- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.881
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla inşallahIns cnm sorucam gittigimde... Artik kesinlesir zaten hersey nasipse... Allah gönlüme göre verir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla inşallahIns cnm sorucam gittigimde... Artik kesinlesir zaten hersey nasipse... Allah gönlüme göre verir inşallah
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Evet hic belli degilmiş seninkide:)Amin cnm benim bak buda benim 8 haftalik resmim
evet benim dortim çok kötü grip oldum bir soru sordum kayboldum izmir arkadaşı sordum bebeğinin cinsiyeti ne acaba diye sagolsun arkadaşlar cevap yazmışlar yeni gördüm arada okuyorum burdaki arkadaşlarıkızlar cevap yazarsanız sevinirim
Kız sen neredesın nereye kayboldun. Kızın nasıl kac yasına gırdı. Nıye kayboldunevet benim dortim çok kötü grip oldum bir soru sordum kayboldum izmir arkadaşı sordum bebeğinin cinsiyeti ne acaba diye sagolsun arkadaşlar cevap yazmışlar yeni gördüm arada okuyorum burdaki arkadaşları
ikinizinde yolk kesesi bebeğin solunda. bakalım ikinizinkinin cinsiyeti aynı mı olacak?Amin cnm benim bak buda benim 8 haftalik resmim
Benimkiyle aynı diyorsun dimi canım bakalım ne olucak bilmiyorum hep icimden erkek geciyordu ama nedense bu aralar belkide kızdır diye kendimi heveslendiriyorumikinizinde yolk kesesi bebeğin solunda. bakalım ikinizinkinin cinsiyeti aynı mı olacak?
evet canım ikinizinki aynı mı çok merak ediyorum. sen yöntem denemiş miydin canım? ben de bu ay çalışma var bakalım. ama adetimin 21. günü oldu. sanırım tutmaz ovulasyonu kaçırdık.Benimkiyle aynı diyorsun dimi canım bakalım ne olucak bilmiyorum hep icimden erkek geciyordu ama nedense bu aralar belkide kızdır diye kendimi heveslendiriyorum
Canım 2ay yumurtlama öncesi denedim tutmadı sonra bıraktım gün asırı bazen hergün iliski oldu yumurtlama günümüde bilmiyorum artık kısmette ne varsa onu görücez zaten yòntemleri deneyip 3.oglu olan arkadaşımızıda görünce bıraktım denemeyi hepten bu yöntemler dogru degil buna karar verdim.evet canım ikinizinki aynı mı çok merak ediyorum. sen yöntem denemiş miydin canım? ben de bu ay çalışma var bakalım. ama adetimin 21. günü oldu. sanırım tutmaz ovulasyonu kaçırdık.
ikinizinde yolk kesesi bebeğin solunda. bakalım ikinizinkinin cinsiyeti aynı mı olacak?
evet canım ikinizinki aynı mı çok merak ediyorum. sen yöntem denemiş miydin canım? ben de bu ay çalışma var bakalım. ama adetimin 21. günü oldu. sanırım tutmaz ovulasyonu kaçırdık.
Kızlar bence ikinizin de kız . Öyle hissediyorum. Ben bugün keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 6 haftalığız henüz. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini. Sağlıkla kucağımıza alalım.
Maşallah canım gözün aydın inşallah hislerin doğru çıkar canım hayırlısıKızlar bence ikinizin de kız . Öyle hissediyorum. Ben bugün keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 6 haftalığız henüz. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini. Sağlıkla kucağımıza alalım.
aynen öyle bende yöntemlere inanmıyorum. zaten yabancı bi sitede x kromozomlu spermler ile y kromozomlu spermler arasında hız kalite vs farkının olmadığına dair çalışma yapmışlardı. linkini bulursam paylaşayım. ama yine de insan işte vaktiyle böyle gözlem yapılmış olması da kafa karıştırıyor. bu yöntemlere göre ovulasyon gününü kaçırdım. erkek bebek için şansımı kaybettim sanki. çin takvimi de kız diyor. erkek istiyorum ben amaCanım 2ay yumurtlama öncesi denedim tutmadı sonra bıraktım gün asırı bazen hergün iliski oldu yumurtlama günümüde bilmiyorum artık kısmette ne varsa onu görücez zaten yòntemleri deneyip 3.oglu olan arkadaşımızıda görünce bıraktım denemeyi hepten bu yöntemler dogru degil buna karar verdim.
benim 7-8-9 haftalık usg m yok canım ya kaybetmişim. o yüzden yolk kesesi nerdeydi bilmiyorum. ben de çok merak ediyorum vaktiyle ramzi teorisine çok kafayı takmıştımYolk kesesi solda olunca erkek mi oluyo cnm... Senin nerdeydi kızında
aynen öyle bende yöntemlere inanmıyorum. zaten yabancı bi sitede x kromozomlu spermler ile y kromozomlu spermler arasında hız kalite vs farkının olmadığına dair çalışma yapmışlardı. linkini bulursam paylaşayım. ama yine de insan işte vaktiyle böyle gözlem yapılmış olması da kafa karıştırıyor. bu yöntemlere göre ovulasyon gününü kaçırdım. erkek bebek için şansımı kaybettim sanki. çin takvimi de kız diyor. erkek istiyorum ben ama
canım kesin erkek mi dedi peki? haftası erken belki de yanlış görmüştür canım ya.Cin takvimine rus takvimine takilma cnm bende hepsi kiz gosteriodu ama dr erkek dedi
Insallah gönlüne göre olur canımaynen öyle bende yöntemlere inanmıyorum. zaten yabancı bi sitede x kromozomlu spermler ile y kromozomlu spermler arasında hız kalite vs farkının olmadığına dair çalışma yapmışlardı. linkini bulursam paylaşayım. ama yine de insan işte vaktiyle böyle gözlem yapılmış olması da kafa karıştırıyor. bu yöntemlere göre ovulasyon gününü kaçırdım. erkek bebek için şansımı kaybettim sanki. çin takvimi de kız diyor. erkek istiyorum ben ama