Süper Anneler - 2011

29 günde oluyor 5 bazen 6 gün suruyor
14.gün yum zamanı dersek.örnekli anlatayım.kız bebek için:

02.06 adet başlangıcı
07.06 adet bitişi
08.06 ilişki olmayacak (neden ilişki yok adet bitimi içeride atık yum olma olasılığından dolayı yok.atık yum döllenirse erkek olasılığı yüksek derler)

(2-9 Haziran arası eşiniz dolu olmasın yani spermler elenmeli)

09.06 akşam iki kez ilişki yada bir saat ara ile (duruma göre ilişki olmayadabilir tercih size kalmış.adet bitimi sonrası 2 günü es geçedebilirsiniz)
10.06 akşam iki kez ilişki yada bir saat ara ile
11.06 akşam iki kez ilişki yada bir saat ara ile
12.06 akşam iki kez ilişki yada bir saat ara ile
13.06 akşam iki kez ilişki yada bir saat ara ile
14.06 ilişki yok
15.06 yum zamanı

Yumurtlamadan 2-3 gün öncesi son ilişki olmalı.sık ilişki olmalı çünkü y (erkek) spermi elenmeli ki kızlar yarısı kazansın

İlişki yüzelsel olmalı yani vajina kenarına boşalma olacak.ilişki öncesi 1 litre suya bir temenni kaşığı beyaz sirke ile eşler taheretlenmeli yapabilirseniz şırınga ile vajinadan içeri yollayın.(sirke asidikleştirdiği için kız spermi asidik ortamı sever.-erkek bazik ortamı sever)

Kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenme olsun.süt ve süt ürünleri,marul ıspanak gibi yiyecekler..

En önemlisi bolca dua
Meryem süresi ve al-i İmran 36.ayeti

Sormak istediğiniz varsa alabilirim.

yumurtalamaya 3.4 gun kala yapilcak diye duymuştum birde bu sekilde olursa erkek sipermler dollenebilirmi acaba...
Hangi spermlerin döllenecrğini allah bilir.deneyen arkadaşlar ve kızı tutturmalar bu şekilde yaptı ama siz 3-4 gün öncesinden bırakabilirsiniz tutmazsa bir sonraki ay 2-3 gün kala bırakın

Merhaba benim de bioritim e bakabilir misiniz lütfen son satım 3 mayıs 2019 doğum tarihim 5 aralık 1985 mayıs ayının ritmine galiba hamileyim hangi günler erkek onu bilmek istiyorum değilsem diğer aylara da bakabilir misiniz lütfen

Arkadaşlar birde böyle birşey var bende tuttu 3 kızım da babanın kız senesinde olmuş bu hamileligim de eşimin erkek yaşında denk geldi bilerek yapmadım ama denk geldi bi tesadüf mü bilmiyorum ama cinsiyeti çok merak ediyorum sizlerde bi bakın tarihlerinize ne çıkacak sonuc

Birde böyle birşey var bu da babanın yaşıylaalakalı bizde bu da tuttu eşim hep kız yaşlarındaymış biz bebeleri isteyince

Ben adetten çıktım ertesi sabah teste başladım ilk testim çok koyu çıktı, eşim işte idi öğlen testi tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı galiba o zaman çatlamış, eşim işten akşam saat 9 gibi geldi ilk ilşki o zaman oldu. Gebelik tutarmı sizce

Canim Allah evlatlarini sana bagaslasin ins.
Yumurtlama gunu derken test mi kullandin. Eger kullandiysan test pikken mi oldu yoksa catlayinca mi? Cevaplarsa sevinirim
Sağol canım amin. İlk oğlumda test yapmadım ama yumurtlama günü olduğuna emindim çünkü hem çok düzenli adet oluyorum hemde ağrım çok okuyor yum zamanı testsix de anlıyorum . İkincide ovülasyon testi yaptım hem pikken ilişki oldu hemde silikleştiğinde zaten aynı gün çatladı yumurtam.

Anladim canim cok tesekkurederim cvp verdigin icin.
Benim 3 kizim var bende erkek bebek istiyorum Allah in izniyle. Bu yuzden arastirma yapiyorum.

Anladim canim cok tesekkurederim cvp verdigin icin.
Benim 3 kizim var bende erkek bebek istiyorum Allah in izniyle. Bu yuzden arastirma yapiyorum.
Rica ederim canım allahım sanada hYırlısı ile bit erkek evlat nasip etsin inşallah. Bende bir kızım olsun çok istiyorum ama neler yapılır henüz bilmiyorum . Senin kıxlar planlımıydı acaba testle mi oldular. Yada hatırlıyormusun sen ilişki zamanlamalarını.

Amin canim Allah razi olsun.
Yok canim test kullanmadim hic takip falanda yapmadim. Daha dogrusu haberim yoktu boyle seylerden. Rast gele yaptik.
Rabbim sanada hayirli kiz evlat versin ins. Her iki meyvenin tadi nasip olsun. Ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…