- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.861
Yaştan dolayı yumurtalıkların da tembellik olmuş önce onu ilaçla tedavi ettilerNeden sıkıntı vardıki. Hastamıydı yoksa yasdan dolayımı sıkıntı dedıler
Sanırım bendede oyle birsey var. Cunku aylardır korunmuyoruz. Ama olmuyor. Demekki benım yumurtalardada tembellık azalma gıbı bişey var. Ben doktora çocuk düşüncesıyle gıtmedım. Oyuzden hiç sormadım nıye olmuyor dıye. Ama bazı doktorlar hevesımı kacırdı zaten. Yok tansıyon oluyormuş yok şeker oluyormuş. Bazısıda bişey olmaz dıyorYaştan dolayı yumurtalıkların da tembellik olmuş önce onu ilaçla tedavi ettiler
Yaş ilerledikçe yumurtalarda azalma ve yumurtalıklarda tembellik oluyor takip ettiğim kadarıyla 39 yaşındaydın bence doktorların söylediğine aldırma şu an herhangi bir sağlık problemin yoksa düşünebilirsin sağlığın iyiyse hamileyken bozulacak diye bir şey yok hatta bir tane komşumuz 40 yaşında doğum yaptı gayet iyilerdi doktora çocuk istediğini söyle ona göre erkenden vitamin falan kullanmaya başlarsın sıkıntı çıkmaz inşallah Allah'ın izniyleSanırım bendede oyle birsey var. Cunku aylardır korunmuyoruz. Ama olmuyor. Demekki benım yumurtalardada tembellık azalma gıbı bişey var. Ben doktora çocuk düşüncesıyle gıtmedım. Oyuzden hiç sormadım nıye olmuyor dıye. Ama bazı doktorlar hevesımı kacırdı zaten. Yok tansıyon oluyormuş yok şeker oluyormuş. Bazısıda bişey olmaz dıyor
Benım 3. Olacsk canım eger hamıle kalabılırsem. Kızım çok istıyor kardes. Bırde benım ıkıdıde sezeryan. Normal doğumu korkudan yapamadımYaş ilerledikçe yumurtalarda azalma ve yumurtalıklarda tembellik oluyor takip ettiğim kadarıyla 39 yaşındaydın bence doktorların söylediğine aldırma şu an herhangi bir sağlık problemin yoksa düşünebilirsin sağlığın iyiyse hamileyken bozulacak diye bir şey yok hatta bir tane komşumuz 40 yaşında doğum yaptı gayet iyilerdi doktora çocuk istediğini söyle ona göre erkenden vitamin falan kullanmaya başlarsın sıkıntı çıkmaz inşallah Allah'ın izniyle
İnşallah senin için hayırlıysa olsun benim de 2 kızım var büyük olan bir tane de erkek kardeşim olsun diyor çok istiyor hatta isim bile koydu gelen Allahtan o yüzden kafam karışık erkek olmazsa üzülebilir o kadar çok istiyor yani kararsızımBenım 3. Olacsk canım eger hamıle kalabılırsem. Kızım çok istıyor kardes. Bırde benım ıkıdıde sezeryan. Normal doğumu korkudan yapamadım
Ovulasyon testı kullandınmı hiçİnşallah senin için hayırlıysa olsun benim de 2 kızım var büyük olan bir tane de erkek kardeşim olsun diyor çok istiyor hatta isim bile koydu gelen Allahtan o yüzden kafam karışık erkek olmazsa üzülebilir o kadar çok istiyor yani kararsızım
Hiç kullanmadım eğer kafa karışıklığım giderse senin dediğin gibi ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum 2 kızımda sık ilişki ve ovülasyon öncesi oldu bakalım Allahtan hayırlısıOvulasyon testı kullandınmı hiç
3.çocuğunun da kız olacağını yazmışti arkadaş.kızlar cevap yazarsanız sevinirim
Eger facen varsa bızım gruba gel. Orda ovuladyon testlerıne yorum yapılıyorHiç kullanmadım eğer kafa karışıklığım giderse senin dediğin gibi ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum 2 kızımda sık ilişki ve ovülasyon öncesi oldu bakalım Allahtan hayırlısı
Face yok malesef eşim biraz kıskanç tiplerden artık ben burda sorarım birilerine saolsunlar sürekli cvp veren birilerini bulabiliyorum çok sevdim burayıEger facen varsa bızım gruba gel. Orda ovuladyon testlerıne yorum yapılıyor
zinedila ne yaptın canım devletten randevu aldımmı?
Bende bugun gittim doktora 8+5 olmusuz 2hafta sonraya 2li tarama icin cagirdi her sey yolunda cok sukur bulantilarim artti fazla bisey yiyemiyorum hersey herkes kokuyor doktor hap verdiEvet cnm 18 inde nasipse. Sen naptin
Bende bugun gittim doktora 8+5 olmusuz 2hafta sonraya 2li tarama icin cagirdi her sey yolunda cok sukur bulantilarim artti fazla bisey yiyemiyorum hersey herkes kokuyor doktor hap verdi
Sevindim cnm benim hala gecmedi bulantilar hala dogru duzgun bisi yiyemiyorumresim verdimi
Hadi bakalım 8gün sonra cinsiyet le ilgili bisey söylerler çok heyecanlıSevindim cnm benim hala gecmedi bulantilar hala dogru duzgun bisi yiyemiyorumresim verdimi
Hadi bakalım 8gün sonra cinsiyet le ilgili bisey söylerler çok heyecanlı
Ins cnm sorucam gittigimde... Artik kesinlesir zaten hersey nasipse... Allah gönlüme göre verir inşallah
Aynen canım ya hic bir seye benzemiyor bir anda nasıl büyüyorlar 2hafta sonra belli olur her yeriMasallah benim 8 haftalik resmime cok benzio... Hiçbir seye benzemiyolar demi suan sonra bi gidiosun eller ayaklar :)