-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.161
Tsk ederim bilgiler icin bende oraya diilde ozel baska hastaneye gittim malesef yumurta tembelligi vu pko teshisi koydu dr ilac ve fitil verdi onu kullanmaya basladim:-(rabbim isterde hersekilde oluyor su an yumurta takibi yapıyor dr bakalim sonuc ne cikacak :-(( inss hayirlj haberler alirim mutlu hafta sonlari dilerim herkese saglikla kalinSlm canim benimde bi kizim var erkek bebek icin alti aydir ov testi kullanarak hamile kalmaya calisiyorum ama hala bebek gelmedi bu ay dr gitmeyi dusunuyorum istanbulda yasiyirum bu dr muayenehanesi mi var hastanede mi sen gittin mi sonuc ne bi ayrintili bilgi verirsen sana minnettar olir dua ederim
Slm dorti hamileymisin gozun aydın.eskilerden kimse yok baska sanırımGel tabi canım. Ben burdayım. Özletme kendını
Bana özelden mesaj at canım. Facebokdan gruba alayım seni. Önce arkadas olmamız gerekıyor facedeSlm dorti hamileymisin gozun aydın.eskilerden kimse yok baska sanırım
Tamam canim soylerim ben bakar burayaGijnij cnm bana mesaj aticakdin hala bekliyorum arkadaslar faceden solermisiniz gijnij buraya baksin bi:)
@gijnijGijnij cnm bana mesaj aticakdin hala bekliyorum arkadaslar faceden solermisiniz gijnij buraya baksin bi:)
Eskiler hepsi facede canim orda toplandik @gijnij ugrar buraya mutlaka ekler sizideSlm dorti hamileymisin gozun aydın.eskilerden kimse yok baska sanırım
Kız bebeği tutturabildiniz miselam kizlarr nasilsiniz bende hamile kalmaya calisiyorm bu ay basladim bakalim hayirlisi,bende kiz bebek istiyorm.:))
Hamile kaldınZmı neyiniz olucakDuaglariniza benide alin.rabbim saglikli hayirli bir oglanda bana nasip etsin insallah.3 aydir deniyorum.bu ay tam yumurtlama gunumde iliski ve birgun ara verip tekrar yapicam.hic akintim yok.iki kasigimda fena agriyo.ben adet zamani bile boyle sanci cekmem.nedir nedendir.hic sansim varmi sizce.
Merhaba at kestanesınden sonuc aldınız mıkızlar varikosele karşı at kestanesi tblti keşfettim.benim adam ne muayene oluyo ne ameliyat.ben de araştırma yaptım at kestanesi hapı buldum gnc den aescin li.100 tb var içinde.tkip ettim netten,varikosel ameliyatı sonrası hep oğlu olmuş kızların.bence denmeye değer.4 ay kadar sonra mesafe kaydedip varikoseli 1.dereceye inenler veya kaybolanlar var.akşam bütün arsızlığımla muayene yaptım adamanapayım gitmiyo dr a sol tarafında var.sizde dua edin kızlar muvaffak olayım bu davada.
.
Rüyada alyans görmek kız çocuğudur kızınız oldumu acaba ben hala mesajları okuyorum da inşallah gonlunuzdekini kucakladınızbilge bende alyans gördüm rüyamda geçen gün ne demek sence tabir edermisin?
bunları nezaman ve ne kadar icilmesi gerekiyor 3 ay falanmi acabacanlar
kizilcik serbeti kizilcik suyu kizilcik tableti ne varsa hangisini bulursaniz bundan icin bollbolll
olabildigince sut tuketin yogurt peynir
sekerli sutlu tatlilar yiyin
sutlu kahve
magnezyum kalsiyum tableti alin kendinize ve esinize
booolll maydonoz tuketinn bunu cok tuketin
boll yesil salata marull ozellikle
inanilmazz kalsiyum var icinde
ve ispananakk
tavuk eti bol balik yiyin
iceceklerden kola asitli icecekleri icebilirsiniz ac karna elma sirkesi icin ama ac karna
peki bu elma sirkesi nezaman içilmeye başlanılacak ve ne kadar icilcek acabacanim elma sirkesi ac karna icilirse kiz
ogle yemeginden sonra icilirse erkek bebek ne ilgisi var derseniz
sabah ac karna icildiginde kan sekerini dusuruyor
bu arada kahve turk kahvesimi olucak nescafe mi anlamadim
merhaba benim erkek ikizlerim var kız çocuğu cok istiyorum adet tarihim 5 mayısta oldum yardimci olursaniz sevinirimkız bebek isteyen arkadaşlarım
aslında sizin işiniz daha kolay bence....
çok fazla bişey denemnize gerek yok bence
zamanlama çok önemli
yumurtlama gününden ve öncesinden sakının yeter
illaki yumurtlamayı tespit etmenize gerek yok bence
kız spermler anne rahminde uzun yaşıyabiliyorlar
7 güne kadar diye okumuştum birçok yerde
gelincik ve cennetgozlu
bana adet tarihlerinizi verebilirmisiniz
eğer biliyorsanız birkaç ay bilgisini yazarsanız
merhaba benim erkek ikizlerim var kız çocuğu cok istiyorum adet tarihim 5 mayısta oldum yardimci olursaniz sevinirim