Süper Anneler - 2011

ozaman bence skın buay riske atm derım diğer aya yumurtlama gününün 2 3 gün öncesinden sık ilişkiyle olursa daha iyi olur hem tutmazsa keske demezsın bende düşünüyorum kız bak 2 aydır beklemedeyım yumurtlama günümü bı türlü bulamadım buluncada hemen yapmıcam zaten bol bol süt içip diyete devam edıcem ekımde yaparım içim rahat olsun.sende biraz acele etmıyormusun sanki yınede sen bilirisn ama ...

Son düzenleme:

yok cnm yaşım geçiyor benim iki oğlum var

selam kizlarr nasilsiniz bende hamile kalmaya calisiyorm bu ay basladim bakalim hayirlisi,bende kiz bebek istiyorm.:))

kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim

o zaman hamile kalınacağını pek sanmıyorum ama....

kız bebek için yumurtlama zamanı çokta önemli değil yaaaaaaaaaa
adet başlangıcından 7-8-9 ve 10.günleri deneyin yeter bence
kız bebekler rahimde yzyn yaşayacağı için yumurta çatlayınca onlar orda hazırda bulunurkar zaten

ancakkkkkkkkkk siklusa bağlı bu süreler
yukarda yazdıklarım 28-29 siklusuna göre
az veya fazla olabn ona göre ayarlasınlar
akıntı başlamadan deneme yapılsın bence

nedense bana kız bebek daha kolay olur gibi geliyor
oysa hem kızım hem oğkum var ama oğlumda tarih aldığım için mi acaba erkek daha zor ggeliyor
3.erkek olursa kızı ben ayarlarım gibi gekiyor tabili evvel ALlah nasipse inşallahhhhhhhhhhhh

cennetgozlu ben varim oyle hammile kalan ve kizim oldu
normlde 29 gunde bi regl gorurum cokk duzenliydi o donem
ve ben yum madan 2 gun sonra hmile kldimm :))

turkiyem hosgeldin nm kac cocugun var senin

bernur sen yinemi tarih alicaksin canim
osman bey bu isle halaa ugrasiyo mu bi kadini ultrasona koymadan nasil anliyo tam zamanini :44:aslinda
seni beklemek gerekk sen kesin bakiyosun ama bi cok kiside tutmadigini bizzat geldi yazdi buraya
bideteravetin ona benzer yazilimi sonuclari ne oldu kact kaci tuttu
misal ezelce teravetten gun almisti kizi oldu
ekssik olan neydi acaba:44:

sana bişey diyimi canım
benim eşimde bana böyle kızardı
ama seni anlıyorum
cahillikle ne alakası var
insan elinde olmayanı hep merak eder ister
çok doğal
ama eminim senin oğlun olur:)))
eşi takmayanlar cinsiyete oğulları oluyo gibi:)))))
çevremdede hep öyle oldu
inşallah seninde maviş tulumlar içinde sağlıklı hayırlı bir pipilin olur:)))))
valla eşim 1 hafta içti
ama ben eşime cinsiyetten demedim
bizim bebek olmayınca eşim kendinden şüphe etti:)))))))
doktor sperm testi istedi sigara içki içiyo diye
bende dedim bu sperm kalitesini güçlenidiriyo birde ciğere iyi geliyo diye kandırdım:))))))))))))9
oda kuzu kuzu içti:)))))))))))))9
ama hakikattten nefesi açıldı hala bana der yap içeyim diye
ama benim işim bitti adamla oğlanı kaptım kendi yapsın içsin:))))))))))))))))))

soruma cevap veren yok heralde özeldenmi yazışıyorsunuz

valla canım 33 yaşıma girdim
kızım kazara oldu hamile kalmak ne demek anlamadım bile
erkek bebek isteyince öğrendim bu yumurtlama olayını
yoksa seve seve soruna cevap verirdim:)
sende bir prenses istiyosun heralde
inşallah gönlündeki olur canım

Daha önceki cinsiyet topiklerini takip ediyor fakat katılmıyordum,bu topiğinizdeki samimiyetiniz ve paylaşımcılığınız çok hoşuma gitti,beni de aranıza alır mısınız?Ben de çok araştırmacıyım bu konularda sizlere faydam olursa ne mutlu bana.Ben de 18 aylık bir kız bebek annesiyim,çalışıyorum devlet memuruyum ve ben de sizler gibi sağlıklı ve hayırlı ,ömürlü bir oğlumun olmasını çok istiyorum.Bu topiği açan arkadaşlara da teşekkür ederim,umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.

nası yanı erkek olsun dıye ne tarıhı aldınkı bızede sole yawww

öylemi diyorsun gerçekten ovülasyon testı almayayımmıki?
benım 28 çok nadırde 29 gün sürer ayyy bak gaza gelıyorum gibi

hoş geldin canım
bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah
tez zamanda ikizci bebişine (oğluşuna)kavuş inşallah

cnm cok sagol allah razı olsun soruyorum cnm sagolasın herseyını söledın zaten ıns bızde bunları dernerde kavusuruz oglumuza

slm kizlar benim oglum ve kizim var 3.bebegi dusunuyorum ve kiz olsun istiyorum bunun içinde ozel biseyde yapmiyorum insallah bir kizim daha olur Allahim herkesin gonlune gore versin.

hosgeldin anim ne demek tabiiki katilabilirsin ben seni taniyorum yani ara ara takipliyodum insallahh oglun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…