Süper Anneler - 2011

Yaştan dolayı yumurtalıkların da tembellik olmuş önce onu ilaçla tedavi ettiler
Sanırım bendede oyle birsey var. Cunku aylardır korunmuyoruz. Ama olmuyor. Demekki benım yumurtalardada tembellık azalma gıbı bişey var. Ben doktora çocuk düşüncesıyle gıtmedım. Oyuzden hiç sormadım nıye olmuyor dıye. Ama bazı doktorlar hevesımı kacırdı zaten. Yok tansıyon oluyormuş yok şeker oluyormuş. Bazısıda bişey olmaz dıyor

Yaş ilerledikçe yumurtalarda azalma ve yumurtalıklarda tembellik oluyor takip ettiğim kadarıyla 39 yaşındaydın bence doktorların söylediğine aldırma şu an herhangi bir sağlık problemin yoksa düşünebilirsin sağlığın iyiyse hamileyken bozulacak diye bir şey yok hatta bir tane komşumuz 40 yaşında doğum yaptı gayet iyilerdi doktora çocuk istediğini söyle ona göre erkenden vitamin falan kullanmaya başlarsın sıkıntı çıkmaz inşallah Allah'ın izniyle

Benım 3. Olacsk canım eger hamıle kalabılırsem. Kızım çok istıyor kardes. Bırde benım ıkıdıde sezeryan. Normal doğumu korkudan yapamadım

Ben de erkek olsun istiyorum ama Allah'ın takdiri ne olacağını bilmediğim için cesaret edemiyorum buradakilere bakıyorum yöntemleri deneyenlerin kızları ya da oğulları olmuş yarı yarıya yani o yüzden bilemiyorum

Benım 3. Olacsk canım eger hamıle kalabılırsem. Kızım çok istıyor kardes. Bırde benım ıkıdıde sezeryan. Normal doğumu korkudan yapamadım
İnşallah senin için hayırlıysa olsun benim de 2 kızım var büyük olan bir tane de erkek kardeşim olsun diyor çok istiyor hatta isim bile koydu gelen Allahtan o yüzden kafam karışık erkek olmazsa üzülebilir o kadar çok istiyor yani kararsızım

Bende bugun gittim doktora 8+5 olmusuz 2hafta sonraya 2li tarama icin cagirdi her sey yolunda cok sukur bulantilarim artti fazla bisey yiyemiyorum hersey herkes kokuyor doktor hap verdi

Sevindim cnm benim hala gecmedi bulantilar hala dogru duzgun bisi yiyemiyorum resim verdimi

Ins cnm sorucam gittigimde... Artik kesinlesir zaten hersey nasipse... Allah gönlüme göre verir inşallah
Masallah benim 8 haftalik resmime cok benzio... Hiçbir seye benzemiyolar demi suan sonra bi gidiosun eller ayaklar :)
Aynen canım ya hic bir seye benzemiyor bir anda nasıl büyüyorlar 2hafta sonra belli olur her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…