-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.841
ben bilmiyorum canım eskilerden gelen giden pek yok.kızlar cevap yazarsanız sevinirim
Facebookum yok dorti. Eş biraz kıskanç.ümidini yitirme. 9 aydır ovulasyon testi yapmaktan yoruldum. Birçok şey denedim olmadı. Bu ay hiçbir şey yapmadım inan ki. Kanda görünceye kadar da inanamadım. Allah sana ve dileyen herkese nasip etsin..İyi maşallah canım çok sevındım. Aslında sana sormak ıstedıgım çok sey var ama burada zor oluyor. Keske faceden konusabılsek. Bende cok ıstıyorum bebek ama korkuttular benı. Cesaretım kalmadı. Zaten yaşımda yuksek dıye dıye benı ıyıce bunslttılar. Senın gıbı bırini arıyordum bende canım. Bana cesaret verecek guven verecek. Aklımda okadar cok soru varki.
Tansıyon şeker çıkabılır hamıle kalırsan dıyolar. Yasdan dolayı bırcok rısk olabılırmiş. Sana doktor bişey dedımı canım. Yanı normal mı davrandı yoksa korkuttumu senideFacebookum yok dorti. Eş biraz kıskanç.ümidini yitirme. 9 aydır ovulasyon testi yapmaktan yoruldum. Birçok şey denedim olmadı. Bu ay hiçbir şey yapmadım inan ki. Kanda görünceye kadar da inanamadım. Allah sana ve dileyen herkese nasip etsin..
kızlar cevap yazarsanız sevinirim
Gayet iyiydi. Çok rahatlatıcı konuştu. Sonrası nasıl olur bilemem.Facebookum yok dorti. Eş biraz kıskanç.ümidini yitirme. 9 aydır ovulasyon testi yapmaktan yoruldum. Birçok şey denedim olmadı. Bu ay hiçbir şey yapmadım inan ki. Kanda görünceye kadar da inanamadım. Allah sana ve dileyen herkese nasip etsin..
İnşallah iyi olur canım. Allah yardımcın olsun. 45 yasında doguranlar var. Olmaz yapma dıyen doktorlara sinir oluyorum.Gayet iyiydi. Çok rahatlatıcı konuştu. Sonrası nasıl olur bilemem.
Senın normalmi doğumların canımGayet iyiydi. Çok rahatlatıcı konuştu. Sonrası nasıl olur bilemem.
Canım sen bizim edki babymuck degılmısın. Yoksa isim benzerliğimikızlar cevap yazarsanız sevinirim
Hayırlı olsun canım. İşte bazı doktorlar insanı korkuyuyolar. Yaşdan dolayı rıskler var dıyolar. Eltının kaçıncı çocugu canımBenim eltim de hamile 38 yaşında hatta şu an 6 aylık oldu bebeği gayet iyi ve sağlıklı bence yaş önemli değil hamilelik için Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar
İkinci çocuğu ilkini de 32 yaşında doğurdu yani hamile kalması biraz sıkıntılı doktor kontrolün de yaptı ikisini de bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları da korkutuyor hepsi farklı fikirlerdeHayırlı olsun canım. İşte bazı doktorlar insanı korkuyuyolar. Yaşdan dolayı rıskler var dıyolar. Eltının kaçıncı çocugu canım
Canım sanırım onun kızı oldukızlar cevap yazarsanız sevinirim
Canım sen nerelerdesin doğum yaptın mı kızın nasıl? Lütfen gelirsen bir cevap yaz bariMerhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
Sen kac yasındasın canımBen de 3. çocuğa hazırlanıyorum Allah'ın izniyle düşünüyorum şimdilik 2 kızım var Nasıl olcak bilmiyorum çok kararsızım yapsam mı yapmasam mı
Neden sıkıntı vardıki. Hastamıydı yoksa yasdan dolayımı sıkıntı dedılerİkinci çocuğu ilkini de 32 yaşında doğurdu yani hamile kalması biraz sıkıntılı doktor kontrolün de yaptı ikisini de bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları da korkutuyor hepsi farklı fikirlerde
İzmir canım nerelerdesin bak senide unutmadık hala ne oldu doğum yaptın mı kızın oldumu hiç Yazmadın sonra. İnşallah Rabbim gönlüne ferahlık versinMerhaba arkadaşlar.birkac kişi taniyor beni.aylarca okudum buraları.kim ne yapmış neyi olmuş artık nicklerle tanır oldum.eşime takviye kullandım.ovulasyon takip ettim.fitil kullandım vs.hemen hemen ne gerekiyorsa yaptım.16 haftalıkken gittim kesin kız dedi dr.
umudunuz kırılmasın diye yazmamıştım ama hazalcım sormuşsun.Ne yaptın nasil yaptın diye sorular sormazsanız sevinirim.çünkü cevap verecek gücüm yok inanın.
Hoş kim ne derse desin buraya gelenlerin gönlüne ateş düşmüş bir kere.Acabalar kemiriyor insanı.benim acaba keske diyecek bir durumum yok çok şükür.
Çok dua ettim bu dualarım baska yönlerden karsıma hayır olarak çıkar inşallah.
Allahım isteyenleri isteğine kavuştursun inşallah.Sağlıcakla kalın.
Canım bak izmir nicki ni değişmişti onun Son mesajını paylaştım. Orada kızı olacak yazmışkızlar cevap yazarsanız sevinirim
Ben 28 yaşındayım biraz erken evlendimSen kac yasındasın canım