Süper Anneler - 2011

bir yanım korkuyor ama bir yanımda rengarek balonlar gökyüzüne uçuyor :):) çok seviyorum elimde değil :) bu karşı koyamadığım bir çağrı. çok içgüdüsel çok kimyasal bi çağrı. annelik duygusu işte. bata bir hafta kaldı. şimdiden kendimi gebe ilan ettim kendime :):) psikolojik olarak etkilendim kaza var diye :)

Allah gönlüne göre versin canım :)

Cuma gününe randevu aldım canım kese gözükürmü sende ne zman gözükdü 4+6 olucak cuma günü

Cnm biraz gecsin o zmn git bence bende kese gozuktu 6 haftakiktim ama bebek gozukmedi 15 hun sonra gel demisti... Sonra dusuk teh. Dolayi gittigimde vaginal bakmisti o zmn gorup duymustum

Bu arada tahlil sonucum belli olduuuuu... Yuksek adivide cikti yani cok eski mikropmus... Cok mutluyum şükürler olsun Allah ıma

Cnm biraz gecsin o zmn git bence bende kese gozuktu 6 haftakiktim ama bebek gozukmedi 15 hun sonra gel demisti... Sonra dusuk teh. Dolayi gittigimde vaginal bakmisti o zmn gorup duymustum
Kan tahlilide yaptırmadım ondan merak ediyorum gidiyim bakalım büyük ihtimal zaten sonra tekrar cagırıcak bide randevu aldigim hastanesen vazgece bilirim ilk muayneyi oluyum sonra baska hastaneye gecebilirim

Cok sagolun kizlar... Allah razi olsun... Ustumdem bisi kalkti sanki... Cok sukur :)

Kan tahlilide yaptırmadım ondan merak ediyorum gidiyim bakalım büyük ihtimal zaten sonra tekrar cagırıcak bide randevu aldigim hastanesen vazgece bilirim ilk muayneyi oluyum sonra baska hastaneye gecebilirim

Anladim cnm hayirlisi olsun insallah

Canm gecen ay tüm tahlilleri yaptrdm böyle bi tanı koyulmadı, bnm adet döngüm uzun , 35gün o yüzden gec oluyor yumurtlama, ama bilmiorum.

Bu ayın 6sında gittim dr. Yumurtalara baktrdm 4ünde 12mm di 6snda 14mm oldpnu söylemişti, ve biraz zayf dedi bu haftayı degerlendirin dedi, bu kadar

Meraba arkadaşlar.ben de bu forumu daha önce okumuştum.sonra hiç bir yöntemin %50 den daha fazla sonuç getirmediği kanaatine vardım.benim şeker bi kızım var 6 yasında.ona hamile kalırken hiç bir yöntem denemedim.tekrar bebek dusundugumuzde cinsiyete hiç odaklanmadim.oyle hesap kitap yapsam hem strese girecektim hem de hamile kalmam uzayabilirdi.bu nedenle gün aşırı iliski ile hamile kaldım.17.haftadayim.doktor cinsiyetine erkek dedi.saglicakla dogsun inşallah ama inanın strese girmeye değmez.her şey olacağına varıyor.

Ama
Aynen öyle ama belirli bi süre olmayınca endişe ardndan stres bitmek bilmiyor
Yok canım ben senin için değil cinsiyet için gün belirlenerek strese girdiğimiz için yazdım.inan ki yaşın daha çok genç.bebisin biraz nazlı cikmis.bak sorun da yokmuş ikinizde.inşallah en kısa zamanda kuzucuguna hamile kalirsin.

Merhaba hayırlı olsun oğluşunuz inşallah sağlıkla doğsun 2ay kız cocuk icin yöntemler denedim hamile kalamadım sonra artık hic bunları düsünmemeye karar verdim ve bi arkadaşımızın tüm yòntemleri deneyip sonrada erkek oldugunu diyunca artık hic inanmıyorum simdi hamileyim rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin bakalım görücez ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…