Süper Anneler - 2011

mimozacımmmmmmmmmm
dolunay 13-14-15. günlermiş
maranki söyledi
haberiniz ola
bende efeye temel attığımız gece dışarda dolunay vardı bakmıştım çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama ben inanmamıştım ozamannnnnnn
çokta önemsemedim
şimdi sen yazınca etkisi olabilir belki diye düşündüm
ozaman bana jonas kız günü demişti
heveslenme demişti hiç unutmadım
ama şükür oğlumu kucağıma aldım:)

gurbetimmmmmmmm gerçektenmiiiiiiiiiiii
büyüyüncede devam edicekmi bu yaramazlıklar
aman TANRIMMMMMMMMMMMMM
markette yerde efeyi düşünemiyorum:))))))))

karabiberimmmmmmmm
hoş geldin kısssssssssss
çok özlemişim senide
sarı oğluş hala sarımııııı
yer teyzesi onu
maşallahhhhhh

canım ben seni hatırladım beni tanımışsındır belki
aramızda herşeyi deneyenlrde oldu ama sonuç istenilen gibi olmadı
ben hep bir sebebi olduğunu düşünüyorum
eminim 2. prensesin bu hayatta babasına ve sana çokkkk destek olucak
yaşını bilmiyorum ama çalışıyosan ilerde belki düşünürsün
kısmetinde varsa sen istemeden bebeciğin karnına kazara konar:))))))
o yüzden keşkelerle kendini yeme
bir hayır vardır de geç
ALLAHIM seni ve meleklerini korusun
bu arada imalı konuşanlarmı bakıcak doğurduklarına
ayyyyyyyy gıcık oluyorum şu insanlara yaaaaaa
kadın hamile lohusa olucak
psikolojisi nasıl bozucaklarını bilemiyolarrrrrrrrrrrrr
boşver bu densizleride benim 1 kızım 1 oğlum var
ama hala 3. cüyü ne zaman yapıcan belki ikiz olur diyen var((((((
ısmarlama yaaaaaaaa
ben 2. bile sağlığımı risk ederek yaptım bunu bilmelerine rağmen bu soruyo soran lar var
sen evlatların ve eşinle mutlu olmana bak
öptüm canım

gulyhas cım
sonunda karşılaştık
ege nasıl
kızınn nasıl oldu
iyileştilermi?
bende efeyi uyutum eşimle kızım markete girdi
hemen pc başına geldim:)))
1 saattir deli gibi yazıyorum:)

evet canım mecburen benim bu yaramazla kimse başa çıkamıyor o dönemde bir rahasızlandı ya çok ben olmayınca olmazdı, ahh saol canım ilerde bakarız inşalllah 3 yıl sonra sosyolog olarak işe başlarım kendi işimi yaparım artık:))

canım bildiğim kadarı ile ve kendisinin dediği kadarı ile bişey denememiş beklemeden olmuş sanırım hamilelik

sen ne merak ediyorsan sor bizlere bak hemen hemen hepimiz erkek çocuk aşkıyla embriyo uzmanı olduk:)))

önemli olan sen yum gününü bul, bence muhakkak doktor kontrolünde takibinde ol birde doktorda önemli benimki çok iyiydi şanslıydım çok şükür herşey istediğim gibi gitti, çat iğnesi ol muhakkak derim , diyetini yap kırmızı et ve tuz incir kayısı hurma ye hergün 2-3 tane muz ye, cipro-antibiyotik, vagihenx -fitil , ve mantar hapı kullan hamile kalmadan önce muhakkak,erkek bebek duası varya nette yazar onu oku, namazını kıl duanı et başka bişeye takılma gerisi yoruyor insanı , acaba şumu bumu diye, ben bütün takvimleride denk getirdim dualarla olucak inşallahh ben inanıyorum kızlar

canımmmm nasılsın valla kaç zamandır aklımdasın arıyacağım seni, hatta ramazan çıksın görüşelim muhakkak çok özledim ayşem nasıl?

canim insallah kizini saglikla alirsin kucagina
bazen dusunuyormda kizim olsa ilkinki kadar uzulmem tadini bilmiyomusun megerse tabii cevre cok can SIKIYOR ama tinlamiycaksin
benimm hayalim 2 kiz bir erkek ama kizimin illaki bi abisi olsun insallah 2 numarada erkek istiyorum insallahh
ama su siralar rahata coook alistim hic yemiyo gozum soyle pek bi iyiyiz belkide bi kac sene daha ertelenebilir

clearblue testlerini veya hamilelik monitörünü kullan bence. ben monitör kullanıyorum.

terosss monitor almiycam cnm yaa esim cok kizdi bu kadar niye ustune dusuyosun diye:44:
donnaturk aldim clearblue gulen yuz aldim normal test cubuklari aldim adama gina geldi bunalmaya basladi
bi ikii takviye almistim gorunce bunlar ne at cope kullanmam ben dedi
bu takintima fenaa kiziyor ya bakalim insallah rabbim verirde esimde kurtulmus olur
fenami yaa mavis tulumlar icinde bbamyali bi bebekkk

HELENX canimmmm su siralar yogunum detayli okuyamiyorummm yoksa unuturmuyum kiz seni
esin sica bakiyomu cnm 3. bebek olayina ne zaman dusunuyosunn benim gibi bi rahata alistinmi caninn hicc istemezzzz

Son düzenleme:
canlar eczaneden herhangi br ovülasyon testi alsam önerirmisiniz acaba?
yoksa illa bi ovülasyon testi varmı güvenılır bildiğiniz.
karar verdım alıcam inş. böyle olmayacak zman geçiyor daha bulamadım yumurtldığım günü.

orkdm yaş kaç senın baktım göremedim senide uuzun zamazdır takıp edıyorum taaa geçen sene yazından beri diğer topikte süreklı okurdum takıp ederdım ama az katılırdım.burda bu sene beraber olmak varmış.diğer arkadslarda pek bilmez benı aa ben hepinizin sıkı takıpçisiydım

tombilu kizz sendeen alinnti yaptim kendime yazmis gibi oldummm yukardaki mesaj sanaa cnm

gelincikk clearblue alsan ama biraz pahali istemezsen normal ucuz olanlarida var yurtdisinda ldugum icin bi isim oneremiycem canim

canim ben 22 yasindayim super anneler net ortaminda ilk kez bu konuyu accip tartisan topikti ilk sitede buraydi sitenin dili olsada koonussa canimm
daha coookk mesajlarimizi sildirdik
bebisler dogdu herkes buyutmeye koyuldu birde babaychoicenin yetkilileri bizi sikayet edince kazen e mecburen kapatilmk zorunda kaldi topigimiz
tutmadigini soyleyince tasa tuttular bizi
neyse artik herkes biliyo zatenn

aaa çok gençmişsin sen daha maş. bende 29 yasındyım.evet o dönemlerde bende evımı tasıyordum o ara giremeyınce sızde olay olmuş hayırlısı olsun inş. bak yıne devam
tmm canım bugün yarın bı bakayım fazla para ödeyemem uygun olsun istiyorum.eylülde bulursam ekımde denemelere baslarım inş.

kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim

kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim

neden canım sen kız bebek istiyordun yumurtlamadan 3gün önce yapsana daha iyi olur dıye düşünüyorum.ama sorunun cvpını hiç bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…