Süper Anneler - 2011

en çok sağ kasığın mı ağrıyor sol kasığın mı ağrıyor?

Kesinlikle katılıyorum ben bu forumu başından beri okudum.kız ve erkek bebek için yöntem uygulayan arkadaşlardan ancak yarısı istenen cinsten bebek sahibi olmuş.o da zaten doğanın verdiği %50.zaten milyonlarca sperm arasından hangisinin söyleyeceği belli değilken biz o ihtimali bilimsel kanıtı olmayan verilerle nasıl artıracağı.ben kısımda böyle yöntem falan bilmiyorum.esinle farklı yerlerde çalıştığımız için ovulasyon testi kullandım.adetin 8 ve 9.günü pozitiftir test.bizim birliktelik de yanılmıyorsam 10.gün ve daha sonrasında olmuştu.ama kizim oldu.ben o zaman cin ve rus takvimi falan bilmiyorum.sonradan baktım tesadüfen ikisi de tutmuş.şimdiki hamileliği de cin ve rus takvimi tütmüyor.kalp atım hızına gore 7.haftada 180 di.o da tütmüyor.bir tek kese konumuna gore bebek cinsiyeti varya o tutuyor.o da tesadüftür bence.inşallah sen de kız bebeğe hamis kalirsin canım.ama bence rahat ok.ne kadar dusunsen de her şey olacağına varır.

Aynen öyle nasibimizde ne varsa onu görücez

canım bariz solda ise kıza işaret derler :) benim de öyleydi. peki oğluna hamileyken hatırlıyor musun ilk haftalarda hangi tarafında ağrı vardı?

Ben sanirim soldan yunurtladim cunku yumurtlama gunum sol kasigim cok asiri agrimisti

Canım ben oğlumda hic agrı sızı hissetmemistim

Ay cnm bende ya oglumda o kdr rahat gecmisti ki hamileligim... Bu hamileligimde cok zorlaniyorum sanirim yasinda etkisi var daha buyudukce napicam bakalim... Hantal hissediyorum kendimi.,yorgun,bitkin halsiz bi tuhafım... Zaten bulantilardab canim bisi istemio bide uzerine nezle oldum berbatim yani... Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun canım en çok hasta olmaktan korkuyorum ilaçta icemiycez benimde ader olucak gibi agrılarım oluyor kasıgım ağrıyor bencede yaşın etkisi var sanırım daha bulantım yok senin kaçıncı haftada başladı ben oğlumda hic bulantıda yasamadım

Benim bu hamileligimde cok erkn basladi cnm daha ogrenmeden baslamisti buraya yazmıştım hatta hatirliyosundur belki... Kasik agrisi benimde hala ozellikle cok yorukdugumda oluyor... Senin bugun dr randevun vardi gelince yaz mutlaka

Slm kızlar beni de alın aranıza benimde iki kızım var onları çok seviyorum iyi ki varlar ama bir farklılık olsun oğlum olsun istiyorum her gün telefon başında bu sitedeki birçok yazıyı takip ediyorum oğlu olanların bana önerebileceği yöntemler var mı ayrıca benim için de dua edin lütfen Allahım gönlümüze göre versin inşallah

Benim bu hamileligimde cok erkn basladi cnm daha ogrenmeden baslamisti buraya yazmıştım hatta hatirliyosundur belki... Kasik agrisi benimde hala ozellikle cok yorukdugumda oluyor... Senin bugun dr randevun vardi gelince yaz mutlaka
Canım geldim önce gittim karından baktı çok küçük büyük ihtimalle var ama bi kan testi yapalım dedi yaptırdım 3917 çıktı tamam o kese gördügümüz kese dedi daha yeni 4haftalık dedi 10 gün sonra yine cagırdı

Hadi hayirlisi olsun cnm :)

Hg cnm allah bagislasin kizlarini... Benim oglum tam yumurtlama zamani olmustu cnm ama bilerek değildi... Allah gonlune gore versin cnm. Ben de suan hamileyim kizim olsun istiyorum cok taniki en basta saglikli olmasi... Sen nasil yapmıştın kizlarini :)

Canım benimde tek gece korunmasız iliski oldu ama hangi güne denk geldi bilmiyorum özel bisey yapmadım yani rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…