- 17 Haziran 2015
- 181
- 47
- 29
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.661
bir yanım korkuyor ama bir yanımda rengarek balonlar gökyüzüne uçuyor :):) çok seviyorum elimde değil :) bu karşı koyamadığım bir çağrı. çok içgüdüsel çok kimyasal bi çağrı. annelik duygusu işte. bata bir hafta kaldı. şimdiden kendimi gebe ilan ettim kendime :):) psikolojik olarak etkilendim kaza var diye :)Maşallah sana canım çok cesaretlisin oğlum 6yaşında anca karar verebildim çunkü bebekken çok huysuz ve durmayan gece uyumayan bir bebkti sonra yaramazlıklarıyla devam etti gözüm korktu baya allah gönlüne göre versin inşallah.
Cuma gününe randevu aldım canım kese gözükürmü sende ne zman gözükdü 4+6 olucak cuma günüBulut naptin cnm dr gittinmi
Allah gönlüne göre versin canım :)bir yanım korkuyor ama bir yanımda rengarek balonlar gökyüzüne uçuyor :):) çok seviyorum elimde değil :) bu karşı koyamadığım bir çağrı. çok içgüdüsel çok kimyasal bi çağrı. annelik duygusu işte. bata bir hafta kaldı. şimdiden kendimi gebe ilan ettim kendime :):) psikolojik olarak etkilendim kaza var diye :)
Cuma gününe randevu aldım canım kese gözükürmü sende ne zman gözükdü 4+6 olucak cuma günü
Bende tam onu sorucaktım çok sükür canım cok sevindimBu arada tahlil sonucum belli olduuuuu... Yuksek adivide cikti yani cok eski mikropmus... Cok mutluyum şükürler olsun Allah ıma
Kan tahlilide yaptırmadım ondan merak ediyorum gidiyim bakalım büyük ihtimal zaten sonra tekrar cagırıcak bide randevu aldigim hastanesen vazgece bilirim ilk muayneyi oluyum sonra baska hastaneye gecebilirimCnm biraz gecsin o zmn git bence bende kese gozuktu 6 haftakiktim ama bebek gozukmedi 15 hun sonra gel demisti... Sonra dusuk teh. Dolayi gittigimde vaginal bakmisti o zmn gorup duymustum
Çok şükür ya.. Gözün Aydın.sağlıkla kucağına al inşallah..Bu arada tahlil sonucum belli olduuuuu... Yuksek adivide cikti yani cok eski mikropmus... Cok mutluyum şükürler olsun Allah ıma
Kan tahlilide yaptırmadım ondan merak ediyorum gidiyim bakalım büyük ihtimal zaten sonra tekrar cagırıcak bide randevu aldigim hastanesen vazgece bilirim ilk muayneyi oluyum sonra baska hastaneye gecebilirim
Sevgi kafam karıştı vallaha. Bugün Yaptığın çok belirgin. Bugün ve yarın denemeye devam et. Ancak LH bu kadar uzun süre yüksek kalmaz. En son kadın doğum uzmanına ne zaman gittin? Polikistik overde de sürekli pozitif olabilir testler..Kızlar bakar mısınz
Yok canım ben senin için değil cinsiyet için gün belirlenerek strese girdiğimiz için yazdım.inan ki yaşın daha çok genç.bebisin biraz nazlı cikmis.bak sorun da yokmuş ikinizde.inşallah en kısa zamanda kuzucuguna hamile kalirsin.Aynen öyle ama belirli bi süre olmayınca endişe ardndan stres bitmek bilmiyor
Merhaba hayırlı olsun oğluşunuz inşallah sağlıkla doğsun 2ay kız cocuk icin yöntemler denedim hamile kalamadım sonra artık hic bunları düsünmemeye karar verdim ve bi arkadaşımızın tüm yòntemleri deneyip sonrada erkek oldugunu diyunca artık hic inanmıyorum simdi hamileyim rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin bakalım görücez ne olucakMeraba arkadaşlar.ben de bu forumu daha önce okumuştum.sonra hiç bir yöntemin %50 den daha fazla sonuç getirmediği kanaatine vardım.benim şeker bi kızım var 6 yasında.ona hamile kalırken hiç bir yöntem denemedim.tekrar bebek dusundugumuzde cinsiyete hiç odaklanmadim.oyle hesap kitap yapsam hem strese girecektim hem de hamile kalmam uzayabilirdi.bu nedenle gün aşırı iliski ile hamile kaldım.17.haftadayim.doktor cinsiyetine erkek dedi.saglicakla dogsun inşallah ama inanın strese girmeye değmez.her şey olacağına varıyor.