Süper Anneler - 2011

Facebookum yok dorti. Eş biraz kıskanç.ümidini yitirme. 9 aydır ovulasyon testi yapmaktan yoruldum. Birçok şey denedim olmadı. Bu ay hiçbir şey yapmadım inan ki. Kanda görünceye kadar da inanamadım. Allah sana ve dileyen herkese nasip etsin..

Tansıyon şeker çıkabılır hamıle kalırsan dıyolar. Yasdan dolayı bırcok rısk olabılırmiş. Sana doktor bişey dedımı canım. Yanı normal mı davrandı yoksa korkuttumu senide

Gayet iyiydi. Çok rahatlatıcı konuştu. Sonrası nasıl olur bilemem.

Benim eltim de hamile 38 yaşında hatta şu an 6 aylık oldu bebeği gayet iyi ve sağlıklı bence yaş önemli değil hamilelik için Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar

Benim eltim de hamile 38 yaşında hatta şu an 6 aylık oldu bebeği gayet iyi ve sağlıklı bence yaş önemli değil hamilelik için Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar
Hayırlı olsun canım. İşte bazı doktorlar insanı korkuyuyolar. Yaşdan dolayı rıskler var dıyolar. Eltının kaçıncı çocugu canım

Hayırlı olsun canım. İşte bazı doktorlar insanı korkuyuyolar. Yaşdan dolayı rıskler var dıyolar. Eltının kaçıncı çocugu canım
İkinci çocuğu ilkini de 32 yaşında doğurdu yani hamile kalması biraz sıkıntılı doktor kontrolün de yaptı ikisini de bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları da korkutuyor hepsi farklı fikirlerde

Ben de 3. çocuğa hazırlanıyorum Allah'ın izniyle düşünüyorum şimdilik 2 kızım var Nasıl olcak bilmiyorum çok kararsızım yapsam mı yapmasam mı

Canım sen nerelerdesin doğum yaptın mı kızın nasıl? Lütfen gelirsen bir cevap yaz bari

İkinci çocuğu ilkini de 32 yaşında doğurdu yani hamile kalması biraz sıkıntılı doktor kontrolün de yaptı ikisini de bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları da korkutuyor hepsi farklı fikirlerde
Neden sıkıntı vardıki. Hastamıydı yoksa yasdan dolayımı sıkıntı dedıler

İzmir canım nerelerdesin bak senide unutmadık hala ne oldu doğum yaptın mı kızın oldumu hiç Yazmadın sonra. İnşallah Rabbim gönlüne ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…