Süper Anneler - 2011

Ben ilk kızıma sık ilişkiyle,ikinci kızıma 15.gün tek ilişkiyle,üçüncü kızıma da 15.gün tek ilişkiyle,oğluma da 9. gün tek ilişkiyle hamile kaldım.oğlumda ilişkiden 36 saat sonra müthiş kasık ağrısı oldu ve ağrı kesici içtim.

Allah bağışlasın canim Rabbim evlatlarini hayırlı eylesin

Kızlar, adetin 12 ve 13. Günü yumurtlama gördüm. 13. Günü akşam 20.00 gibi yumurtalıklarım çok ağrıdı. Yürüyemedim bile. Saat 23.35 gibi yine test yaptım. T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı. Başka testim kalmadığı için silikleşmeyi kontrol edemedim. O gece 00.00 gibi ve 04.00 gibi ilişki oldu. Ne zaman silikleşti bilemiyorum. Sizce cinsiyeti ne olur? Lütfen çok meraknediyorum.

Teoriye göre erkek olur

R rana20

Merhaba Allah bağışlasın evlatlarinizi yumurtlama gününde mi kaldiniz oğlunuza uyguladiginiz diyet yada yontem falan varmıydı

Merhabalar canım Rabb'im herşeyin hayırlısını versin en başta bir kızım var şimdi birde hayırlı bir erkek evladım olsun istiyorum ovulasyon testine başladım hafiften belirgin olmaya başladı t çizgisi bana Bilgi verebilir misin başka neler yapabilirim

Süper anneler 2021 topigimiz var orda erkek bebek icin orayai takip edebilirsiniz

Merhaba banada yardımcı olur musunuz acaba ayrıntılı şeyler konusunda

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı

Okuduklarım erkek bebek için. Acaba kiz bebek için neler yapabiliriz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…