- 3 Mayıs 2009
- 1.097
- 8
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
cnm cok saol.Allah seni ve senin guzellerini korusun!optum
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
eda da gelmis hosgeldin cnm valla eskiler geri geliyo bir bir bi gulnisa serdal kaldi selcansinda vardii o nerelerde bilen varmi
gulnisa ablama yazdim ama girmedi son bir haftadir girince yazar insallahh
mimosss kullandigin takviyeler mi bozdu dersin yum zamanini
teravetle konusmusstuk bu konuyu
o onermemisti yum zamanini sasirtiyo diye bide cok seffaf sivi salgiliyo bencede yaniltabilir o yuzden takviye kullanmiycam ben
canım nasılsın
sen ne zaman deniycen kısmetse
hadi sende bul pipiliyi oğlanlarımız çoğalsın inşallahhhhhhhh
evet selam herkese.
Bugun 13 agustos daha yumurtlama belirtilerim yok
muhtemelen 16-da yumurtliycam h
cok degil de 3 gun bol bol gerekenleri yapicam, oyle 3 ay felan bekleyemem
ins hayirlisi olsun
arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.
gulyas cım bende şaşırıyorum
bizmi tembeliz:)))))
3. kabus gibi geliyo şimdi
efeden sonra:))))))))))))
işten çıktın demek
olsun çocukların büyüyünce çalışırsın
zeki kızsın
daha iyi işler çıkar karşına inşallahhhhhhhhh
slm super anneler gunaydın .Efe_can ıns dedıgın gıbı olur cnm teste felan gerek kalmadan hamıs kalırız erkek evlatlarımıza .Gulhys canm arkasınız 1 yasında kızı olan sımdı hamıs sanırsam erkek massallah bıseyler denedımı cnm bılıyomusun?
Beni bilen... gulhas, gurbet, helen , tombili, berra.. Biliyordur zaten..
Bilmeyenler de iste 28 yasindayim 18aylik kiz bebisim var. İkinciye allah ne nasip ettiyse kabulum kul nasipten oteye gitmezmis..
Valla ramazan yata yata geciyor cok acikiyorum anlatamam. Burayi okuyorum ama yazacak hal yoktu.. Bunyem anca alisti kiza..
Ben de kizimda yaptiklarimi yazayim bikmeden yaptim tabi bunlari..
Esimle 6 aydir evliydik ilk defa on gun ayri kaldik kavustuk cok kavusmusuz hamile kaldim yasmin kullanmama ragmen. İki gun almadim sadece ilaci iki gun de saati sasirdiysam oluverdi bebis..
Ben baklagil asla yemem. Salata balik vb seyler dahil hic biseye limon sikmam.
Portakal suyu coook icerim portakalin kendini de her gun yerim. Taze fasulye yerim bol bol. Et severim yazarken yine canim cekti. Sut urunleri yogurt sutlu tatli cok yerim.
Adetten sonraki ikinci haftada sik iliski ile ve muhtemelen aksum uzeri iliskisiyle kaldim hamile.. Aksam uzeri es yorgun tabi.. İliskiden sonra sirt ustu yattim sag veya sol bilmiyordum o donem.
Birdaha bebik dusununce
Allaha tm kalbimle yakarcam
Duami ederim
Adadigim adaklarimi yaparim ve
Yum takibi cat ignesi yaptircam
Vaginal dus deniycem
Takviyeleri alcam esimede icircem eger
Yine bir minik cimcimem olursa rabbim saglikla nasip etsin butun ay tuh tuh vah vah yine mi kiz diyenlere inat o minigi ablasiyla beraber basima tac yapicam
Ay daha yazarim ama cooook acim. Bebis uyutayim rahat vermiyo deli kiz..
Opuyorum hepinizi
Yine yeni yeniden ne guzel birlikte olmak
Cinsel perhiz yapcaz
Alkali yapcam vajeni
arkadaşlar hepinize merhabalar...beni belki bir kaçınız tanır hepiniz tanımassınız..ama ben hepinizi tanıyorum ve topiği takip ediyorum 3 yaşında bir kızım var...12 gün sonra kısmetse bir kızım daha olucak..bende 2 kız annesi olucam...erkek bebek için bir sürü yüntem biliyordum ama hiç birini denemedim..bu hamiileliğimde 2 ilişki oldu reginin 11 ve 14. günlerinde... 13. gün olsaydı belki daha iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki erkek çocuk büyütmek....2. kızımın olacağını duyan çevremdekilerden imalı amalı çok laf işittim önceleri çok üzüldüm ama şimdi alıştım...eşimde başta çok üzüldü şimdii alışmış görünüyo...ama ne yalan söyleyeyim erkek çocuk anneside olmayı isterdim..3. çocuğu düşünmüyorum eşimde bende çalışıyoruz..bunlara zor bakarız zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin..bence bildiğiniz tüm yöntemleri deneyin içinizde keşke kalmasın.tekbir kuldan takdir Allah tan.benim içimde kaldı keşke deneseydim diyorum..neyse artık lafı fazla uzatmayayım..Allah gönlünüze göre versin.
clearblue testlerini veya hamilelik monitörünü kullan bence. ben monitör kullanıyorum.
hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz
eda da gelmis hosgeldin cnm valla eskiler geri geliyo bir bir bi gulnisa serdal kaldi selcansinda vardii o nerelerde bilen varmi
gulnisa ablama yazdim ama girmedi son bir haftadir girince yazar insallahh
mimosss kullandigin takviyeler mi bozdu dersin yum zamanini
teravetle konusmusstuk bu konuyu
o onermemisti yum zamanini sasirtiyo diye bide cok seffaf sivi salgiliyo bencede yaniltabilir o yuzden takviye kullanmiycam ben
canım nasılsın
sen ne zaman deniycen kısmetse
hadi sende bul pipiliyi oğlanlarımız çoğalsın inşallahhhhhhhh
saol bitanem iyiyil cok sukur
canim yaaa kocam cookk isteksiz bu cinsiyet konusunda ben sen erkek olaymissin bosarmissin karini diyo bana
ama benimki oyle cahilce bi istek deil hani erkegi kizda ustun tutma olayi deil
bi kizim varr sukurler olsunnn dunyyalara deismemm
ama birde oglum olsa guzel olmaz mi canim yaaa kim istemez ki
su keciboynuzunu esine ne kadar zaman icirdin benimki icmez ama aglaya yakara icircemm
orkdm yaş kaç senın baktım göremedim senide uuzun zamazdır takıp edıyorum taaa geçen sene yazından beri diğer topikte süreklı okurdum takıp ederdım ama az katılırdım.burda bu sene beraber olmak varmış.diğer arkadslarda pek bilmez benı aa ben hepinizin sıkı takıpçisiydım
kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim