- 2 Mayıs 2011
- 244
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
neden canım sen kız bebek istiyordun yumurtlamadan 3gün önce yapsana daha iyi olur dıye düşünüyorum.ama sorunun cvpını hiç bılmıyorum
ozaman bence skın buay riske atm derım diğer aya yumurtlama gününün 2 3 gün öncesinden sık ilişkiyle olursa daha iyi olur hem tutmazsa keske demezsın bende düşünüyorum kız bak 2 aydır beklemedeyım yumurtlama günümü bı türlü bulamadım buluncada hemen yapmıcam zaten bol bol süt içip diyete devam edıcem ekımde yaparım içim rahat olsun.sende biraz acele etmıyormusun sanki yınede sen bilirisn ama ...
kızlar bir soru sorsam cevaplarmısınız.yumurtlamadan 3 gün sonra adet gününe kadar sık ilişkide hamile olan varmı.ben duymuştum ama ne kadar doğru acaba .cevaplarsanız sevinirim
ozaman bence skın buay riske atm derım diğer aya yumurtlama gününün 2 3 gün öncesinden sık ilişkiyle olursa daha iyi olur hem tutmazsa keske demezsın bende düşünüyorum kız bak 2 aydır beklemedeyım yumurtlama günümü bı türlü bulamadım buluncada hemen yapmıcam zaten bol bol süt içip diyete devam edıcem ekımde yaparım içim rahat olsun.sende biraz acele etmıyormusun sanki yınede sen bilirisn ama ...
o zaman hamile kalınacağını pek sanmıyorum ama....
kız bebek için yumurtlama zamanı çokta önemli değil yaaaaaaaaaa
adet başlangıcından 7-8-9 ve 10.günleri deneyin yeter bence
kız bebekler rahimde yzyn yaşayacağı için yumurta çatlayınca onlar orda hazırda bulunurkar zaten
ancakkkkkkkkkk siklusa bağlı bu süreler
yukarda yazdıklarım 28-29 siklusuna göre
az veya fazla olabn ona göre ayarlasınlar
akıntı başlamadan deneme yapılsın bence
nedense bana kız bebek daha kolay olur gibi geliyor
oysa hem kızım hem oğkum var ama oğlumda tarih aldığım için mi acaba erkek daha zor ggeliyor
3.erkek olursa kızı ben ayarlarım gibi gekiyor tabili evvel ALlah nasipse inşallahhhhhhhhhhhh
[
saol bitanem iyiyil cok sukur
canim yaaa kocam cookk isteksiz bu cinsiyet konusunda ben sen erkek olaymissin bosarmissin karini diyo bana
ama benimki oyle cahilce bi istek deil hani erkegi kizda ustun tutma olayi deil
bi kizim varr sukurler olsunnn dunyyalara deismemm
ama birde oglum olsa guzel olmaz mi canim yaaa kim istemez ki
su keciboynuzunu esine ne kadar zaman icirdin benimki icmez ama aglaya yakara icircemm
soruma cevap veren yok heralde özeldenmi yazışıyorsunuz
selam kizlarr nasilsiniz bende hamile kalmaya calisiyorm bu ay basladim bakalim hayirlisi,bende kiz bebek istiyorm.:))
kız bebekler rahimde yzyn yaşayacağı için yumurta çatlayınca onlar orda hazırda bulunurkar zaten
oysa hem kızım hem oğkum var ama oğlumda tarih aldığım için mi acaba erkek daha zor ggeliyor
3.erkek olursa kızı ben ayarlarım gibi gekiyor tabili evvel ALlah nasipse inşallahhhhhhhhhhhh
selam kizlarr nasilsiniz bende hamile kalmaya calisiyorm bu ay basladim bakalim hayirlisi,bende kiz bebek istiyorm.:))
Daha önceki cinsiyet topiklerini takip ediyor fakat katılmıyordum,bu topiğinizdeki samimiyetiniz ve paylaşımcılığınız çok hoşuma gitti,beni de aranıza alır mısınız?Ben de çok araştırmacıyım bu konularda sizlere faydam olursa ne mutlu bana.Ben de 18 aylık bir kız bebek annesiyim,çalışıyorum devlet memuruyum ve ben de sizler gibi sağlıklı ve hayırlı ,ömürlü bir oğlumun olmasını çok istiyorum.Bu topiği açan arkadaşlara da teşekkür ederim,umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.
cnm cok sagol allah razı olsun soruyorum cnm sagolasın herseyını söledın zaten ıns bızde bunları dernerde kavusuruz oglumuzaevet canım mecburen benim bu yaramazla kimse başa çıkamıyor o dönemde bir rahasızlandı ya çok ben olmayınca olmazdı, ahh saol canım ilerde bakarız inşalllah 3 yıl sonra sosyolog olarak işe başlarım kendi işimi yaparım artık:))
canım bildiğim kadarı ile ve kendisinin dediği kadarı ile bişey denememiş beklemeden olmuş sanırım hamilelik
sen ne merak ediyorsan sor bizlere bak hemen hemen hepimiz erkek çocuk aşkıyla embriyo uzmanı olduk:)))
önemli olan sen yum gününü bul, bence muhakkak doktor kontrolünde takibinde ol birde doktorda önemli benimki çok iyiydi şanslıydım çok şükür herşey istediğim gibi gitti, çat iğnesi ol muhakkak derim , diyetini yap kırmızı et ve tuz incir kayısı hurma ye hergün 2-3 tane muz ye, cipro-antibiyotik, vagihenx -fitil , ve mantar hapı kullan hamile kalmadan önce muhakkak,erkek bebek duası varya nette yazar onu oku, namazını kıl duanı et başka bişeye takılma gerisi yoruyor insanı , acaba şumu bumu diye, ben bütün takvimleride denk getirdim dualarla olucak inşallahh ben inanıyorum kızlar
Daha önceki cinsiyet topiklerini takip ediyor fakat katılmıyordum,bu topiğinizdeki samimiyetiniz ve paylaşımcılığınız çok hoşuma gitti,beni de aranıza alır mısınız?Ben de çok araştırmacıyım bu konularda sizlere faydam olursa ne mutlu bana.Ben de 18 aylık bir kız bebek annesiyim,çalışıyorum devlet memuruyum ve ben de sizler gibi sağlıklı ve hayırlı ,ömürlü bir oğlumun olmasını çok istiyorum.Bu topiği açan arkadaşlara da teşekkür ederim,umarım çok güzel paylaşımlarımız olur.