonra ilişki önerdi, hamile kaldıktan sonra sordum ultrasonla bakarken hangisinden kalmışım dedim sağdakinden dedi yani benimki kısacası 48 saat sonra olmuş oluyor,yum çatladıktan 2 gün sonra yani

Daha önceki cinsiyet topiklerini takip ediyor fakat katılmıyordum,bu topiğinizdeki samimiyetiniz ve paylaşımcılığınız çok hoşuma gitti,beni de aranıza alır mısınız?Ben de çok araştırmacıyım bu konularda sizlere faydam olursa ne mutlu bana.Ben de 18 aylık bir kız bebek annesiyim,çalışıyorum devlet memuruyum ve ben de sizler gibi sağlıklı ve hayırlı ,ömürlü bir oğlumun olmasını çok istiyorum.Bu topiği açan arkadaşlara da teşekkür ederim,umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.

hoşgeldin aramıza inşallah seninde gönlündeki olur, ne güzel yeni değişik bilgilere hep açığız merak ettim doğrusu neler var bildiğin yöntemler takvimler varmı?

cnm cok sagol allah razı olsun soruyorum cnm sagolasın herseyını söledın zaten ıns bızde bunları dernerde kavusuruz oglumuza

inşallah canım

slm kizlar benim oglum ve kizim var 3.bebegi dusunuyorum ve kiz olsun istiyorum bunun içinde ozel biseyde yapmiyorum insallah bir kizim daha olur :KK66:Allahim herkesin gonlune gore versin.

inşallah allah sanada sağlıklı bir kız daha verir

gelincik ben haziranda 3 gün önce ilişkiyi denedim ama tutmadı.heralde spermler öldü yumurta çatlayana kadar:KK17:

aslında X ler baya dayanklı ve uzun ömürlü oluyorlar , ama yum zamanına belki denk gelmemiştir , sen nasıl hesapladın yum zamanını?

selam kizlarr nasilsiniz bende hamile kalmaya calisiyorm bu ay basladim bakalim hayirlisi,bende kiz bebek istiyorm.:))

inşallah sende gönlündekine kavuşursun:)) hoşgeldin aramıza:))

cennetgozlu ben varim oyle hammile kalan ve kizim oldu
normlde 29 gunde bi regl gorurum cokk duzenliydi o donem
ve ben yum madan 2 gun sonra hmile kldimm :))

turkiyem hosgeldin nm kac cocugun var senin

orkidem sen yumdan 2 gün sonraki ilişki ilemi kızına hamile kaldın? Dr.Shetless methoduna göre % 95 yum dönemi ve sonrası erkek, öncesi kız oluyormuş, demek sen bu % 5 lik kısma giriyorsun:))

sana bişey diyimi canım
benim eşimde bana böyle kızardı
ama seni anlıyorum
cahillikle ne alakası var
insan elinde olmayanı hep merak eder ister
çok doğal
ama eminim senin oğlun olur:)))
eşi takmayanlar cinsiyete oğulları oluyo gibi:)))))
çevremdede hep öyle oldu
inşallah seninde maviş tulumlar içinde sağlıklı hayırlı bir pipilin olur:)))))
valla eşim 1 hafta içti
ama ben eşime cinsiyetten demedim
bizim bebek olmayınca eşim kendinden şüphe etti:)))))))
doktor sperm testi istedi sigara içki içiyo diye
bende dedim bu sperm kalitesini güçlenidiriyo birde ciğere iyi geliyo diye kandırdım:))))))))))))9
oda kuzu kuzu içti:)))))))))))))9
ama hakikattten nefesi açıldı hala bana der yap içeyim diye
ama benim işim bitti adamla oğlanı kaptım kendi yapsın içsin:))))))))))))))))))

alemsin valla ilkimcim çok güldürdün beni valla :))

aaa bak ona cok sevindim.. benim bebegim de bana benzesin, diger tarafa benzemesin ay Allahim insallah benzemez.. :KK60::KK60::KK60::KK60:
insallah bir de oglun olur sonrasina da Allah kerim :KK1::KK1::KK1::KK1: Allahim özellikle erkek kardesi olmayan kadinlara erkek evlat versin, sonra kaynana dili cekmesinler insallah...

:KK60::KK60::KK60:

bak buna cok guldm iste bende hic istemedim diger tarafa benzemesini cok sukur benzemedide
bi tek babasina benzesin benzerse demistim
insallahh oglumda tipki babasi gibi olur neyse fazla konusmiyim istemedin gul burnunda bitermis:KK9::KK9:

canım ben seni hatırladım beni tanımışsındır belki
aramızda herşeyi deneyenlrde oldu ama sonuç istenilen gibi olmadı
ben hep bir sebebi olduğunu düşünüyorum
eminim 2. prensesin bu hayatta babasına ve sana çokkkk destek olucak
yaşını bilmiyorum ama çalışıyosan ilerde belki düşünürsün
kısmetinde varsa sen istemeden bebeciğin karnına kazara konar:))))))
o yüzden keşkelerle kendini yeme
bir hayır vardır de geç
ALLAHIM seni ve meleklerini korusun
bu arada imalı konuşanlarmı bakıcak doğurduklarına
ayyyyyyyy gıcık oluyorum şu insanlara yaaaaaa
kadın hamile lohusa olucak
psikolojisi nasıl bozucaklarını bilemiyolarrrrrrrrrrrrr
boşver bu densizleride benim 1 kızım 1 oğlum var
ama hala 3. cüyü ne zaman yapıcan belki ikiz olur diyen var:KK43:((((((
ısmarlama yaaaaaaaa
ben 2. bile sağlığımı risk ederek yaptım bunu bilmelerine rağmen bu soruyo soran lar var
sen evlatların ve eşinle mutlu olmana bak
öptüm canım

evet dediğin gibi etraftakilerin lafları hiç bitmez..onların lafları başta canımı sıktı ama şimdi umrumda değil...kızlarımla mutlu huzurlu bi hayat istiyorum..

teravett anam ben kaldimm hamileee 2 gun sonraa

belirtilerim soyleydi
yogun akinti sivilcelenme kucuk ama aci veren minik sivilce idi dudak etrafimda cok cikmisti
goguslerde gerginlik vardi ama cok deil
ve en cok belirtisi mide bulanmasi bas donmesiydi

ilk dusurdugum bebegimde kasiklarimdan ceken vvardi sanki acaba o erkk miydi ki :44:

bacım baş dönmesi mide bulantısı yumurtlama belirtileri arasında var mı???:KK76:
bu saydığın belirtilere göre yumurtlama tayini yapılamaz bacım.
akıntıda değişiklik vs belirtiler 3-4 gün boyunca olabilir. yumurtlama anlamına gelmiyor. ben eminim ilişkiden sonraki günlşerde de akıntın olmuştur mesela.
ovulasyon tayini için lh piki en geçerli yöntem.başka bir şeye inanmayın.

canım ben seni hatırladım beni tanımışsındır belki
aramızda herşeyi deneyenlrde oldu ama sonuç istenilen gibi olmadı
ben hep bir sebebi olduğunu düşünüyorum
eminim 2. prensesin bu hayatta babasına ve sana çokkkk destek olucak
yaşını bilmiyorum ama çalışıyosan ilerde belki düşünürsün
kısmetinde varsa sen istemeden bebeciğin karnına kazara konar:))))))
o yüzden keşkelerle kendini yeme
bir hayır vardır de geç
ALLAHIM seni ve meleklerini korusun
bu arada imalı konuşanlarmı bakıcak doğurduklarına
ayyyyyyyy gıcık oluyorum şu insanlara yaaaaaa
kadın hamile lohusa olucak
psikolojisi nasıl bozucaklarını bilemiyolarrrrrrrrrrrrr
boşver bu densizleride benim 1 kızım 1 oğlum var
ama hala 3. cüyü ne zaman yapıcan belki ikiz olur diyen var:KK43:((((((
ısmarlama yaaaaaaaa
ben 2. bile sağlığımı risk ederek yaptım bunu bilmelerine rağmen bu soruyo soran lar var
sen evlatların ve eşinle mutlu olmana bak
öptüm canım

evet dediğin gibi etraftakilerin lafları hiç bitmez..onların lafları başta canımı sıktı ama şimdi umrumda değil...kızlarımla mutlu huzurlu bi hayat istiyorum..

clearblue monitörü kullanıyorum.bugün ve yarın full gösterdi. demekki bu gece yarın yumurtlama günü.

teravettt kizz bombain saatini kurmaya:82: bakk hani ocak gibbi dusunuyodun
neyse bu mevsimde kalanlarin cogu erkek oluyo
akinti kasik vs durumlar nassil

:KK60::KK60::KK60:

bak buna cok guldm iste bende hic istemedim diger tarafa benzemesini cok sukur benzemedide
bi tek babasina benzesin benzerse demistim
insallahh oglumda tipki babasi gibi olur neyse fazla konusmiyim istemedin gul burnunda bitermis:KK9::KK9:

evet cok haklisin.. fazla düsünmemek lazim böyle seyleri :KK1::KK1::KK1::KK1: sonra ters teper falan mazallah... ben de öyle diyorum.. gözleri felan babasina benzesin diye.. ama tabi bilirsin bu isler keske siparisle olsa :KK9::KK9::KK9::KK9:

bacım baş dönmesi mide bulantısı yumurtlama belirtileri arasında var mı???:KK76:
bu saydığın belirtilere göre yumurtlama tayini yapılamaz bacım.
akıntıda değişiklik vs belirtiler 3-4 gün boyunca olabilir. yumurtlama anlamına gelmiyor. ben eminim ilişkiden sonraki günlşerde de akıntın olmuştur mesela.
ovulasyon tayini için lh piki en geçerli yöntem.başka bir şeye inanmayın.

yok yavrum o gebelik belirtilerini sormuss kizz:KK33:
dusunsene teravet 29 gunde regl olan bi adin 17. gun yumurtlarmi usletik kuruydum e ben nasil hamile kaldimmmmm

slm cnm sen dıyet takvıye kullanmısmıydın yaptıysan ne kadar zamandır yaptın ?senınde ıkı kızın var sanırsam ıns gonlundekıne kavusursun sende

bacım ben ilk bebeğimde hiçbişey bilmiyodum
ikinci bebeğimde sadece babychoice den takvim almıştım. başka hiçbir şey uygulamadım.

canım benim hoşgeldinnn ne güzel sende aramızdasın yine eskisi gibi ohhhh ne zevkli oluyor yazışmak , sabah akşam giriyorum ama maşallahh sayfalar akıp gidiyor yetişemiyorum arada okuyamadığım sayfalar da oluyor sanırsam:))

hadi gazannn mübarek olsun şimdiden teravat, allah kolaylık versin Y lere kuvvet hız güç versin bolluk versin :)
Cidden sen neler denedin, neler yaptın tam olarak? bu baktığım tarihler takvimler tutuyormu genelde herkesde?

ben yum çatladıktan 48 saat sonra hamiş kaldım, benim sağdaki yum 22 mm , soldaki 2 tane yumum 19 mm idi, doktor iğne verdi çatlatma iğnesi ,sağdaki çatlamak üzere şuan dedi soldakiler için verdi iğneyi ve 36 saat sonra ilişki önerdi, hamile kaldıktan sonra sordum ultrasonla bakarken hangisinden kalmışım dedim sağdakinden dedi yani benimki kısacası 48 saat sonra olmuş oluyor,yum çatladıktan 2 gün sonra yani

hoşgeldin aramıza inşallah seninde gönlündeki olur, ne güzel yeni değişik bilgilere hep açığız merak ettim doğrusu neler var bildiğin yöntemler takvimler varmı?

inşallah canım

inşallah allah sanada sağlıklı bir kız daha verir

aslında X ler baya dayanklı ve uzun ömürlü oluyorlar , ama yum zamanına belki denk gelmemiştir , sen nasıl hesapladın yum zamanını?

inşallah sende gönlündekine kavuşursun:)) hoşgeldin aramıza:))

orkidem sen yumdan 2 gün sonraki ilişki ilemi kızına hamile kaldın? Dr.Shetless methoduna göre % 95 yum dönemi ve sonrası erkek, öncesi kız oluyormuş, demek sen bu % 5 lik kısma giriyorsun:))

alemsin valla ilkimcim çok güldürdün beni valla :))

gulyhass vallaa tombilii ile sana hayranim hadi oglani buldum eyvallhh yapmadinizz
sefioruum sizi canlarrr

kiz ben o+12 gore hamile kaldim cnm bence ccunki nasil desem o zamanlar babaychoice zikkimi vardi ona uymak icin
ne zaman kalirsam diye denemistimm hicc umut yoktu ama kaldim
nasil olur deme
kaldimm valla kizim yanimdaaa:90:

efecaaannnnnnn nasilsin canimmm
bakin kizlarr efecanda tuyolarr kizi bebekken ogluna hamile kaldii
suan minicik cennet kokulu bi tosuncugu var:nazar:

gulyhas cım
sonunda karşılaştık
ege nasıl
kızınn nasıl oldu
iyileştilermi?
bende efeyi uyutum eşimle kızım markete girdi
hemen pc başına geldim:)))
1 saattir deli gibi yazıyorum:)

çocuklar iyi şimdi çok şükür, bir bakmışım akşma olmuş bir bakmışım sabah olmuş her saati dolu dolu yaşıyoruz ,bazen kendimden geçiyorum yorgunluktan:))diş çıkarıyoıruz yine bu aralar hiç uyumuyor benimki düzelir inşallahh , ohh send e kafanı dinle azıcık keyfine bak:))

ayy senle herşeyimiz aynı oğlanların isimleri bile uyumlu yaaaa:)) seviyorum seniiii :))

saol bitanem iyiyil cok sukur
canim yaaa kocam cookk isteksiz bu cinsiyet konusunda ben sen erkek olaymissin bosarmissin karini diyo bana
ama benimki oyle cahilce bi istek deil hani erkegi kizda ustun tutma olayi deil
bi kizim varr sukurler olsunnn dunyyalara deismemm
ama birde oglum olsa guzel olmaz mi canim yaaa kim istemez ki
su keciboynuzunu esine ne kadar zaman icirdin benimki icmez ama aglaya yakara icircemm

kız orkidem çok alemsin valla beni güldürüyorsun, ya sen neden herşeyi anlatıyorsun ki kocana, ben hiçbişey anlatmadım haberi yok valla, her şeyi yeni bebek için yaptığımız sanıyor erkek bebek için değilde, desem ooo herkese anlatır benle dalga geçerdi o yüzden demedim valla, doktora hep yalnız gittim o olmadan takip yaptırdım takvimleri onun haberri olmadan aldım, ilaçları bile ondan habersiz içtim:))

teravettt kizz bombain saatini kurmaya:82: bakk hani ocak gibbi dusunuyodun
neyse bu mevsimde kalanlarin cogu erkek oluyo
akinti kasik vs durumlar nassil

bacım yanlış anlama oldu sanırım. ben hazırlşık olsun diye vücudumu tanımaya yönelik inceliyorum. ocakta denemelere başlıcam

bacılar, bildiğiniz gibi ovulasyondan sonra ostrojen düşmeye başlar progesteron salgılanır. biraz önce ateşimi ölçtüm her zaman 36,9 çıkarken 37,2 çıktı. sanırım ovulasyon oldu ve progesteron ateşimi yükseltmeye başladı. Ancak bu şekilde yumurtlama saatini tahmin edebiliriz diye düşünüyorum.

X