Süper Anneler - 2011

Eklentiler

• P_20160116_142944.jpg
    P_20160116_142944.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 84
evet benim dortim çok kötü grip oldum bir soru sordum kayboldum izmir arkadaşı sordum bebeğinin cinsiyeti ne acaba diye sagolsun arkadaşlar cevap yazmışlar yeni gördüm arada okuyorum burdaki arkadaşları
Kız sen neredesın nereye kayboldun. Kızın nasıl kac yasına gırdı. Nıye kayboldun

Benimkiyle aynı diyorsun dimi canım bakalım ne olucak bilmiyorum hep icimden erkek geciyordu ama nedense bu aralar belkide kızdır diye kendimi heveslendiriyorum
evet canım ikinizinki aynı mı çok merak ediyorum. sen yöntem denemiş miydin canım? ben de bu ay çalışma var bakalım. ama adetimin 21. günü oldu. sanırım tutmaz ovulasyonu kaçırdık.

evet canım ikinizinki aynı mı çok merak ediyorum. sen yöntem denemiş miydin canım? ben de bu ay çalışma var bakalım. ama adetimin 21. günü oldu. sanırım tutmaz ovulasyonu kaçırdık.
Canım 2ay yumurtlama öncesi denedim tutmadı sonra bıraktım gün asırı bazen hergün iliski oldu yumurtlama günümüde bilmiyorum artık kısmette ne varsa onu görücez zaten yòntemleri deneyip 3.oglu olan arkadaşımızıda görünce bıraktım denemeyi hepten bu yöntemler dogru degil buna karar verdim.

Belli. Olmaz. Cnm. Allah gonlune gore versin

Kızlar bence ikinizin de kız . Öyle hissediyorum. Ben bugün keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 6 haftalığız henüz. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini. Sağlıkla kucağımıza alalım.

Kızlar bence ikinizin de kız . Öyle hissediyorum. Ben bugün keseyi ve kalp atışlarını gördüm. 6 haftalığız henüz. Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini. Sağlıkla kucağımıza alalım.

Ins cnm benim bana 12 haftada büyük ihtimal erkek dedi dr... Haftaya gidicem devlete bakalim o ne dicek 15 kusur olucam artık kesinlesir herhalde...
Seninde gozun aydin cnm allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Senin 2 oglanmi vardi

Maşallah canım gözün aydın inşallah hislerin doğru çıkar canım hayırlısı

Canım 2ay yumurtlama öncesi denedim tutmadı sonra bıraktım gün asırı bazen hergün iliski oldu yumurtlama günümüde bilmiyorum artık kısmette ne varsa onu görücez zaten yòntemleri deneyip 3.oglu olan arkadaşımızıda görünce bıraktım denemeyi hepten bu yöntemler dogru degil buna karar verdim.
aynen öyle bende yöntemlere inanmıyorum. zaten yabancı bi sitede x kromozomlu spermler ile y kromozomlu spermler arasında hız kalite vs farkının olmadığına dair çalışma yapmışlardı. linkini bulursam paylaşayım. ama yine de insan işte vaktiyle böyle gözlem yapılmış olması da kafa karıştırıyor. bu yöntemlere göre ovulasyon gününü kaçırdım. erkek bebek için şansımı kaybettim sanki. çin takvimi de kız diyor. erkek istiyorum ben ama :KK43:

aynen öyle bende yöntemlere inanmıyorum. zaten yabancı bi sitede x kromozomlu spermler ile y kromozomlu spermler arasında hız kalite vs farkının olmadığına dair çalışma yapmışlardı. linkini bulursam paylaşayım. ama yine de insan işte vaktiyle böyle gözlem yapılmış olması da kafa karıştırıyor. bu yöntemlere göre ovulasyon gününü kaçırdım. erkek bebek için şansımı kaybettim sanki. çin takvimi de kız diyor. erkek istiyorum ben ama :KK43:

Cin takvimine rus takvimine takilma cnm bende hepsi kiz gosteriodu ama dr erkek dedi :KK43:

bu usg ler ilk 12 haftaya kadarki görüntüler. yolk kesesini göremiyorum ne yazık ki.

Eklentiler

• 20160212_102059.jpg
    20160212_102059.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 20160212_102125.jpg
    20160212_102125.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20160212_102145.jpg
    20160212_102145.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20160212_102156.jpg
    20160212_102156.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 56
Insallah gönlüne göre olur canım

X